לפני מכירת הרסיוור
אני עומד להיפרד מהרסיוור שלי AX5I !שירת אותי נאמנות!מתלבט וצריך עזרתכם על מה ללכת?האם רסיוור עם HDMI הוא חובה היום?(יש לי LCD )האם ללכת ביד שניה ולקחת את הAX5AI ?שהוא דגם יותר מתקדם קצת משלי ויותר חזק!אך ללא HDMI ?או ללכת על הAX4 שהבנתי שהוא לא הכי מוצלח?תקנו אותי אם אני טועה!תשובות דחוף והכוונה!!! 
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- danlior
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6462
- נתן תודות: 81 פעמים
- קיבל תודות: 66 פעמים
מדוע אתה מוכר אותו? מה חסר לך בו?ADICT כתב:אני עומד להיפרד מהרסיוור שלי AX5I !שירת אותי נאמנות!מתלבט וצריך עזרתכם על מה ללכת?האם רסיוור עם HDMI הוא חובה היום?(יש לי LCD )האם ללכת ביד שניה ולקחת את הAX5AI ?שהוא דגם יותר מתקדם קצת משלי ויותר חזק!אך ללא HDMI ?או ללכת על הAX4 שהבנתי שהוא לא הכי מוצלח?תקנו אותי אם אני טועה!תשובות דחוף והכוונה!!!...
3500 -4000 2 המכשירים שציינתי נמכרים ביד 2 פחות או יותר בטווח הזה!
אני פשוט רואה הזדמנות לשדרג אותו או AX5AI שהוא דגם יותר מתקדם או בAX4 עם HDMI !danlior כתב:מדוע אתה מוכר אותו? מה חסר לך בו?ADICT כתב:אני עומד להיפרד מהרסיוור שלי AX5I !שירת אותי נאמנות!מתלבט וצריך עזרתכם על מה ללכת?האם רסיוור עם HDMI הוא חובה היום?(יש לי LCD )האם ללכת ביד שניה ולקחת את הAX5AI ?שהוא דגם יותר מתקדם קצת משלי ויותר חזק!אך ללא HDMI ?או ללכת על הAX4 שהבנתי שהוא לא הכי מוצלח?תקנו אותי אם אני טועה!תשובות דחוף והכוונה!!!......
אלא אם כן בטווח מחירים הללו יש משהוא אחר ללכת עליו!אך אבקש לדעת לגבי הAX5AI והAX4 עלמה כדאי כבר ללכתטווח שלעד 4000 שח!כאשר הAX5AI יותר זול בשבילי!
- danlior
- חבר מכור קשה

אל תעשה שטויות. ה-AX5AI לא יתן לך הרבה יותר וה-AX4 באופן ברור נופל משלך באיכות סאונד.ADICT כתב:אלא אם כן בטווח מחירים הללו יש משהוא אחר ללכת עליו!אך אבקש לדעת לגבי הAX5AI והAX4 עלמה כדאי כבר ללכתטווח שלעד 4000 שח!כאשר הAX5AI יותר זול בשבילי!...
אם אתה כבר חושב על שידרוג, עשה מאמץ ושדרג ל-LX70 - מדובר כבר במוצר הרבה יותר מתקדם. חדש עולה 8K ואפשר להשיג אותו פה ושם מתצוגה ב-6.5K
מכיוון שלא משדרגים כל יום, צריך לעשות את זה נכון.
דני מה שלומך אחי?התקשר אלי עכשיו הבןאדם ואמר (בדקה ה90
)שהוא כרגע יורד מזה(האשה כמובן אלא מה....
)אך אם זה יצא לי באותו סכום המכירה יש את הAX5AI שהוא ללא ספק יותר מתקדם (9 תדרים בסטאפ,מולטי רום,120 כפול 7 ,חיזוק השלדה וכו...)אך לגבי הAX4 הרי במפרט שלו יש כל כך הרבה תוספות למכשיר על פני שלי!שזה מדהים שאתה ואחרים אומרים שבסטריאו שלי יותר טוב!(למרות רק ששלי שוקל 20 קילו ומשום מה אולי בגלל התפתחות הטכנולוגיה הAX4 שוקל 16 קילו)הרי בכול פרמטר הAX4 אמור להיות יותר טוב!כולל הHDMI !
- danlior
- חבר מכור קשה

ADICT כתב:דני מה שלומך אחי?התקשר אלי עכשיו הבןאדם ואמר (בדקה ה90)שהוא כרגע יורד מזה(האשה כמובן אלא מה....
)אך אם זה יצא לי באותו סכום המכירה יש את הAX5AI שהוא ללא ספק יותר מתקדם (9 תדרים בסטאפ,מולטי רום,120 כפול 7 ,חיזוק השלדה וכו...)אך לגבי הAX4 הרי במפרט שלו יש כל כך הרבה תוספות למכשיר על פני שלי!שזה מדהים שאתה ואחרים אומרים שבסטריאו שלי יותר טוב!(למרות רק ששלי שוקל 20 קילו ומשום מה אולי בגלל התפתחות הטכנולוגיה הAX4 שוקל 16 קילו)הרי בכול פרמטר הAX4 אמור להיות יותר טוב!כולל הHDMI !
...
זה היה טובאולי בגלל התפתחות הטכנולוגיה הAX4 שוקל 16 קילו...
ה-LX70 זה כבר סיפור אחר
אבל יש לי שאלה אליך!שמעת את הAX4 שחרצת דינו כל כך?(למרות שהעלת את קרני ואת קרנו של הרסיוור שלי....
)אך ההגינות מחייבת שאלה זו!
- danlior
- חבר מכור קשה

כן, אך ללא השוואה אחד מול אחד עם ה-AX5. מה שכן, אני נסמך פה על דעה של אנשים שכן בדקו את העניין לעומק. קח את זה כעובדה בשטח ולא כדעה. אני בספק שאפילו אם תתקשר ל-ט.ר, הם יטענו אחרת.ADICT כתב:אבל יש לי שאלה אליך!שמעת את הAX4 שחרצת דינו כל כך?(למרות שהעלת את קרני ואת קרנו של הרסיוור שלי....![]()
![]()
)אך ההגינות מחייבת שאלה זו!
...
דני יצא לי לדבר היום במקרה עם ישראל מאניגמה בחיפה.הוא מוכר יד שניה רסיוור AX4 ששימש אותו כמה חודשים אך עדיין חדש באריזה,והוא גם אמר לי שהAX5I אומנם יותר מוסיקלי ובסטריאו הוא נשמע יותר טוב!אך ברב ערוצי הAX4 אוכל את הAX5 לארוחת בוקר!ואני כנראה נוטה להסכים איתו!
- danlior
- חבר מכור קשה

אכן דיברתי על איכות בסטריאו ואין לי מידע לשתף לגבי הבדל הביצועים בק"ב. הייתי סומך על מה שישראל מאניגמה אומר בשקט. הוא גם מבין בתחום וגם לקוחותיו שרים פה הלל על שביעות רצונםADICT כתב:דני יצא לי לדבר היום במקרה עם ישראל מאניגמה בחיפה.הוא מוכר יד שניה רסיוור AX4 ששימש אותו כמה חודשים אך עדיין חדש באריזה,והוא גם אמר לי שהAX5I אומנם יותר מוסיקלי ובסטריאו הוא נשמע יותר טוב!אך ברב ערוצי הAX4 אוכל את הAX5 לארוחת בוקר!ואני כנראה נוטה להסכים איתו!...
אל תשכח לעדכן
כפי שישראל אמר, אם אתה קונה את הרסיבר לק"ב בלבד – לך על AX4. אם אתה שומע גם מוסיקה באמצעות הרסיבר – אז לא כדאי. לגבי AX5Ai – השיפורים העיקריים שלו הם בפן ה-SACD דרך iLink. במידה ואתה לא שומע את הפורמט הזה – חבל לשדרג ל-AX5Ai ממה שיש לך כיום. MCACC בעל תשעה ערוצים בסדרה הזו יש רק ל- Ax10Ai, עד כמה שאני זוכר.
ויטלי
ויטלי בוקר טוב!אתמול היה לי קטע בעניין הזה שחבלעל הזמן!רציתי למכור הרסיוור (AX5I )כי קרץ לי רסיוור במודעה (AX5AI )שמהווה שידרוג בשבילי כמעט באותו מחיר!לגבי ההבדלים ביניהם הם די גדולים!אם זה חיבור RS-232C - 1שנותן שידרוג וכיווני תוכנה של הרסיוור דרך המחשב!וכן חיזוק השילדה באופן משמעותי!הגדלה של ספק הכוח!לעוצמה של 160 וואט ב6 אום!מולטי רום לחדר נוסף ללא קשר לסלון ועוד דברים מצויינים!ובכן פירסמתי את שלי וכמעט באו לקחת אותו אך התחרטו בדקה ה90 !והיו עוד כמה טלפונים!כאשר אני ממשיך בנסיונות הורדת המחיר עם בעל המכשיר המיועד בהודעות SMS !בלילה לאחר כמה הודעות הוא מתקשר אלי(נמאס לו מההודעות)עכשיו אני כבר מתכנן למכור את שלי ולינסוע אליו לראשון לציון(מטבריה)והחלטתי כבר לא לחכות למכירה,אלא להוציא מקופת גמל (ללא שאישתי תרגיש....)ולתת לו בנתיים עד ששלי ימכר!אני משוחח איתו ואמרתי לו אתה בטוח לגבי הAX5AI שזה הדגם?אומר לי כן!אמרתי לו לך תבדוק כי במודעה זה מה שרשום!הוא יורד למכשיר ולאחר כמה דאות חוזר מה אומר לי להנאתו?AX5I !vitalyi כתב:כפי שישראל אמר, אם אתה קונה את הרסיבר לק"ב בלבד – לך על AX4. אם אתה שומע גם מוסיקה באמצעות הרסיבר – אז לא כדאי. לגבי AX5Ai – השיפורים העיקריים שלו הם בפן ה-SACD דרך iLink. במידה ואתה לא שומע את הפורמט הזה – חבל לשדרג ל-AX5Ai ממה שיש לך כיום. MCACC בעל תשעה ערוצים בסדרה הזו יש רק ל- Ax10Ai, עד כמה שאני זוכר....
כמובן!אתה מתכוון בין הAX4 לLX70 !danlior כתב:שמור את הכסף של קופת הגמל שלך לדברים יותר מהותיים...