איך רואים אצלכם את שידור משחק היורו
- tiptip
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3519
- שם מלא: tiptip
- נתן תודות: 298 פעמים
- קיבל תודות: 49 פעמים
אין הרבה פה או בעולם שיגידו שהילדים שלהם מכוערים
אני עם 50 ' פנסוניק PH10 ורואים טוב אבל לא מצוין (המסך שלי ממש לא מכויל)
מה עוד שאחרי שרואים בHD קשה ולחזור לראות בערוץ 10
ועוד לשמוע ליורם ארבל
אני עם 50 ' פנסוניק PH10 ורואים טוב אבל לא מצוין (המסך שלי ממש לא מכויל)
מה עוד שאחרי שרואים בHD קשה ולחזור לראות בערוץ 10
ועוד לשמוע ליורם ארבל
אור שפע ואהבה
- Rino
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5450
- שם מלא: Reem
- נתן תודות: 59 פעמים
- קיבל תודות: 132 פעמים
פלזמה "42 , LCD "46kalda01 כתב:מי שצופה עכשיו במשחק היורו במסך מעל 42
יהיה מועיל לדעת אם איכות התמונה משביעת רצון לטעמכם
ומה דגם המסך....
רואים סבבה לגמרי , שני המסכים מחוברים ל HD+MAX
-
kalda01
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3099
- שם מלא: דני קלמר
- נתן תודות: 48 פעמים
- קיבל תודות: 41 פעמים
אני מסכים שעם ארבל ברקע התמונה זה הרע במיעוטו במקרה זה.
ראיתם איך הדפוק החליט שקרואטייה הבקיעו ואחרי זה החליט שנפסל בגלל נבדל ובעצם כולה בעטו למשקוף,
ממש מבזה את עצמו ואת המעביד שלו. מזכיר לי את ניסים קיוויטי בערוב ימיו.
ראיתם איך הדפוק החליט שקרואטייה הבקיעו ואחרי זה החליט שנפסל בגלל נבדל ובעצם כולה בעטו למשקוף,
ממש מבזה את עצמו ואת המעביד שלו. מזכיר לי את ניסים קיוויטי בערוב ימיו.
- Rino
- חבר מכור קשה

לא צריך להגזים...kalda01 כתב:אני מסכים שעם ארבל ברקע התמונה זה הרע במיעוטו במקרה זה.
ממש מבזה את עצמו ואת המעביד שלו. מזכיר לי את ניסים קיוויטי בערוב ימיו....
יורם ארבל ואלון חזן זה בסדר, החוויה שלי אחרי ה103 אינטש הייתה רן הן שמעון שזה בכלל קטסטרופלי.
זה הולך ככה מבחינת האיכות אצלי:
1. ערוץ 10 - תמונה פשוט מצויינת עם צבעים טבעיים וחלקים
2. ערוץ 2 (גמר ליגת אירופה לאלופות) - הצבעים פחות חדים מאשר בערוץ 10
3. ערוץ 54 (ספורט 1) - עוד פחות חדים מאשר ערוץ 2.
בכל מקרה רואים טוב ומה שמפתיע זה שאני מקבל תחושה שעם הזמן האיכות משתפרת. קניתי את הטלויזיה (C91) לפני כחודש ובהתחלה התהפכה לי הבטן כמה פעמים מכל מיני דברים קטנים ששמתי לב אליהם כמו קוים מהבהבים או טשטושים של הצבעים, אבל כיום אני פשוט מתמוגג מהתמונה.
אה, וזה נכון מאד:
זה הולך ככה מבחינת האיכות אצלי:
1. ערוץ 10 - תמונה פשוט מצויינת עם צבעים טבעיים וחלקים
2. ערוץ 2 (גמר ליגת אירופה לאלופות) - הצבעים פחות חדים מאשר בערוץ 10
3. ערוץ 54 (ספורט 1) - עוד פחות חדים מאשר ערוץ 2.
בכל מקרה רואים טוב ומה שמפתיע זה שאני מקבל תחושה שעם הזמן האיכות משתפרת. קניתי את הטלויזיה (C91) לפני כחודש ובהתחלה התהפכה לי הבטן כמה פעמים מכל מיני דברים קטנים ששמתי לב אליהם כמו קוים מהבהבים או טשטושים של הצבעים, אבל כיום אני פשוט מתמוגג מהתמונה.
אה, וזה נכון מאד:
tiptip כתב:אין הרבה פה או בעולם שיגידו שהילדים שלהם מכוערים
...
תגידו אפרופו שידורי כדורגל
האם אתם חושבים שבעתיד הקרוב יהיו יותר תכני ספורט HD ישראליים ? לדוג':
1. ערוץ ספורט 1/2 (53 ו- 54 בממיר)
2. משחקי מכבי ביורוליג בערוץ 10
3. עוד תכני ספורט מערוץ ספורט 5 (ליגת העל בכדורסל אולי)
איזה תכנים ערוץ SPORT HD משדר ? לפי מה שאני ראיתי: NBA, טניס, ליגת האלופות....זהו ? אם כך בזיון ספורט HD אין מספיק תכנים לא שווה את ההשקעה
האם אתם חושבים שבעתיד הקרוב יהיו יותר תכני ספורט HD ישראליים ? לדוג':
1. ערוץ ספורט 1/2 (53 ו- 54 בממיר)
2. משחקי מכבי ביורוליג בערוץ 10
3. עוד תכני ספורט מערוץ ספורט 5 (ליגת העל בכדורסל אולי)
איזה תכנים ערוץ SPORT HD משדר ? לפי מה שאני ראיתי: NBA, טניס, ליגת האלופות....זהו ? אם כך בזיון ספורט HD אין מספיק תכנים לא שווה את ההשקעה
אלון חזן. הוא דווקא גם בסדר.ZeppeliN כתב:לי יש Sharp 42" WD1E ואני רואה בערוץ 10 וזה אחלה !
אגב, אני לא מבין למה יורם ארבל מפריע לכם, הוא דווקא בסדר גמור, הפרשן שאיתו ממש מעצבן!...
הצמד שרון ניסים ורן בן שמעון החריב לי משחקים שלמים עם ההתקשקשויות שלהם, אבל לפחות מהרבע גמר והלאה הם כבר לא משדרים.
-
kalda01
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3099
- שם מלא: דני קלמר
- נתן תודות: 48 פעמים
- קיבל תודות: 41 פעמים
המטרה של השאלה המקורית לא היתה לעורר את הויכוח הניצחי : LCD או פלזמה,
אלא לערוך מעין מיני סקר לגבי איכות השידור של תוכן ספציפי שהרבה אנשים פה בפורום צופים בו.
לא חושב שזה דורש מאנשים להגיד שהילד שלהם מכוער, כי איכות התמונה הרבה פעמים תלוייה במקור ולא במסך.
אני למשל יכול להעיד בכנות שאיכות שידורי הNBA בSD היתה על הפנים וזו לא שנה ראשונה שזה ככה.
לפני חודשיים הייתי אצל חבר בפלורידה וצפינו בNBA על מסך הקרנה אחורית דיי ישן בSD והיה פי 10 יותר
איכותי ממה שערוץ 5 העביר פה. יתכן שזה קשור לשידור החיי דרך הלווין אבל ממש לא משנה מה הסיבה ויש לקוות שאם ישדרו בHD יהיה יותר איכותי.
אלא לערוך מעין מיני סקר לגבי איכות השידור של תוכן ספציפי שהרבה אנשים פה בפורום צופים בו.
לא חושב שזה דורש מאנשים להגיד שהילד שלהם מכוער, כי איכות התמונה הרבה פעמים תלוייה במקור ולא במסך.
אני למשל יכול להעיד בכנות שאיכות שידורי הNBA בSD היתה על הפנים וזו לא שנה ראשונה שזה ככה.
לפני חודשיים הייתי אצל חבר בפלורידה וצפינו בNBA על מסך הקרנה אחורית דיי ישן בSD והיה פי 10 יותר
איכותי ממה שערוץ 5 העביר פה. יתכן שזה קשור לשידור החיי דרך הלווין אבל ממש לא משנה מה הסיבה ויש לקוות שאם ישדרו בHD יהיה יותר איכותי.
- Rino
- חבר מכור קשה

איכות שידורי ערוצי הספורט הם לא משהו זה נכון,kalda01 כתב:המטרה של השאלה המקורית לא היתה לעורר את הויכוח הניצחי : LCD או פלזמה,
איכותי ממה שערוץ 5 העביר פה. יתכן שזה קשור לשידור החיי דרך הלווין אבל ממש לא משנה מה הסיבה ויש לקוות שאם ישדרו בHD יהיה יותר איכותי....
אני ראיתי את סדרת ה NBA ב YES HD , מדהים!!!