בית ספר לקולנוע ביתי בביג בוקס??
אני חלילה לא רוצה להרוס או משהו אבל לפי מה שאני זוכר מהביקורים האחרונים שלי ברשת הזו (ולמעשה בכל רשת אחרת) רמת הידע שלהם היא אפסית ובמקרה הפרטי שלי ושל חבר שלי שקפצנו לשם פעם המוכר סתם זרק מושגים ולא היה לו שמץ של מושג על מה הוא מדבר...
אני מקווה שאחד ממנהלי האתר מעביר את הסמינרים האלה ולא אחד המוכרים בביג בוקס כי במקרה הזה פשוט חבל על הכסף..
אגב, אני חלילה לא מזלזל בביג בוקס, הנציגים שלהם הם אנשי מכירות טובים אבל בכל הקשור לידע יש להם הרבה מה ללמוד..
אני מקווה שאחד ממנהלי האתר מעביר את הסמינרים האלה ולא אחד המוכרים בביג בוקס כי במקרה הזה פשוט חבל על הכסף..
אגב, אני חלילה לא מזלזל בביג בוקס, הנציגים שלהם הם אנשי מכירות טובים אבל בכל הקשור לידע יש להם הרבה מה ללמוד..
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78829
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5385 פעמים
זה כל הרעיון - ברור שלא מדובר שאנשי המכירות של BIG BOX יעבירו את התוכן...
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
דווקא כן.yairf כתב:מצויין! יש להם שם מחלקת Hi Fi...?...
אחד הדברים שבגינם בחרנו ברשת Bigbox כשותפים אסטרטגיים במייזם הזה הוא שהם החליטו לקחת על עצמם את נושא חדרי אודיו ברמה גבוהה (יחסית לרשתות חשמל, כמובן), הכוונה היא שהם ממש עכשיו בשיפוצים ובניה של חדרים כאלו בסניפים.
שנית, זו אולי הרשת היחידה שהיא לא שייכת לאף יבואן גדול (לעומת שק"ם אלקטריק, אל"מ, מחסני חשמל וכו') והדבר אולי הכי חשוב, הם משתדלים לא למכור מוצרי מדבקה כעיניין של עיקרון והם עובדים עם יבואנים רשמיים.
הם עובדים כמעט עם כל המותגים הגדולים.
דברים, שכפי שאתם כבר מכירים אותנו, הם עקרוניים אצלנו.
- MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
- MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
ביג בוקס כן מחזיקים מוצרי מדבקה (ADC וכו') אבל זה לא מה שמשנה..
לפי דעתי היו צריכים להבחר מספר חנויות שעוסקות בתחום הזה בלבד (צפון מרכז ודרום) ושם לקיים את הסמינרים מכיוון שבחניות תמיד יש מוצרים באיכות גבוהה יותר..
בביג בוקס אין היי אנד, בביג בוקס יש מקררים, תנורים (מבצע: קנה LCD ותקבל לש בצק בחצי מחיר!
) בקיצור מובן
, שוב אני אומר, אין לי כלום נגד ביג בוקס ולדעתי הרעיון הזה הוא אחלה אבל צריך לקיים אותו במקום רציני ...
בקשר ליבואן בוטיק, אני בספק רב אם בטופ אודיו יש אנשים שמבינים בסטריאו כמו היבואנים האלה (אמיר ארמה, אייל פור ועוד...), אבל כשמסתכלים על התמונה הכוללת בטופ אודיו יש הכל (מסכים, סטריאו וק"ב) והמרצים הם מהאתר אז ככה שבסופו של יום הם באמת בחירה חכמה..
לפי דעתי היו צריכים להבחר מספר חנויות שעוסקות בתחום הזה בלבד (צפון מרכז ודרום) ושם לקיים את הסמינרים מכיוון שבחניות תמיד יש מוצרים באיכות גבוהה יותר..
בביג בוקס אין היי אנד, בביג בוקס יש מקררים, תנורים (מבצע: קנה LCD ותקבל לש בצק בחצי מחיר!
בקשר ליבואן בוטיק, אני בספק רב אם בטופ אודיו יש אנשים שמבינים בסטריאו כמו היבואנים האלה (אמיר ארמה, אייל פור ועוד...), אבל כשמסתכלים על התמונה הכוללת בטופ אודיו יש הכל (מסכים, סטריאו וק"ב) והמרצים הם מהאתר אז ככה שבסופו של יום הם באמת בחירה חכמה..
- רונן
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5684
- נתן תודות: 1133 פעמים
- קיבל תודות: 159 פעמים
לדעתי רצוי ליידע טרם הרשמה את מחיר הקורס ( +/- )
- רונן
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5684
- נתן תודות: 1133 פעמים
- קיבל תודות: 159 פעמים
ברור .Rino כתב:נראה לי שברור שיעדכנו את אלו שהתעניינורונן כתב:לדעתי רצוי ליידע טרם הרשמה את מחיר הקורס ( +/- )......
אך מבלי להתערב בשיקולי המארגנים
לא יירשמו מעוניינים לא רלוונטיים ...
(שברגע שיוודע מחיר הקורס , יוותרו על הרעיון
.
- Rino
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5450
- שם מלא: Reem
- נתן תודות: 59 פעמים
- קיבל תודות: 132 פעמים
האמת מעניין מה יהיה התמחור...רונן כתב:ברור .Rino כתב:נראה לי שברור שיעדכנו את אלו שהתעניינורונן כתב:לדעתי רצוי ליידע טרם הרשמה את מחיר הקורס ( +/- )......
אך מבלי להתערב בשיקולי המארגניםאם יפורסמו המחירים .
לא יירשמו מעוניינים לא רלוונטיים ...
(שברגע שיוודע מחיר הקורס , יוותרו על הרעיון)
....
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78829
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5385 פעמים
נושא התמחור יהפוך רלוונטי בקרוב ואז המעוניינים יעודכנו. אל חשש...
cavi,
אל חשש - אנחנו לא מעבירים את המשקל שלנו כנגד חנויות מתמחות. המיזם הזה פחות מתאים לחנויות מתמחות מסיבות רבות.
המטרה היא להעביר קורס ולא לגרום לאנשים בהכרח לרכוש את המערכת שלהם ב-BIGBOX. אם הם יבחרו לרכוש אותה שם, סבבה, אבל אם אחרי הקורס הם יחליטו ללכת לחנות מתמחה, זה רק יועיל לכולנו כי הם יגיעו עם יותר ידע משהיה להם קודם לכן.
yairf,
אין לנו כאן אג'נדה לטובת אף אחד וגם לא לרעת אף אחד. מרטין השתמש בתור דוגמא ביבואן ספציפי, אבל אנחנו בפירוש לא נמשוך בעד או כנגד אף יבואן ספציפי (זה בעצם כל הרעיון, ללמד את האנשים בסביבה נטולת אינטרסים...)
המטרה של ביה"ס הוא להעביר קורסים בכדי להסביר וללמד נושאים רבים ומגוונים בתחום הקולנוע הביתי.
אג'נדות כנגד גלובליזציה, יבואנים מסויימים או מדיניות תמחור, אנחנו מבקשים להשאיר בבית... That's not what interests us...
המיזם בשלב זה מתאים יותר למתחילים ולא למי שמכיר את החומר.
cavi,
אל חשש - אנחנו לא מעבירים את המשקל שלנו כנגד חנויות מתמחות. המיזם הזה פחות מתאים לחנויות מתמחות מסיבות רבות.
המטרה היא להעביר קורס ולא לגרום לאנשים בהכרח לרכוש את המערכת שלהם ב-BIGBOX. אם הם יבחרו לרכוש אותה שם, סבבה, אבל אם אחרי הקורס הם יחליטו ללכת לחנות מתמחה, זה רק יועיל לכולנו כי הם יגיעו עם יותר ידע משהיה להם קודם לכן.
yairf,
אין לנו כאן אג'נדה לטובת אף אחד וגם לא לרעת אף אחד. מרטין השתמש בתור דוגמא ביבואן ספציפי, אבל אנחנו בפירוש לא נמשוך בעד או כנגד אף יבואן ספציפי (זה בעצם כל הרעיון, ללמד את האנשים בסביבה נטולת אינטרסים...)
המטרה של ביה"ס הוא להעביר קורסים בכדי להסביר וללמד נושאים רבים ומגוונים בתחום הקולנוע הביתי.
אג'נדות כנגד גלובליזציה, יבואנים מסויימים או מדיניות תמחור, אנחנו מבקשים להשאיר בבית... That's not what interests us...
המיזם בשלב זה מתאים יותר למתחילים ולא למי שמכיר את החומר.
נערך לאחרונה על ידי oferlaor ב 21/06/2008 18:48, נערך פעם 1 בסך הכל.
היי עופר, אני יודע שהמיזם הזה הוא לא כנגד החנויות מתמחות, הכוונה שלי הייתה שהיה עדיף לו המפגשים היו מתקיימים בחנויות כאלה בגלל רמת הציוד..
בכל מקרה הרעיון הוא מעולה, הוא כבר עלה בעבר עם ליאור וירד מן הפרק לפי מה שאני יודע..
אז מתי המפגש בסניף נשר?
בכל מקרה הרעיון הוא מעולה, הוא כבר עלה בעבר עם ליאור וירד מן הפרק לפי מה שאני יודע..
אז מתי המפגש בסניף נשר?