המלצה למסך
אני רוצה לקנות מסך לחדר בתקציב של 4K
מרחק הצפייה הוא כ-3 מטרים.
אני רוצה לדעת מחירים דגמים מומלצים ועד כמה זה משנה HDR או FHD, ומה יותר מומלץ LCD או פלזמה? למרות שלפי מה שהבנתי פלזמה זה רק ממסכים גודל 42 אינץ' ולא יודע אם אני צריך כזה גדול.. אבל תגידו אתם.. אם יש בכלל פלזמה בתקציב הזה.
נ.ב.
המסך אמור לשמש לצפייה בשידורי יס סרטים מDVD וחיבור לסרטים ממחשב בעתיד.
תודה מראש..
מרחק הצפייה הוא כ-3 מטרים.
אני רוצה לדעת מחירים דגמים מומלצים ועד כמה זה משנה HDR או FHD, ומה יותר מומלץ LCD או פלזמה? למרות שלפי מה שהבנתי פלזמה זה רק ממסכים גודל 42 אינץ' ולא יודע אם אני צריך כזה גדול.. אבל תגידו אתם.. אם יש בכלל פלזמה בתקציב הזה.
נ.ב.
המסך אמור לשמש לצפייה בשידורי יס סרטים מDVD וחיבור לסרטים ממחשב בעתיד.
תודה מראש..
- Rino
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5450
- שם מלא: Reem
- נתן תודות: 59 פעמים
- קיבל תודות: 132 פעמים
פלזמה "32
http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=598026
אבל היא אפילו לא HDR , ככה שאם חיבור מחשב נחוץ אז LCD "32 תתאים.
http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=598026
אבל היא אפילו לא HDR , ככה שאם חיבור מחשב נחוץ אז LCD "32 תתאים.
- nils3373
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4685
- שם מלא: ShmilMori
- נתן תודות: 54 פעמים
- קיבל תודות: 164 פעמים
בלי קשר לתקציבך, ולאור סוגי התכנים מסך פלאזמה HDR בגודל 42 אינץ' יתאים לך ביותר. אין כל סיבה לרכוש מסך FHD למרחק הנ"ל כי יש צורך במסך גדול יותר מ-42 בכדי להבחין בפרטים. אם אין לך כל אפשרות לחסוך למסך פלאזמה 42 אינץ' (כ-7K ואפשר גם בפחות לעקשנים) אז מסך 32 אינץ' LCD יהיה סביר למרות שהוא קטן מאוד יחסית למרחק - תבדוק את הדגמים 32A450 של סמסונג, SHARP LC32WD1E, HITACHI L32A01 ו-TOSHIBA 32C3500.dolvy כתב:אז LCD עדיף לי..
יש דגמים שאתה יכול להמליץ לי בטווח של עד 4000 ש"ח?
שיהיה לפחות HDR ואם זה FHD במחיר לא הרבה יותר גבוהה מ4000 ש"ח אז אני מוכן להשקיע...
איזה גודל אני צריך למרחק של 3 מטרים בערך?...
יש לך דגם של פלזמה 42 אינץ' HDR כמו שאמרת בטווח של עד 4.5?nils3373 כתב:בלי קשר לתקציבך, ולאור סוגי התכנים מסך פלאזמה HDR בגודל 42 אינץ' יתאים לך ביותר. אין כל סיבה לרכוש מסך FHD למרחק הנ"ל כי יש צורך במסך גדול יותר מ-42 בכדי להבחין בפרטים. אם אין לך כל אפשרות לחסוך למסך פלאזמה 42 אינץ' (כ-7K ואפשר גם בפחות לעקשנים) אז מסך 32 אינץ' LCD יהיה סביר למרות שהוא קטן מאוד יחסית למרחק - תבדוק את הדגמים 32A450 של סמסונג, SHARP LC32WD1E, HITACHI L32A01 ו-TOSHIBA 32C3500.dolvy כתב:אז LCD עדיף לי..
שיהיה לפחות HDR ואם זה FHD במחיר לא הרבה יותר גבוהה מ4000 ש"ח אז אני מוכן להשקיע...
איזה גודל אני צריך למרחק של 3 מטרים בערך?......
ומה לגבי חיבורים לדגם כזה? אפשר לחבר בנוסף גם מחשב?
- nils3373
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4685
- שם מלא: ShmilMori
- נתן תודות: 54 פעמים
- קיבל תודות: 164 פעמים
אולי ביד שניה...dolvy כתב:יש לך דגם של פלזמה 42 אינץ' HDR כמו שאמרת בטווח של עד 4.5?nils3373 כתב:בלי קשר לתקציבך, ולאור סוגי התכנים מסך פלאזמה HDR בגודל 42 אינץ' יתאים לך ביותר. אין כל סיבה לרכוש מסך FHD למרחק הנ"ל כי יש צורך במסך גדול יותר מ-42 בכדי להבחין בפרטים. אם אין לך כל אפשרות לחסוך למסך פלאזמה 42 אינץ' (כ-7K ואפשר גם בפחות לעקשנים) אז מסך 32 אינץ' LCD יהיה סביר למרות שהוא קטן מאוד יחסית למרחק - תבדוק את הדגמים 32A450 של סמסונג, SHARP LC32WD1E, HITACHI L32A01 ו-TOSHIBA 32C3500.dolvy כתב:אז LCD עדיף לי..
איזה גודל אני צריך למרחק של 3 מטרים בערך?......
ומה לגבי חיבורים לדגם כזה? אפשר לחבר בנוסף גם מחשב?...
חיבורים יש מספיק - אין בעיה לחבר פלאזמה HDR למחשב - כל מה שצריך הוא כבל VGA רגיל ואין צורך במחבר HDMI. אך זה לא רלוונטי לך - תבדוק את המסכים שהזכרתי.
אני מעדיף 42 אינץ' על 32 אינץ' המרחק צפייה הוא קצת יותר מ3 מטר.
ונראה לי שפלאזמה עדיף לי כי באחוזים 70% אני רואה טלויזיה כל השאר זה סרטים מDVD שגם DVD אני צריך לקנות..
תגידו לפלאזמה זה נכון שצריך להוסיף לה גז או נוזל מידי כל כמה זמן?
ומה דעתכם לאור מה שציינתי באחוזים פלאזמה באמת עדיף?
עזבו מחיר עכשיו אני אחסוך עוד יש לי זמן..
ונראה לי שפלאזמה עדיף לי כי באחוזים 70% אני רואה טלויזיה כל השאר זה סרטים מDVD שגם DVD אני צריך לקנות..
תגידו לפלאזמה זה נכון שצריך להוסיף לה גז או נוזל מידי כל כמה זמן?
ומה דעתכם לאור מה שציינתי באחוזים פלאזמה באמת עדיף?
עזבו מחיר עכשיו אני אחסוך עוד יש לי זמן..
http://www.zap.co.il/zapnewmodels.asp?S ... 770=750771
שלושת הדגמים הראשונים בקישור של LG PANASONIC ו SUMSUNG מה אתם אומרים עליהם? הם בערך מה שאני מוכן לשלם מקסימום על טלויזיה..
אני צעיר אני מלצר אני חוסך בשביל זה ואני לא מתכוון לשלם בתשלומים..
שלושת הדגמים הראשונים בקישור של LG PANASONIC ו SUMSUNG מה אתם אומרים עליהם? הם בערך מה שאני מוכן לשלם מקסימום על טלויזיה..
אני צעיר אני מלצר אני חוסך בשביל זה ואני לא מתכוון לשלם בתשלומים..
כן הסתכלתי על דגם הQ צודק עדיף להשקיע קצת יותר בסך הכל זאת טלויזיה שהולכת לשמש אותי לאורך זמן.. כשיהיה לי את כל הכסף מה שאומר לפחות 7K אני אשרשר עוד להמלצות אחרי שאני אראה את הדגם Q9 בחנות... ואני אבדוק עוד כמה דגמים למרות שלפי מה שהבנתי זה הדגם הכי טוב במחיר הזה..