הסבר קצר העברה מאופטי לאנלוגי בבקשה...
- Multimediaman
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 678
- נתן תודות: 64 פעמים
- קיבל תודות: 51 פעמים
אנלוגי זה בסה"כ חיבור RCA רגיל.
יש לך ברסיבר כניסת CD (בדרך כלל אדום - לבן או אדום שחור ) ויציאת RCA מקבילה ב DVD .
חבר בניהן, והעבר ברסיבר ל CD.
נ.ב
למען האמת, אני לא יודע למה אתה רוצה את זה? לא בטוח שזה כדאי.
יש לך ברסיבר כניסת CD (בדרך כלל אדום - לבן או אדום שחור ) ויציאת RCA מקבילה ב DVD .
חבר בניהן, והעבר ברסיבר ל CD.
נ.ב
למען האמת, אני לא יודע למה אתה רוצה את זה? לא בטוח שזה כדאי.
"מי שנדפק פעם אחת כבר לא יכול להיגמל מזה"
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... 8%2A#71669
בגלל זה המאמר פה אומר שזה דיי איכותי ונותן צליל טהור....
השאלה אם זה אפקטיבי באמת...
בגלל זה המאמר פה אומר שזה דיי איכותי ונותן צליל טהור....
השאלה אם זה אפקטיבי באמת...
- Multimediaman
-
- חבר פעיל במיוחד

זו שאלה טובה. אבל תלויה מאוד ברכיבים. הדיסק מכיל מידע דיגיטלי, אז אחד מהרכיבים צריך להמיר אותו לאנלוג כדי שתוכל להאזין.
כאן יש שאלה: מי ממיר לאנלוג יותר טוב? נגן CD או הרסיבר, או במקרה שלך, נגן ה DVD או הרסיבר.
אם נגן ה DVD איכותי מאוד, היינו , מכיל ממירים איכותיים (דיגיטל ל אנאלוג ) אז כן, סביר שתרויח מלהמיר את הצליל בצד של ה DVD, ורק תגביר אותו ברסיבר, רצוי ב Direct. אבל יכול להיות שנגן ה DVD שלך הוא בינוני, והרסיבר דווקא יותר חדיש ואיכותי, ואז דווקא הרסיבר יבצע את ההמרה ( דיגיטל לאנלוג ) טוב יותר. רק ניסוי שלך יקבע מה עדיף אצלך בסלון, אבל אין כלל אצבע. בעצם יש כללון אצבע (זרת) אם מדובר בנכן CD ייעודי (ולא ב DVD פשוט), אז בדרך כלל הדרך הנכונה לחבר אותו לרסיבר היא אנלוגית.
יש לי רק הבהרה קטנה למשהו שמרטין כתב ". חבר את ה-DVD במקביל לחיבור הדיגיטלי שלך בצורה אנלוגית ושים את הרסיבר על PURE DIRECT."
אין קשר בהכרח בין חיבור אנלוגי ו pure direct. יש רסיברים רבים בהם אתה יכול לעבוד ב direct גם עם חיבור דיגיטלי. מה שיקרה זה שהרסיבר ימיר את שני הערוצים לאנלוג, ומיד יגביר אותם, ללא התווך של מעבדי הסאונד ברסיבר (כל המודים של הסראונד למיניהם).
עדיין אם הרסיבר מסוגל להמיר סיגנל דיגיטלי באופן איכותי יותר מה DVD, חיבור דיגיטלי יתן תוצאה טובה יותר גם ב pure direct.
כאן יש שאלה: מי ממיר לאנלוג יותר טוב? נגן CD או הרסיבר, או במקרה שלך, נגן ה DVD או הרסיבר.
אם נגן ה DVD איכותי מאוד, היינו , מכיל ממירים איכותיים (דיגיטל ל אנאלוג ) אז כן, סביר שתרויח מלהמיר את הצליל בצד של ה DVD, ורק תגביר אותו ברסיבר, רצוי ב Direct. אבל יכול להיות שנגן ה DVD שלך הוא בינוני, והרסיבר דווקא יותר חדיש ואיכותי, ואז דווקא הרסיבר יבצע את ההמרה ( דיגיטל לאנלוג ) טוב יותר. רק ניסוי שלך יקבע מה עדיף אצלך בסלון, אבל אין כלל אצבע. בעצם יש כללון אצבע (זרת) אם מדובר בנכן CD ייעודי (ולא ב DVD פשוט), אז בדרך כלל הדרך הנכונה לחבר אותו לרסיבר היא אנלוגית.
יש לי רק הבהרה קטנה למשהו שמרטין כתב ". חבר את ה-DVD במקביל לחיבור הדיגיטלי שלך בצורה אנלוגית ושים את הרסיבר על PURE DIRECT."
אין קשר בהכרח בין חיבור אנלוגי ו pure direct. יש רסיברים רבים בהם אתה יכול לעבוד ב direct גם עם חיבור דיגיטלי. מה שיקרה זה שהרסיבר ימיר את שני הערוצים לאנלוג, ומיד יגביר אותם, ללא התווך של מעבדי הסאונד ברסיבר (כל המודים של הסראונד למיניהם).
עדיין אם הרסיבר מסוגל להמיר סיגנל דיגיטלי באופן איכותי יותר מה DVD, חיבור דיגיטלי יתן תוצאה טובה יותר גם ב pure direct.
אתה יכול להסביר לי את המשפט הזה:
יש רסיברים רבים בהם אתה יכול לעבוד ב direct גם עם חיבור דיגיטלי. מה שיקרה זה שהרסיבר ימיר את שני הערוצים לאנלוג, ומיד יגביר אותם, ללא התווך של מעבדי הסאונד ברסיבר (כל המודים של הסראונד למיניהם).
מה הכוונה ימיר את שני הערוצים לאנלוג? כאילו את שני הקדמיים ?
יש רסיברים רבים בהם אתה יכול לעבוד ב direct גם עם חיבור דיגיטלי. מה שיקרה זה שהרסיבר ימיר את שני הערוצים לאנלוג, ומיד יגביר אותם, ללא התווך של מעבדי הסאונד ברסיבר (כל המודים של הסראונד למיניהם).
מה הכוונה ימיר את שני הערוצים לאנלוג? כאילו את שני הקדמיים ?
- Multimediaman
-
- חבר פעיל במיוחד

Direct זה אומר שהקלט לא עובר דרך מעבדי הקול ברסיברים, היינו הערוץ יוצא להגברה איך שהגיע מהמקור. במקרה של סטריאו זה שני הקדמיים. במקרה של סטריאו דיגיטלי, יגיעו לרסיבר שני הערוצים הקדמיים דיגיטלית, יעברו המרה לאנלוג (הממרירים זה לא חלק מעיבוד הסאונד ברסיבר) וישלחו להגברה. יש אפשרות לחבר ב direct גם יותר משני ערוצים כמובן, הרי יש נגני DVD עם יציאות אנלוג לכל ה 5.1 ערוצים.
- Multimediaman
-
- חבר פעיל במיוחד

100% יש לך רסיבר שממיר מאנלוג לדיגיטל. אני לא מכיר רסיבר ק"ב 100% אנלוגי.
DVD עם 6 יציאות אנלוג? למשל הדגם הזה של pioneer
http://www.pioneerelectronics.com/PUSA/ ... -48AV.Kuro
DVD עם 6 יציאות אנלוג? למשל הדגם הזה של pioneer
http://www.pioneerelectronics.com/PUSA/ ... -48AV.Kuro