מחפש מגן למסך iPod Touch
שלום
אני רוצה לקנות לאייפוד טאץ' שלי מגן מסך. כזה שקוף לחלוטין.
יש כל מיני ברשת ואני לא יודע איזה מהם טוב ואיזה גרוע..
בגדול מה שאני מחפש זה אחד שלא יעוות לי את הצבעים באייפוד- ושלא יהיה ANTIGLARE (מט) כי זה דיי מבאס את התצוגה.
איזו חברה ידועה כטובה בתחום?..
ובאותה נשימה מגן סיליקון למסביב של הנגן.. מגושם או מומלץ?..
אני זוכר מהאייפודים הישנים שזה היה ממש מגשם אותם, ובנוסף היה קצת זז בפנים וממש מכוער ולא נוח.
מה דעתכם?
תודה
בגדול מה שאני מחפש זה אחד שלא יעוות לי את הצבעים באייפוד- ושלא יהיה ANTIGLARE (מט) כי זה דיי מבאס את התצוגה.
אני זוכר מהאייפודים הישנים שזה היה ממש מגשם אותם, ובנוסף היה קצת זז בפנים וממש מכוער ולא נוח.
מה דעתכם?
תודה
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
תודה על התגובה,
בכלל לא התכוונתי לקנות בחו"ל כשאמרתי ברשת התכוונתי בזאפ.
בכל אופן בחנות הזו יש מוצרים איכותיים?..
וכשאתה אומר איכות ההדבקה אתה מתכוון לאיכות ההדבקה של המסך, או איכות ההדבקה של המדביק?.. כלומר אתה מפנה אותי לחנות משום ששם ידביקו לי, או כי יש להם מדבקות איכותיות?
וידוע לך איזה חברות הם מחזיקים?
יש להם אתר?
והמחיר סביר?..
תודה.
*עריכה*
נכנסתי לאתר שלהם, ויש להם רק מגני מסך לiPhone (שאגב גם היא מט ולא מבריק), או לחלופין סוג של מעטפת פלסטיק כזו לאייפוד טאץ'
בכלל לא התכוונתי לקנות בחו"ל כשאמרתי ברשת התכוונתי בזאפ.
בכל אופן בחנות הזו יש מוצרים איכותיים?..
וכשאתה אומר איכות ההדבקה אתה מתכוון לאיכות ההדבקה של המסך, או איכות ההדבקה של המדביק?.. כלומר אתה מפנה אותי לחנות משום ששם ידביקו לי, או כי יש להם מדבקות איכותיות?
וידוע לך איזה חברות הם מחזיקים?
יש להם אתר?
והמחיר סביר?..
תודה.
*עריכה*
נכנסתי לאתר שלהם, ויש להם רק מגני מסך לiPhone (שאגב גם היא מט ולא מבריק), או לחלופין סוג של מעטפת פלסטיק כזו לאייפוד טאץ'
- MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
אני אבדוק.. למרות שבדרך כלל הם עושים עבודה פחות טובה ממני... פשוט משקיעים פחות.MartinHSabag כתב:יש להם הכל.
פנה אל שאולי, כמו שאמרתי.
אני מדבר על מי שיעשה את ההדבקה, אם תהיה לך בועה קטנה או גרגיר אבק, כל המגן מסך, מאיזו חברה שלא תהיה, לא שווה כלום....
תודה לך.
- MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
יש לך אותו מסך כמו לאיפון, אפל טוענים שהוא בלתי שריט... סרטונים שונים ב-YUOTUBE מוכיחים זאת. מיותר.ssip96 כתב:שלום
מה דעתכם?
תודה...
דודי.
קישקוש. היה לי ipod touch לפני זה, לא שמתי עליו מסך מגן והוא נשרט יופי (ולא משום שימוש מיוחד... מספיק ששמת אותו בתיק עם משקפי שמש וריצ'רץ' בקרבתו..)dudil כתב:יש לך אותו מסך כמו לאיפון, אפל טוענים שהוא בלתי שריט... סרטונים שונים ב-YUOTUBE מוכיחים זאת. מיותר.ssip96 כתב:שלום
מה דעתכם?
תודה......
במקרה הוא גם התקלקל ובמסגרת האחריות הביאו לי חדש, אז הפעם אני אני יודע שהוא שריט מאוד, אני קונה מסך מגן.
ולMartinHSabag
קניתי את המגן מסך בחנות שהומלצה, שאולי לא היה אבל אחלה שירות ואחלה הדבקה כל הכבוד ותודה רבה על ההמלצה!
Re: תהנה...
נו מה אתה מביא לי סירטונים מיוטיוב. אני מסביר לך מניסיון אישי שזה שטותdudil כתב:תהנה.
http://www.youtube.com/watch?v=czCCavcnNd8
היה עוד אחד יותר טוב אני לא מוצא אותו עכשיו....