נמצא הפתרון - 6 הברגים בתחתית המסך - אחלה פורום, זה עזר כנראה להרבה אנשים, חלקם לא היו מודעים לבעיה. תודה לכולם
התקנת Q91 - הפרש 1.3 ס"מ על הסטנד - סודר תודה ל lir100
הותקנה היום ע"י השירות. יש הבדל של 1.3 ס"מ בגובה בין צד ימין לצד שמאל. האם אפשר לכוון גובה של המתקן ? או רק ימינה שמאלה ? כלומר האם לחזור לשירות ? תודה למשיבים.
נמצא הפתרון - 6 הברגים בתחתית המסך - אחלה פורום, זה עזר כנראה להרבה אנשים, חלקם לא היו מודעים לבעיה. תודה לכולם
נערך לאחרונה על ידי eitan201 ב 24/06/2008 19:32, נערך 2 פעמים בסך הכל.
יותר מס"מ
בדקתי במדויק, 1.3 ס"מ. לא היה כתוב כולל התקנה אבל כשהביאו אמרו שרק השירות מוציא מהקופסה. אז הם הרכיבו וככה זה יצא. נראה מה יגידו.
חוץ מזה כמו שאומרים פה, הם באים רק כדי למכור כבלים ומגיני ברקים וברגע שלא קונים מהם, הם כנראה לא מתאמצים בשבילך על כלום ובטח לא כיוונים. ככה זה נראה.
חוץ מזה כמו שאומרים פה, הם באים רק כדי למכור כבלים ומגיני ברקים וברגע שלא קונים מהם, הם כנראה לא מתאמצים בשבילך על כלום ובטח לא כיוונים. ככה זה נראה.
- Rino
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5450
- שם מלא: Reem
- נתן תודות: 59 פעמים
- קיבל תודות: 132 פעמים
Re: עזרה בנושא התקנת Q91
מתקין לא מקצועי,eitan201 כתב:הותקנה היום ע"י השירות. יש הבדל של 1 ס"מ בגובה בין צד ימין לצד שמאל. האם אפשר לכוון גובה של המתקן ? או רק ימינה שמאלה ? כלומר האם לחזור לשירות ? תודה למשיבים....
איך אתה לא שם לב למהלך ההתקנה?
אצלי מי שנכנס הביתה אני עוקב אחריו ב 20 עיניים
תקרא להם שוב.
רואים מעולה
לא הייתי בבית בעת ההתקנה, יצא בדיוק כשלא יכולתי. זה אלרם בירושלים, הם קובעים לך 8-12 בלי אתראה. האמת נראה שלא הייתי רואה את זה כשהוא מתקין. הזמנתי כבל לקסוס 318 אבל לא בטוח בכלל שזה ישפר, כי רואים בכבל הרגיל ב AV חלק לגמרי. אולי בכדורגל שכדור עף על חצי מגרש הוא נראה כמו סמרטוט....אבל אני מניח שזה גם לא ישתנה עם כבל טוב.
אני לא מאמין שאם זה לא היה כולל התקנה אז הם עשו את זה מטוב ליבם ולא רק הוציאו מהקופסה.ועדיין לא שמעתי שלא נותנים התראה מראש של לפחות חצי שעה.תתקשר מחר בבוקר ותגיד להם שיבואו לסדר את זה,אני לא מאמין שהם יעשו בעיות.בקשר לכיוונים זה באמת לא כלול בהתקנה ומי שעושה את אז זה מטוב ליבו ומרצון טוב.כשהתקינו לי את המסך (פיליפס) אז המתקינים עשו עבודה נקיה מדויקת ומקצועית למרות שההתקנה היתה קשה יותר מהתקנת קיר רגילה בגלל שזה בתוך נישה והיה צריך ממש לדייק בשביל שזה ייצא באותו גובה גם מלמעלה וגם מלמטה.
לא התקנת קיר........על המתקן שלהם המקורי
סליחה אם לא הייתי מובן. מיני ליין הביאו הביתה אמרו שאסור לפתוח לבד. כמו במכונות כביסה וכאלה.....בסדר חיכינו עוד 3 ימים עד שיבואו מהשירות של אלרם. רק להוציא מהקרטון ולשים על המתקן.....כנראה שזה לא פשוט או שהמתקן דפוק, או שהטלויזיה בצד ימין יותר כבדה וזה שוקע בימין 1.3 ס"מ. בדקתי הכל...את הגודל של המסך, אם אין שיפוע של המזנון וכו'...כלום הכל על המילימטר מאוזן.
Re: לא התקנת קיר........על המתקן שלהם המקורי
היי גם אצלי יש בעייה דומה.eitan201 כתב:סליחה אם לא הייתי מובן. מיני ליין הביאו הביתה אמרו שאסור לפתוח לבד. כמו במכונות כביסה וכאלה.....בסדר חיכינו עוד 3 ימים עד שיבואו מהשירות של אלרם. רק להוציא מהקרטון ולשים על המתקן.....כנראה שזה לא פשוט או שהמתקן דפוק, או שהטלויזיה בצד ימין יותר כבדה וזה שוקע בימין 1.3 ס"מ. בדקתי הכל...את הגודל של המסך, אם אין שיפוע של המזנון וכו'...כלום הכל על המילימטר מאוזן....
הטלוויזיה פשוט נוטה קצת לימין,
כנראה שהסטנד לא יושב ישר, אני הבאתי את הטלוויזיה בעצמי לא כל כך מסובך היה להוציא אותה מהקופסה.
Re: לא
לא מפריע כרגע,אבל אם המסך היה על הקיר אז אני מאמין שלעולם הוא לא היה חוזר לסטנד.אני מאמין שיש פתרונות גם לקירות גבס.אבל אם אתה אוהב ככה אז סבבה לגמריdorona1 כתב:אצליguy11 כתב:ח'ברה,אולי תשקלו התקנת קיר וככה זה גם יפתור לכם את הבעיות האלה וגם הרבה יותר יפה....
קיר גבס...
לא מפריע המצב הקיים עם הסטנד...
- Rino
- חבר מכור קשה

יש פתרונות לכל קיר,guy11 כתב:לא מפריע כרגע,אבל אם המסך היה על הקיר אז אני מאמין שלעולם הוא לא היה חוזר לסטנד.אני מאמין שיש פתרונות גם לקירות גבס.אבל אם אתה אוהב ככה אז סבבה לגמריdorona1 כתב:אצליguy11 כתב:ח'ברה,אולי תשקלו התקנת קיר וככה זה גם יפתור לכם את הבעיות האלה וגם הרבה יותר יפה....
קיר גבס...
לא מפריע המצב הקיים עם הסטנד......
נוח לי בצורה הזוRino כתב:יש פתרונות לכל קיר,guy11 כתב:לא מפריע כרגע,אבל אם המסך היה על הקיר אז אני מאמין שלעולם הוא לא היה חוזר לסטנד.אני מאמין שיש פתרונות גם לקירות גבס.אבל אם אתה אוהב ככה אז סבבה לגמריdorona1 כתב:אצליguy11 כתב:ח'ברה,אולי תשקלו התקנת קיר וככה זה גם יפתור לכם את הבעיות האלה וגם הרבה יותר יפה....
קיר גבס...
לא מפריע המצב הקיים עם הסטנד.........
- Rino
- חבר מכור קשה

תתחדש , תהנה , תמונותdorona1 כתב:נוח לי בצורה הזוRino כתב:יש פתרונות לכל קיר,guy11 כתב:לא מפריע כרגע,אבל אם המסך היה על הקיר אז אני מאמין שלעולם הוא לא היה חוזר לסטנד.אני מאמין שיש פתרונות גם לקירות גבס.אבל אם אתה אוהב ככה אז סבבה לגמריdorona1 כתב:אצליguy11 כתב:ח'ברה,אולי תשקלו התקנת קיר וככה זה גם יפתור לכם את הבעיות האלה וגם הרבה יותר יפה....
קיר גבס...
לא מפריע המצב הקיים עם הסטנד............