מבקש את דעתכם על פלזמה Pioneer 4280
-
liranpereg
- חבר פעיל

- תגובות: 87
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
האם היא שווה את ההשקעה והמחיר?
- nils3373
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4684
- שם מלא: ShmilMori
- נתן תודות: 54 פעמים
- קיבל תודות: 163 פעמים
בסך הכל זה מסך מעולה אבל זה תלוי בצרכים שלך. אם אתה מתכוון לחבר אותו רק ל-HTPC ול-PS3 אזי אין לך ממש שימוש במסך הנ"ל. אך אם זאת במקרה ורוב הצפיה תיהיה בתכני SD רגילים + סרטי DVD אז זה המסך בשבילך.liranpereg כתב:האם היא שווה את ההשקעה והמחיר?...
בכל מקרה מה התקציב, מרחק הצפיה, תכנים ואחוזי צפיה?
- Star-Blazer
- חבר ותיק

- תגובות: 1104
- נתן תודות: 38 פעמים
- קיבל תודות: 33 פעמים
טוב ככה....
יש לי את הדגם...
מחובר ל - HTPC.
רואים מצוין. כל מי שמסתכל מתפעל.
איכות ה - SD גם טובה מאוד.
אני מסתכל בדכ בסרטים ב - 720p....
יש לי את הדגם...
מחובר ל - HTPC.
רואים מצוין. כל מי שמסתכל מתפעל.
איכות ה - SD גם טובה מאוד.
אני מסתכל בדכ בסרטים ב - 720p....
- תומר_יפה
- עוסק בתחום

- תגובות: 39
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 2 פעמים
- יצירת קשר:
nils, על סמך מה אתה אומר את זה? ראית את המסך הזה עם תוכן HD? השוואת אותו עם אותו תוכן למסכים אחרים?nils3373 כתב:בסך הכל זה מסך מעולה אבל זה תלוי בצרכים שלך. אם אתה מתכוון לחבר אותו רק ל-HTPC ול-PS3 אזי אין לך ממש שימוש במסך הנ"ל.liranpereg כתב:האם היא שווה את ההשקעה והמחיר?......
אולפני אבי יפה - סטריאו וקולנוע ביתי
www.AviYaffe.com
www.AviYaffe.com
- nils3373
-
- חבר מביא חבר

כנראה שלא הבנת אותי - ראיתי את האח הגדול (50 אינץ') ורואים מעולה תכני HD (כלומר 720P) אבל זה לא העניין הכוונה שלי היא שאם המטרה העיקרית היא תכני HD (כולל 1080P) ומשחקים אז עדיף לדעתי מסך LCD FHD (מתאים בגודלו ביחס למרחק הצפיה) שיראו בו תכני HD בצורה חדה יותר תודות לרזולוציה הגבוה יותר ולטכנולוגיה.תומר_יפה כתב:nils, על סמך מה אתה אומר את זה? ראית את המסך הזה עם תוכן HD? השוואת אותו עם אותו תוכן למסכים אחרים?nils3373 כתב:בסך הכל זה מסך מעולה אבל זה תלוי בצרכים שלך. אם אתה מתכוון לחבר אותו רק ל-HTPC ול-PS3 אזי אין לך ממש שימוש במסך הנ"ל.liranpereg כתב:האם היא שווה את ההשקעה והמחיר?.........
- shraga007
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6362
- נתן תודות: 102 פעמים
- קיבל תודות: 200 פעמים
לא בהכרח נכון.nils3373 כתב:כנראה שלא הבנת אותי - ראיתי את האח הגדול (50 אינץ') ורואים מעולה תכני HD (כלומר 720P) אבל זה לא העניין הכוונה שלי היא שאם המטרה העיקרית היא תכני HD (כולל 1080P) ומשחקים אז עדיף לדעתי מסך LCD FHD (מתאים בגודלו ביחס למרחק הצפיה) שיראו בו תכני HD בצורה חדה יותר תודות לרזולוציה הגבוה יותר ולטכנולוגיה.תומר_יפה כתב:nils, על סמך מה אתה אומר את זה? ראית את המסך הזה עם תוכן HD? השוואת אותו עם אותו תוכן למסכים אחרים?nils3373 כתב:בסך הכל זה מסך מעולה אבל זה תלוי בצרכים שלך. אם אתה מתכוון לחבר אותו רק ל-HTPC ול-PS3 אזי אין לך ממש שימוש במסך הנ"ל.liranpereg כתב:האם היא שווה את ההשקעה והמחיר?............
הרבה תלוי במרחק גם.
ושנית, אני חושב שגם ב-HD ישנם הרבה אנשים שעדיין יעדיפו את התמונה של הפיוניר עם כל הכבוד ל-LCD.
מה יותר גרוע מטיפש? טיפש שחושב שהוא חכם
- nils3373
-
- חבר מביא חבר

התייחסתי כבר לנושא המרחק אבל תסכים איתי נקודתית שאם נמצאים במרחק המתאים יראו תכני 1080P קצת פחות טוב וחד בפלאזמת HDR מעולה מאשר במסך FHD LCD טוב.shraga007 כתב: הרבה תלוי במרחק גם.
ושנית, אני חושב שגם ב-HD ישנם הרבה אנשים שעדיין יעדיפו את התמונה של הפיוניר עם כל הכבוד ל-LCD....
- nils3373
-
- חבר מביא חבר

פה אני נאלץ לחלוק עליך - נושא החדות בה לידי ביטוי בדיוק במצב הנ"ל.shraga007 כתב:אני לא חושב שיש עניין של חדות.
יראו פחות פרטים זה כן.
אבל אני חושב שמרבית האנשים לא יבחינו בהבדל....
nils3373, כל ההנחות שלך מתבססות על שמועות / דיבורים בפורומים ולא על בדיקות / מחקרים אמיתיים.
עוד לא נתקלתי במאמר אחד שאמר ש-LCD חדה יותר מפלסמה. או עדיפה בתכני HD כאלה או אחרים.
המסך שלי מחובר לממיר HD + ל-HTPC ואני מרוצה על הגג! התמונה חדה מאוד! שחורים עמוקים, וצבעים מדוייקים וחמים.
liranpereg, המסך בהחלט שווה את ההשקעה והמחיר!
יציג תמונה מעולה הן ב-HD והן ב-SD.
בהצלחה
עוד לא נתקלתי במאמר אחד שאמר ש-LCD חדה יותר מפלסמה. או עדיפה בתכני HD כאלה או אחרים.
המסך שלי מחובר לממיר HD + ל-HTPC ואני מרוצה על הגג! התמונה חדה מאוד! שחורים עמוקים, וצבעים מדוייקים וחמים.
בהצלחה
- nils3373
-
- חבר מביא חבר

פיטר ידידי, ההנחות אינן הנחות והשמועות אינן שמועות. אני מבסס את הנאמר מביקורות ומאמרים מקצועיים בעניין ונוכחתי לדעת בעצמי לאחר צפיה בתכני HD במספר מה של מסכים לשם השוואה וגם במקביל (פלאזמה ו-LCD) ולא שאני מפחית בכבודם של הפלאזמות נהפוכו. אני גם דברתי על מקרה פרטי שמשווה בין תוכן 1080P המוצג על פלאזמה HDR ביחס למסך LCD בעל רזולוציית FHD.פיטר כתב:nils3373, כל ההנחות שלך מתבססות על שמועות / דיבורים בפורומים ולא על בדיקות / מחקרים אמיתיים.
בהצלחה...
- michael123
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6161
- נתן תודות: 164 פעמים
- קיבל תודות: 37 פעמים
SONY BRAVIA is much sharper (which might not be necessary good for movies)פיטר כתב:nils3373, כל ההנחות שלך מתבססות על שמועות / דיבורים בפורומים ולא על בדיקות / מחקרים אמיתיים.
בהצלחה...