לאחרונה קיבלתי מקבץ תקליטים רחב. את אחד מהתקליטים קיבלתי עקום (דווקא אחד האומנים שאני אוהב התעקם!@# יש מלא שנות ה80 גרועים כאלה שיכלו להתעקם ודווקא הביטלס הגיע עקום )...
בקיצור חבל לי על התקליט.. ותכלס קיבלתי הכל חינם אז לא הפסדתי או משהו.. אבל מעניין אותי אם אפשר ליישר חזרה את התקליט.. אני מאמין שהוא התעקם ממגע עם חום... אולי אפשר להחזיר לו את הצורה בדרך מסויימת?
רצוי לציין שהתקליט לא בר גם שהוא עקום... המחט פשוט קופצת כמו מרפה אך חוץ מהעקמימות הזו כל התקליט ישר ואפילו ניתן להקשיב לשתי הרצועות הפנימיות
תגידו, ירדתם מהפסים? הבנאדם שואל שאלה רצינית ואתם מסתלבטים עליו? זה לא רציני.
תנסה להשכיב את התקליט על השיש במטבח ותתחיל לחמם אותו ממרחק בעזרת פאן של שיער בתנועה מעגלית. אל תתקרב יותר מידי לתקליט כך שלא יקבל מכת חום בבת אחת והוא יפגע ללא תקנה. תוך כדי החימום העיוות אמור לשקוע. בסיום הפעולה אל תיגע בתקליט ותן לו איזה רבע שעה לשכב ולהתקרר מעצמו.
האמור כאן ללא אחריות להצלחה ב-100% אבל מה יש לך כבר להפסיד?
בהצלחה.
חנן,
מערכת מנצחת תלוייה בטיב המחט ואפשר גם אפשר לחברה למחרשה.
תחי המחרשה !!!
OHJG כתב:לאחרונה קיבלתי מקבץ תקליטים רחב. את אחד מהתקליטים קיבלתי עקום (דווקא אחד האומנים שאני אוהב התעקם!@# יש מלא שנות ה80 גרועים כאלה שיכלו להתעקם ודווקא הביטלס הגיע עקום )...
בקיצור חבל לי על התקליט.. ותכלס קיבלתי הכל חינם אז לא הפסדתי או משהו.. אבל מעניין אותי אם אפשר ליישר חזרה את התקליט.. אני מאמין שהוא התעקם ממגע עם חום... אולי אפשר להחזיר לו את הצורה בדרך מסויימת?
רצוי לציין שהתקליט לא בר גם שהוא עקום... המחט פשוט קופצת כמו מרפה אך חוץ מהעקמימות הזו כל התקליט ישר ואפילו ניתן להקשיב לשתי הרצועות הפנימיות
אחי הנבלות, שמתי בתנור על 40 מעלות ליתר ביטחון והתקליט נמס לי!!! כל התנור מלא לי בויניל ואמא שלי רוצה להרוג אותי.
עכשיו לכל האוכל יש טעם של פלסטיק שרוף
לויניל שנמס היו תופעות לוואי משונות.
נערך לאחרונה על ידי OHJG ב 19/06/2008 18:05, נערך 2 פעמים בסך הכל.
OHJG כתב:אחי הנבלות, שמתי בתנור על 40 מעלות ליתר ביטחון והתקליט נמס לי!!! כל התנור מלא לי בויניל ואמא שלי רוצה להרוג אותי.
הנה אמא שלי כשהיא חזרה הבייתה וראתה את המטבח.
...
מה??!!?!? אני בשוק...
הייתי בטוח שמרטין לא צוחק עליך....
מרטין?
1. זה לא לבישול ארוך....
2. אתה חייב לשמור על זה וכשזה מתיישר (מהמשקל של הזכוכית) מייד להוציא את זה ולתת לזה להתקרר לבד.
3. אני חושב שיהיו אנשים שיימצאו את התמונה הזו פוגענית. ממליץ להוריד אותה, למרות שהכוונה היתה בבדיחות הדעת.
OHJG כתב:אחי הנבלות, שמתי בתנור על 40 מעלות ליתר ביטחון והתקליט נמס לי!!! כל התנור מלא לי בויניל ואמא שלי רוצה להרוג אותי.