טלויזיה משדר ב1080P כשהיא לא תומכת בזה הגיוני?
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
טלויזיה לא משדרת כלום. היא קולטת ומציגה.
הדגם שלך הוא HD Ready כלומר מסוגל לקלוט 720P ו 1080i אבל מציג 1366x768. לא נראה בכלל שהוא מסוגל לקלוט 1080p, או לפחות זה לא מצויין לא באתר היצרן ולא בספר ההפעלה שלו. אני לא יודע אם ה PS3 בכלל מסוגל לבדוק מה הרזולוציה המקסימלית שנידן לשדר החוצה למסך אבל יכול להיות שיש שגיאה בתקשורת בינו לבין ה PS3 ובעקבות כך ה PS3 מאמין שהמסך שלך מסוגל לקלוט 1080p
הדגם שלך הוא HD Ready כלומר מסוגל לקלוט 720P ו 1080i אבל מציג 1366x768. לא נראה בכלל שהוא מסוגל לקלוט 1080p, או לפחות זה לא מצויין לא באתר היצרן ולא בספר ההפעלה שלו. אני לא יודע אם ה PS3 בכלל מסוגל לבדוק מה הרזולוציה המקסימלית שנידן לשדר החוצה למסך אבל יכול להיות שיש שגיאה בתקשורת בינו לבין ה PS3 ובעקבות כך ה PS3 מאמין שהמסך שלך מסוגל לקלוט 1080p
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
אצל אנשים אחרים הם בוחרים בין 720P לבין 1080i לא מצאתי איפה אפשר להגדיר בטלויזיה ולא דרך הPS על איזו רזולוציה אני רוצה שהוא יעבוד, אבל כאשר אני דרך ההגדרות של הPS3 הוא קולט ת1080P ואצל אחרים עם טלויזיות אחרות הוא קולט את מה שמציג HDREADY, יכול להיות אולי בגלל הגודל שהיא 40 הוא קולט את זה כ1080P או שרק בPS3 הוא יקבל כזאת קליטה וזה באמת יעבוד ככה?
לא משנה כמה אני מתרחק או מתקרב אני רואה מצויין במסך.
לא משנה כמה אני מתרחק או מתקרב אני רואה מצויין במסך.
- Catskinner
- חבר במועדון HT

אין כלום מה להגדיר בטלוויזיה, בדיוק כפי שמעולם לא היית צריך להגדיר בטלוויזיות הישנות אם אתה רוצה לקלוט PAL, NTSC או SECAM.
זה גם לא קשור לגודל של המסך . זה רק קשור לצורה שבו מקנפגים את ה PS3 לשלוח החוצה את הווידיאו.
זה גם לא קשור לגודל של המסך . זה רק קשור לצורה שבו מקנפגים את ה PS3 לשלוח החוצה את הווידיאו.
אוקיי אז עשיתי לפי ההוראות - כשמחברים תPS3 למסך טלויזיה חדש כדי שהוא יזהה שזה חדש אז צריך בעת הכיבוי להחזיק את האצבע על לחצן ההדלקה עד ששומעים עוד צפצוף.
ברגע שעשיתי את זה עלה לי מסך ואישרתי שם שהוא ישדר גם AUDIO וגם שידור רגיל דרך כבל הHDMI, אחר כך הפנתי אותה למצוא את הרזולוציה המקסימה שהPS3 יוכל להציג בעזרת הכבל והטלויזיה או רק הכבל? הוא מצא 1080P.
יכול להיות שהוא הראה לי תתצוגה המקסימילית של הכבל ולא של הטלויזיה?
ברגע שעשיתי את זה עלה לי מסך ואישרתי שם שהוא ישדר גם AUDIO וגם שידור רגיל דרך כבל הHDMI, אחר כך הפנתי אותה למצוא את הרזולוציה המקסימה שהPS3 יוכל להציג בעזרת הכבל והטלויזיה או רק הכבל? הוא מצא 1080P.
יכול להיות שהוא הראה לי תתצוגה המקסימילית של הכבל ולא של הטלויזיה?
- Catskinner
- חבר במועדון HT

אם פעלת לפי ההוראות אז זה סימן שההנדסה של סוני הרבה פחות מוצלחת ממה שחשבת. ה PS3 פשוט טועה.
אוקיי תודה.
איך אני אמור לדעת על איזו רזולוציה הוא בחר לשדר אם רשום לי שהוא בחר ב1080P?
עריכה :
לאחר בדיקה קצרה בהגדרות התגלה דבר :
הPS3 מזהה אופציה לשדר ב720P או ב1080i או ב1080P, ואני יכול לבחור מתוך השלושה מה שאני רוצה.
עוד מעט אני אעשה בדיקה אם יש הבדלים במראה בין 1080P ולשתיים האחרים
איך אני אמור לדעת על איזו רזולוציה הוא בחר לשדר אם רשום לי שהוא בחר ב1080P?
עריכה :
לאחר בדיקה קצרה בהגדרות התגלה דבר :
הPS3 מזהה אופציה לשדר ב720P או ב1080i או ב1080P, ואני יכול לבחור מתוך השלושה מה שאני רוצה.
עוד מעט אני אעשה בדיקה אם יש הבדלים במראה בין 1080P ולשתיים האחרים