ייעוץ לשדרוג הבא

כל מה שקשור לאודיו בסטריאו, פטיפונים, נגני CD, קדם מגברים, מגברי כח, כבלים וכמובן רמקולים - רכיבים עד 3000$ בלבד.
שלח תגובה
zini1 פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 56
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

שלום לכל חברי הפורום,
לאחרונה התחדשתי ברמקולים מדפיים של cav מדגם fi-3, הם מחוברים לרסיבר של דנון 1905.
עכשיו אני כבר חושב על השידרוגים הבאים שלי.
אני מתכנן את הסטנד החדש שאני בונה כדי שיהיה מקום לשאר חלקי המערכת (פטיפון ומגבר מרנץ שישמש כפונו סטייג').
אני חושב שהאקוסטיקה שלי בחדר לא טובה, לכן חשבתי להוסיף Behringer DEQ2496 בקניה מארה"ב שיעשה rc וגם להשתמש בו בתור dac. איך הdac שלו לעומת dac של רסיבר ממוצע כמו שלי, האם הוא עדיף?
האם יש לכם רעיונות אחרים לשיפור המערכת?
חשבתי גם לבנות קדם מגבר מבוסס על מנורות או טרנזיסטור דיגיטלי.

zini1 פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #2 

אין לאף אחד דעה בנושא?

ziv_r
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag
תגובות: 46368
נתן תודות: 1966 פעמים
קיבל תודות: 5077 פעמים

שליחה #3 

הזכרת הרבה דברים, בניית סטנד למערכת, השוואת DAC's, שיפורי אקוסטיקה בחדר, רכישת EQ, בניית PRE מבוסס מנורות - כל הצעדים הללו אתה רוצה לעשות בבת אחת?

לגבי האקוסטיקה, למה לא ללכת לכיוון של טיפול פסיבי בחדר, כלומר ספוגים, שטיחים וכדומה? אני יודע שזה פחות סקסי מרכישת ברזלים חדשים, אך לרוב זה יותר אפקטיבי.

MartinHSabag
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 59344
שם מלא: מרטין סבג
נתן תודות: 826 פעמים
קיבל תודות: 1567 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #4 

קודם כל תתחדש !

שנית, זה כמו להגיד קניתי רכב מסוג X וכבר בא לי לשדרג, אז חשבתי להחליף צמיגים, להוסיף טורבו, להחליף ריפודים וגם להתקין מערכת NOS, כאשר בכלל אולי החלפת הרכב (באותה עלות) היתה נותנת תוצאה יותר טובה.....

עצור !

בוא תברר מה חסר לך או מה לא טוב לך כרגע. תגדיר תקציב לשידרוג ותראה מה ייתן לך את קפיצת המדרגה הגבוהה ביותר בתקציב הנתון לכיוון אליו אתה רוצה להגיע, גם אם זה אומר החלפה של הרמקולים, למשל, שרק עכשיו קנית....
Making Products, Mentor, Lecturer
twitter facebook linkedin
About.me

zini1 פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #5 

את הסטנד אני בכל מקרה מתכוון לבנות, העלות שלו לא יקרה.
שמעתי את הרמקולים האלה גם בהגברת מנורות ומאוד אהבתי את התוצאה, הסתכלתי בסרטוטים של קדם מגברים מבוססי מנורות באנטרנט וזה נראה דיי פשוט להרכבה.
בחנות עם ההגברה שלי הרמקולים נשמעו טוב יותר מאשר אצלי בחדר, לכן חשבתי שיש לי בעיות אקוסטיות בחדר וש-rc טוב יעזור פה. החלפת הגברה שיש בו rc מובנה יקרה לכן חשבתי על הבהרינגר בתור פיתרון.
התקציב בינתיים דיי מינימלי לא יותר מ-1k אבל אני יכול לחכות ולחסוך בשביל משהו טוב. אני רק צריך כיוון.

MartinHSabag
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 59344
שם מלא: מרטין סבג
נתן תודות: 826 פעמים
קיבל תודות: 1567 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #6 

שוב, אני לא מצליח להבין מה חסר לך בסאונד....
לגבי בניה של מגבר/קדם מנורות, שים לב שאם אין לך ניסיון באלקטרוניקה ובמיוחד בציוד שפופרתי, זה דיי מסוכן, יש שם מתחים גבוהים מאוד !
Making Products, Mentor, Lecturer
twitter facebook linkedin
About.me

שלח תגובה

חזור אל “אודיו דו-ערוצי (סטריאו)”