תגובות לביקורת מסך HITACHI UT32-MH700A - היזהרו לא להיחתך!
-
MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- AviBiton
- גורו HTmobile

- תגובות: 17346
- נתן תודות: 503 פעמים
- קיבל תודות: 358 פעמים
נראה לי שזה מאד תלוי בצרכים של הקונה.shraga007 כתב:על פי הביקורת ממש אכזבה....
יש מי שמחפש עיצוב ולא ממש משנה לו איכות התמונה (זה לא שהיא זוועתית, אלא שהיא פחות טובה ממסכים אחרים) - לאחד כזה, המסך מתאים.
למי שמחפש איכות, קצת יהיה קשה לקבל את המסך הזה.
- shraga007
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6362
- נתן תודות: 102 פעמים
- קיבל תודות: 200 פעמים
סליחה אבל אם קונים מסך שהפרמטר הכי חשוב לך הוא עיצוב זה פשוט טפשות.theAman כתב:נראה לי שזה מאד תלוי בצרכים של הקונה.shraga007 כתב:על פי הביקורת ממש אכזבה....
יש מי שמחפש עיצוב ולא ממש משנה לו איכות התמונה (זה לא שהיא זוועתית, אלא שהיא פחות טובה ממסכים אחרים) - לאחד כזה, המסך מתאים.
למי שמחפש איכות, קצת יהיה קשה לקבל את המסך הזה....
אם אני לא טועה הציונים שניתנו למסך הזה הוא מהנמוכים שראיתי בביקורות.
תוסיף לזה את המחיר הגבוה שלו ממילא.
לסיכום התמורה היא אפילו לא סבירה יחסית לדור של המסך + המחיר.
ומה קיבלת? עיצוב? לא עדיף לשים תמונה במקום?
מה יותר גרוע מטיפש? טיפש שחושב שהוא חכם
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78832
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5386 פעמים
shraga007,
אני לא חושב שאתה צודק. תראה בשטח, יותר ויותר חברות מתמחות במסכים מעוצבים ומתמקדים בעיצוב ייחודי עבורם.
ברור שבשביל מסך כ"כ דק היו צריכים לעשות פשרות פה ושם, אבל שלא תחשוב לרגע שאין לדקיקות הזו סקס אפיל ושעיצוב לא נכנס לשיקולים שלכם.
תחשוב שהמסך המוצלח ביותר בעולם היה עם המסגרת המכוערת ביותר עלי אדמות. שיהיה ברור שאין מצב שמישהו היה רוכש את זה...
אני לא חושב שאתה צודק. תראה בשטח, יותר ויותר חברות מתמחות במסכים מעוצבים ומתמקדים בעיצוב ייחודי עבורם.
ברור שבשביל מסך כ"כ דק היו צריכים לעשות פשרות פה ושם, אבל שלא תחשוב לרגע שאין לדקיקות הזו סקס אפיל ושעיצוב לא נכנס לשיקולים שלכם.
תחשוב שהמסך המוצלח ביותר בעולם היה עם המסגרת המכוערת ביותר עלי אדמות. שיהיה ברור שאין מצב שמישהו היה רוכש את זה...
לגבי עיצוב זה חלק מכריע ,גם אם המסך טוב ,עיצוב רע הורס הכל.
הרי אני צריך לשבת מולו ואם אני לא אוהב אותו קרי הוא לא מתמזג בסביבה בגלל הצבעים או הצורה , אז אני לא מתחבר אליו ולי יהיה קשה עם זה .
זאת דעתי. אני מאמין שזה פועל גם לגבי שם המוצר-מותג .
הרי אני צריך לשבת מולו ואם אני לא אוהב אותו קרי הוא לא מתמזג בסביבה בגלל הצבעים או הצורה , אז אני לא מתחבר אליו ולי יהיה קשה עם זה .
זאת דעתי. אני מאמין שזה פועל גם לגבי שם המוצר-מותג .
- danlior
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6462
- נתן תודות: 81 פעמים
- קיבל תודות: 66 פעמים
יופי של סקירה!
רק דבר אחד - חבל שבחרתם לבדוק את מודל ה-32" וזו לא הפעם הראשונה. אני יודע שקל יותר לסחוב 32" מאשר 42" או 47" אך עליכם להבין שרוב האנשים באתר הזה מעונינים במסך גדול ו-32" לא תמיד משקף את איכותם של אחיו הגדולים. מצד אחד כמודל יותר זול הוא עשוי לא להכיל טכנולוגיות יותר מתקדמות ומצד שני פגמים מסוימים לא יבואו אצלו לידי ביטוי כמו שיבואו במסך יותר גדול.
ולראיה - ראיתי לפני יומיים את גרסת ה-42" שלו והשחורים היו מאוד מרשימים יחסית ל-LCD - טובים בהרבה ממתחרים לא פחות יקרים כולל השארפ היקרה.
רק דבר אחד - חבל שבחרתם לבדוק את מודל ה-32" וזו לא הפעם הראשונה. אני יודע שקל יותר לסחוב 32" מאשר 42" או 47" אך עליכם להבין שרוב האנשים באתר הזה מעונינים במסך גדול ו-32" לא תמיד משקף את איכותם של אחיו הגדולים. מצד אחד כמודל יותר זול הוא עשוי לא להכיל טכנולוגיות יותר מתקדמות ומצד שני פגמים מסוימים לא יבואו אצלו לידי ביטוי כמו שיבואו במסך יותר גדול.
ולראיה - ראיתי לפני יומיים את גרסת ה-42" שלו והשחורים היו מאוד מרשימים יחסית ל-LCD - טובים בהרבה ממתחרים לא פחות יקרים כולל השארפ היקרה.
- nils3373
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4685
- שם מלא: ShmilMori
- נתן תודות: 54 פעמים
- קיבל תודות: 164 פעמים
אכן סקירה איכותית אך עדיין אני מסכים ומבין את danlior.danlior כתב:יופי של סקירה!
ולראיה - ראיתי לפני יומיים את גרסת ה-42" שלו והשחורים היו מאוד מרשימים יחסית ל-LCD - טובים בהרבה ממתחרים לא פחות יקרים כולל השארפ היקרה....
-
MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
מה אתם עושים סיפור מהעיצוב
היום כמעט כל מסך הוא יפה, יש רק בודדים שהם מכוערים. לפי דעתי עיצוב צריך להיות בעדיפות נמוכה בהרבה מאיכות התמונה. לפי הביקורת הטלוויזיה לא משהו כי לראות אובייקטים שחורים ללא כל פירוט זה אחד הדברים המעצבנים במסכים.
תודה רבה על הסקירה, המשיכו להביא לנו סקירות!
היום כמעט כל מסך הוא יפה, יש רק בודדים שהם מכוערים. לפי דעתי עיצוב צריך להיות בעדיפות נמוכה בהרבה מאיכות התמונה. לפי הביקורת הטלוויזיה לא משהו כי לראות אובייקטים שחורים ללא כל פירוט זה אחד הדברים המעצבנים במסכים.
תודה רבה על הסקירה, המשיכו להביא לנו סקירות!
- oferlaor
- מנהל

danlior,
בזמן הסקירה היה זמין אך ורק המודל 32", לדעתי רק כיום אפשר להשיג את ה-37"...
בזמן הסקירה היה זמין אך ורק המודל 32", לדעתי רק כיום אפשר להשיג את ה-37"...
- danlior
- חבר מכור קשה

אתה מתחיל להיות כמו כל הטרולים כאן שאוהבים לזרוק מילה רעה ולברוח.MartinHSabag כתב:אתה טועה בגדול.אני יודע שקל יותר לסחוב 32" מאשר 42" או 47" אך עליכם להבין שרוב האנשים באתר הזה מעונינים במסך גדול ו-32" לא תמיד משקף את איכותם של אחיו הגדולים.......
במה טעיתי בגדול? לגבי הסחיבה או לגבי יכולת ההסקה על איכות כל הליין לפי מודל ה-32"?
נמק ופרט
-
MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
פשוט כבר כתבתי על זה לא מעט פעמים....
הגודל הכי נמכר הוא 32" (עולמי, לא רק בארץ), הסיבה היא שמרבית האנשים משדרגים מ-CRT בגדלים 21-29" ולכן, 32" נראה להם השידרוג הטבעי, בעוד 42" ומעלה פשוט נראה להם "ענק" (על הנייר.....).
מעבר לזה יש גם את עיניין ההתאמה לרהיטים/כונניות/נישות הקיימות כבר.
את הסטטיסטיקות הללו ראינו במספר מפגשים והרצאות .
- oferlaor
- מנהל

danlior,
הוא לא 1.5" או שהוא לא היה בזמן הבדיקה. קח בחשבון שמהרגע שבדיקה יוצאת לדרך ועד שהיא מופיעה באתר לוקח לעיתים שבועות בגלל כמות המאמרים שיש לנו.
לגבי מה שמרטין אמר, הכוונה שלו (לפי התרשמותי, אני לא הדובר שלו) הוא שתתפלא לשמוע אבל יש הרבה מאוד שמבקשים בדיקות על 32". כאשר פרסמנו בדיקות אך ורק על 42" ו-50" היינו מקבלים המון פניות לבדוק גם את ה-37" ומטה...
הוא לא 1.5" או שהוא לא היה בזמן הבדיקה. קח בחשבון שמהרגע שבדיקה יוצאת לדרך ועד שהיא מופיעה באתר לוקח לעיתים שבועות בגלל כמות המאמרים שיש לנו.
לגבי מה שמרטין אמר, הכוונה שלו (לפי התרשמותי, אני לא הדובר שלו) הוא שתתפלא לשמוע אבל יש הרבה מאוד שמבקשים בדיקות על 32". כאשר פרסמנו בדיקות אך ורק על 42" ו-50" היינו מקבלים המון פניות לבדוק גם את ה-37" ומטה...
- danlior
- חבר מכור קשה

מרטין ועופר, קיבלתי 
אולי יש מקום שאם בודקים ליין חדש עם פריצה טכנולוגית יש לשקול לבקש שני מודלים את הגדול והקטן ואז גם להשוות ביניהם.
אולי יש מקום שאם בודקים ליין חדש עם פריצה טכנולוגית יש לשקול לבקש שני מודלים את הגדול והקטן ואז גם להשוות ביניהם.
"זו היא דעתי האישית והסובייקטיבית ואין לראות בדברי כאמת הבלעדית"