ביקור בא.ל.מ וצפייה בכדורסל ב-LCD זוועה
ביקרתי לי במחלף פולג ונתקלתי בחנות של אלמ צמוד לסטוק קפה. נכנסתי פנימה והראו שם משחק מסדרת הגמר של ה-NBA. מה אני יגיד לכם, עברתי בין כל המסכים שם, כל מסכי ה-LCD נראו זוועה, ברגע ששחקן זז היו קצת מריחות ושובל אחריו ומקרוב תמיד ראו קצת מפוקסל (בכל הדגמים, אפילו ב-P300E שמקבלת פה ושם מחמאות בפורום).
אז תגידו לי, אירועי ספורט בכבלים רגילים זה אבוד ב-LCD?
אז תגידו לי, אירועי ספורט בכבלים רגילים זה אבוד ב-LCD?
- kalda01
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3099
- שם מלא: דני קלמר
- נתן תודות: 48 פעמים
- קיבל תודות: 41 פעמים
איזה מסך LCD בגודל 42 מסוגל לעשות עבודה סבירה עם ארועי ספורט בSD ?
אני נכנסתי להוליווד בהרצליה וגם התרשמתי שבשידורי SD המסכים שם דיי זוועה.
פלזמה אני חושש שלא יתאים אצלי עקב בעיות תאורה
אני נכנסתי להוליווד בהרצליה וגם התרשמתי שבשידורי SD המסכים שם דיי זוועה.
פלזמה אני חושש שלא יתאים אצלי עקב בעיות תאורה
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... ic&t=58920kalda01 כתב:DOR007, על איזה מסך אתה ראית את היורו ?...
למי ששאל איך היא מחוברת - אז היא מחוברת בכבל RF, אין כרגע רעיון לסוג חיבור אחר כי צריך לברר עם הוט אם הממיר שלי הכסוף תומך בסקראט לSVIDEO, בRF אני לפחות מקבל שידור בלי מריחות ורואים תכתוביות מצויין, בקיצור לפי עיני רואים נהדר.[/b]
קודם כל אם זה HOT אז ברור שרואים זוועה.
אני רוצה להגיד גם בהזדמנות שיש לי LCD 32" של LG שאת האמת לא הייתי קונה אותו עם הידע שלי היום קצת אפל מידי לטעמי.
דבר אחד אני יכול להגיד עליו מריחות אין! ובכלל שרואים 720 הכל אמיתי בצורה קצת מפחידה.
תלוי מה המקור שמשדר לHOT יש סקיפים של השידור שלהם לפעמים כי הם מתקמצניםעל רוחב פס, עוצמת שידור נמוכה ושאר הפתעות
אני רוצה להגיד גם בהזדמנות שיש לי LCD 32" של LG שאת האמת לא הייתי קונה אותו עם הידע שלי היום קצת אפל מידי לטעמי.
דבר אחד אני יכול להגיד עליו מריחות אין! ובכלל שרואים 720 הכל אמיתי בצורה קצת מפחידה.
תלוי מה המקור שמשדר לHOT יש סקיפים של השידור שלהם לפעמים כי הם מתקמצניםעל רוחב פס, עוצמת שידור נמוכה ושאר הפתעות
בעולם המולקולות אמבה היא האלוהים
- kalda01
-
- חבר מביא חבר

מכל מה שקראתי עד עכשיו בפורום הנפלא הזה, עןלה שSD יראה סביר רק בפלזמה אם מדובר בגודל מעל 42
אבל פלזמה בעייתית באור יום, כפי שראיתי במו עיניי בחנות של הוליווד שם הQ91 ניצבת ליד החלון הגדול בכניסה
ןפשוט לא רואים כלום..ממש כלום.
אז מה הברירה שלי, להישאר עם הCRT בנתיים או להתקין וילון רציני בסלון ? ממש בעייה
אבל פלזמה בעייתית באור יום, כפי שראיתי במו עיניי בחנות של הוליווד שם הQ91 ניצבת ליד החלון הגדול בכניסה
ןפשוט לא רואים כלום..ממש כלום.
אז מה הברירה שלי, להישאר עם הCRT בנתיים או להתקין וילון רציני בסלון ? ממש בעייה
- kalda01
-
- חבר מביא חבר

באותה החנות זו היתה לדעתי הפלזמה היחידה ואי אפשר היה לשפוט את התמונה בגלל אור היום שהשתקף ישר על המסך.
אצלי בבית שידור משחקי היורו בערוץ 10 נראה מצויין על CRT כשהמקור הוא ממיר של הוט.
מעניין אם מישהו יכול להעיד איך רואים את שידורי היורו על LCD ופלזמה גדולים אצלם בבית.
אצלי בבית שידור משחקי היורו בערוץ 10 נראה מצויין על CRT כשהמקור הוא ממיר של הוט.
מעניין אם מישהו יכול להעיד איך רואים את שידורי היורו על LCD ופלזמה גדולים אצלם בבית.
- Rino
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5450
- שם מלא: Reem
- נתן תודות: 59 פעמים
- קיבל תודות: 132 פעמים
במסכי LCD מסדרות גבוהות עם מנגנון 100HZ (או 120HZ) וכמובן מעבדי תמונה מתקדמים , שידורי כדורגל נראים בכלל לא רע,
אני יכול לומר לגבי מסכי LCD של טושיבה סדרה Z ומסך LCD של סמסונג "46 מסדרת פיאוני היוקרתית שיצא לי לראות
כמובן שיש מעט מאוד אנשים שמוכנים לשלם 25K עבור מסך LCD
אני יכול לומר לגבי מסכי LCD של טושיבה סדרה Z ומסך LCD של סמסונג "46 מסדרת פיאוני היוקרתית שיצא לי לראות
כמובן שיש מעט מאוד אנשים שמוכנים לשלם 25K עבור מסך LCD