המלצה לפלזמה 50". LG PG60UR או Panasonic PV70
שלום לכולם.
אני מתכנן את השדרוג הזה כבר זמן רב ואני מקווה שסוף סוף אני אוכל להוציא אותו לפועל.
לאחר סיבובים רבים וקריאות רבות אני יודע שהטלויזיה שתחליף את ה-LG LC2R בגודל 32" שכרגע משמשת אותי - תהיה פלזמה.
2 הדגמים הנ"ל נכנסים בתקציב (עד 12,000) פחות או יותר (אוקי, קצת יותר...)
העין שלי כנראה לא חדה, לא הצלחתי לראות הבדלים בין הטלויזיות.
מה דעתכם?
השימושים הם כרגע:
50% DVD
30% טלויזיה בכבלים
20% HD
כשאני מקווה שעם הזמן ה-HD יעלה יותר ויותר לכשאקנה את ה-TVIX 6500.
יש לציין שההעדפה האישית שלי היא לראות טלויזיה ביחס 4:3 ולא מתוח. איני אוהב אנשים שמנים.
הטלויזיה אמנם מחוברת למחשב אבל רק כדי להציג סרטים, איני משתמש במשהו אחר.
גם לרמקולים שמגיעים איתה אין חשיבות בעיני.
תודה מראש על התגובות, אני מקווה שאכן יהיו כאלה.
סופ"ש נעים לכולם.
אני מתכנן את השדרוג הזה כבר זמן רב ואני מקווה שסוף סוף אני אוכל להוציא אותו לפועל.
לאחר סיבובים רבים וקריאות רבות אני יודע שהטלויזיה שתחליף את ה-LG LC2R בגודל 32" שכרגע משמשת אותי - תהיה פלזמה.
2 הדגמים הנ"ל נכנסים בתקציב (עד 12,000) פחות או יותר (אוקי, קצת יותר...)
העין שלי כנראה לא חדה, לא הצלחתי לראות הבדלים בין הטלויזיות.
מה דעתכם?
השימושים הם כרגע:
50% DVD
30% טלויזיה בכבלים
20% HD
כשאני מקווה שעם הזמן ה-HD יעלה יותר ויותר לכשאקנה את ה-TVIX 6500.
יש לציין שההעדפה האישית שלי היא לראות טלויזיה ביחס 4:3 ולא מתוח. איני אוהב אנשים שמנים.
הטלויזיה אמנם מחוברת למחשב אבל רק כדי להציג סרטים, איני משתמש במשהו אחר.
גם לרמקולים שמגיעים איתה אין חשיבות בעיני.
תודה מראש על התגובות, אני מקווה שאכן יהיו כאלה.
סופ"ש נעים לכולם.
- shraga007
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6362
- נתן תודות: 102 פעמים
- קיבל תודות: 200 פעמים
דודיפלצת,
אם אתה יכול...........ראיתי היום ביד 2 מישהו שמוכר 5080XA חדשה באריזה עם אחריות 3 שנים של ט.ר ב-16K לפני מיקוח.
אני הייתי מתאמץ והולך עליה.
אם אתה יכול...........ראיתי היום ביד 2 מישהו שמוכר 5080XA חדשה באריזה עם אחריות 3 שנים של ט.ר ב-16K לפני מיקוח.
אני הייתי מתאמץ והולך עליה.
מה יותר גרוע מטיפש? טיפש שחושב שהוא חכם
shraga007,
יש דברים ששולחים בהודעה פרטית ולא בציבור
בכל מקרה המחיר יקר מדי בשבילי גם אחרי קצת מיקוח הוא כנראה יהיה. אני אחשוב על הנושא.
מכיוון שחסרות תגובות אני אנסה למקד את השאלה שלי יותר:
האם ליתרונות הטכנולוגיים של ה-LG -
למשל 150hz, עוד כניסת HDMI, כניסת USB, ניגודיות מוצהרת, "מעבד תמונה חדשני" ושאר הסיסמאות -
יש באמת יתרון כלשהו?
אשמח לתשובותיכם או להצעת חלופות.
תודה,
דודי
יש דברים ששולחים בהודעה פרטית ולא בציבור
בכל מקרה המחיר יקר מדי בשבילי גם אחרי קצת מיקוח הוא כנראה יהיה. אני אחשוב על הנושא.
למשל 150hz, עוד כניסת HDMI, כניסת USB, ניגודיות מוצהרת, "מעבד תמונה חדשני" ושאר הסיסמאות -
יש באמת יתרון כלשהו?
תודה,
דודי
- Rino
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5450
- שם מלא: Reem
- נתן תודות: 59 פעמים
- קיבל תודות: 132 פעמים
אני הייתי הולך על ה LG , לטעמי יש לה רק יתרונות ואני אומר זאת לאחר שיצא לי להשוות.דודיפלצת כתב:shraga007,
יש דברים ששולחים בהודעה פרטית ולא בציבור![]()
יש באמת יתרון כלשהו?
תודה,
דודי...
אמת, על הנייר יש לה המון יתרונות. אבל איזה יתרונות ראית?Rino כתב:אני הייתי הולך על ה LG , לטעמי יש לה רק יתרונות ואני אומר זאת לאחר שיצא לי להשוות....
תשובה ללא פירוט, כפי שרשמת, קשה לי לקבל. לפחות תן לי כמה דברים כדי שבפעם הבאה שאראה את הטלויזיות - אנסה לראות את אותם הדברים.
תוקם לאלתר קטגורית אודיו חד-ערוצי!
- Rino
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5450
- שם מלא: Reem
- נתן תודות: 59 פעמים
- קיבל תודות: 132 פעמים
אתה ממש לא חייב לקבל את התשובה שלי , תעשה מה שאתה רוצה....דודיפלצת כתב:אמת, על הנייר יש לה המון יתרונות. אבל איזה יתרונות ראית?Rino כתב:אני הייתי הולך על ה LG , לטעמי יש לה רק יתרונות ואני אומר זאת לאחר שיצא לי להשוות....
תשובה ללא פירוט, כפי שרשמת, קשה לי לקבל. לפחות תן לי כמה דברים כדי שבפעם הבאה שאראה את הטלויזיות - אנסה לראות את אותם הדברים....
2 המסכים על הקיר , תכנים שונים - אוהב את ה LG , זו דעתי,
אני ראיתי את הLG מול הPV70 אבל בגודל של 42" וראו בLG יותר טוב.
לא יודע אם כוונו שם בחנות את הLG כדי שיראו יותר טוב אבל אהבתי את השחורים שלה ואת הצבעים
בנוסף גם בPV70 ראו יפה מאוד אבל נראה לי שהLG עדיפה. (ולפי מה שראיתי גם יותר זולה)
לא יודע אם כוונו שם בחנות את הLG כדי שיראו יותר טוב אבל אהבתי את השחורים שלה ואת הצבעים
בנוסף גם בPV70 ראו יפה מאוד אבל נראה לי שהLG עדיפה. (ולפי מה שראיתי גם יותר זולה)
תחזית לבחירות הקרובות :
פלאזמה 100% מהקולות
LCD רק 0% מהקולות
המנצח הברור והבלתי מעורער :
הפלאזמה !!!

פלאזמה 100% מהקולות
LCD רק 0% מהקולות
המנצח הברור והבלתי מעורער :
הפלאזמה !!!
לא הייתי אומר שקשה להאמין - יש לי עכשיו LG כבר יותר משנה ואני מרוצה ממנה מאוד ויכול להיות שלפני שבוע הייתי קונה את ה-LG ללא היסוס כי היא מתהדרת בהרבה מאוד פיצ'רים שנראים נפלא על הנייר.RUJI כתב:כמה שקשה להאמין LG ללא ספק עשו עבודה טובה בדגמים החדשים שלה... לדעתי לך על ה- LG....
אבל אחרי שקראתי שוב, וביתר עיון, את הביקורת של עופר על הפנסוניק - זאת בחירה שפשוט קשה לי לעשות בלי לשמוע דעה של אחד המומחים - שלצערי לא מגיבים
דרך אגב - לא ציינתי זאת אבל תמיד יש אפשרות לקנות דגמים אחרים בתקציב (Q1 למשל), פשוט אלה נראו לי הטובים ביותר שיש לתקציב להציע.
שבוע טוב לכולם.