לאחר שאקבל את המלצותיכם, אבדוק את הטלוויזיות המובחרות עם ה-PS3. בעיקרון אני מעדיף לקנות באינטרנט, אז אם הטלוויזיה שאתם רוצים להציע מופיעה באתרים בסיגנון P1000 זה יתרון, אבל זה לא העיקר.
תודה מראש.
אתה מתכוון למסך FULL HD? אם כן, אז אני לא מתכוון לקנות מסך ב-10K כרגע.Dalamber כתב:רק עבור PS3?
מה מרחק הצפיה המתוכנן?
אם המרחק אינו גדול והשימוש העיקרי הוא PS3, הייתי ממליץ לך לחסוך עוד קצת ולקנות מסך ברזולוציה גבוהה שהוא לא בתקציב הנוכחי שלך....

איזה מסכי LCD בדקת?Yper כתב:התאכזבתי מכל LCD שראיתי ובדקתי.ironman כתב:ל- PS3 בלבד הייתי שוקל LCD......
R81 ו-P3000. התאכזבתי בגדול. ראיתי על פלזמה אחת וראו פשוט הרבה יותר טוב. אין מה להשוות.Rino כתב:איזה מסכי LCD בדקת?Yper כתב:התאכזבתי מכל LCD שראיתי ובדקתי.ironman כתב:ל- PS3 בלבד הייתי שוקל LCD......
אם רק PS3 הוא השימוש אין לך מה לרכוש פלזמה , נשמע ממש מוזר שהתאכזבת מ LCD.....

איזו פלזמה?Yper כתב:R81 ו-P3000. התאכזבתי בגדול. ראיתי על פלזמה אחת וראו פשוט הרבה יותר טוב. אין מה להשוות.Rino כתב:איזה מסכי LCD בדקת?Yper כתב:התאכזבתי מכל LCD שראיתי ובדקתי.ironman כתב:ל- PS3 בלבד הייתי שוקל LCD......
אם רק PS3 הוא השימוש אין לך מה לרכוש פלזמה , נשמע ממש מוזר שהתאכזבת מ LCD........

ironman כתב:דווקא עליה ?Yper כתב:42WP66...![]()
והתלהבת?![]()
אם אתה מתכוון לטושיבה היא פלזמה בינונית בלשון המעטה.
האם ראית חיבורי DVI-HDMI או חיבורים אחרים ל-LCD ?
זה פשוט נשמע לי תמוה לאללה....

http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=696114Yper כתב:יש לי ניסיון רע עם סמסונג. יש הצעות נוספות?...