לכל מומחי הפורום שלום
אני מעוניין לרכוש מחשב חדש ובניתי מפרט
הייתי מעוניין בחוות דעת לפני הקנייה מבחינת הרעש והאיכות
אשמח לקבל תגובות לשיפור
מעבד אינטל 6MB 2.83 E8300 1333FSB C2D
מאוורר למעבד ZALMAN 9500CU
לוח ג'יגהבייט GA-P35-DS3L
זכרון KINGSTON 1G DDR-2 800MHZ X 2
דיסק קשיח 500GB 32MB S2 SEAGATE
צורב ASUS DVDRW X20 DRW-2014BL1T DUAL LAYER SATA
כ.מסך GIGABYTE 9600GT 512 DDR3 PCIE
כרטיס טלוויזיה PVR150 + שלט MCE
ספק כח EZCOOL 12CMF500W REAL
מארז SST-LC16S-MR
מקלדת של XGENE
תודה לכולם מראש
מעוניין בחוות דעת ושיפורים במפרט HTPC לפני קניה
-
djyorgan
-
- חבר פעיל

- תגובות: 90
- פיטר
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 912
ממ אוקי.. נראה לא רע.
את הזלמן הייתי מחליף ב-Ninja Mini, תן לו איזה סידור שיעבוד שם פסיבי. הלוח אם הוא מהדור הישן, אני הייתי הולך על GA-EP35-DS3. זכרון אתה יכול לקחת של Corsair או OCZ יש להם סטים של 2GB בכלום כסף. הכרטיס מסך יכול להיות מקור רעש לא קטן, אני הייתי בוחן את האפשרות לקירור פסיבי (במקרה של מארז מאורר) או קירור טיפה יותר רציני מהסטוק של GB. הספק כח הוא בדיחה. אני מבין שניסית לחסוך כסף בפינה הזאת וזה רעיון ממש לא חכם. לך על ENERMAX MODU82+ 425W או CORSAIR 450W שיחזיקו לך את המערכת כמו שצריך. את המארז אני אישית לא אוהב, יותר מדי מאוררים של 80ממ. אני הייתי הולך על NZXT Duet (זוג 120ממ) למשל.
בהצלחה.
את הזלמן הייתי מחליף ב-Ninja Mini, תן לו איזה סידור שיעבוד שם פסיבי. הלוח אם הוא מהדור הישן, אני הייתי הולך על GA-EP35-DS3. זכרון אתה יכול לקחת של Corsair או OCZ יש להם סטים של 2GB בכלום כסף. הכרטיס מסך יכול להיות מקור רעש לא קטן, אני הייתי בוחן את האפשרות לקירור פסיבי (במקרה של מארז מאורר) או קירור טיפה יותר רציני מהסטוק של GB. הספק כח הוא בדיחה. אני מבין שניסית לחסוך כסף בפינה הזאת וזה רעיון ממש לא חכם. לך על ENERMAX MODU82+ 425W או CORSAIR 450W שיחזיקו לך את המערכת כמו שצריך. את המארז אני אישית לא אוהב, יותר מדי מאוררים של 80ממ. אני הייתי הולך על NZXT Duet (זוג 120ממ) למשל.
בהצלחה.
- Yossi_Mizrahi
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 181
אתה מחלק את הכסף בצורה לא נכונה בכלל!!
חוץ משקט האם יש עוד בקשות? האם אתה הולך לשחק משחקים? כי אם לא הכרטיס מסך הזה ממש מיותר!
האם יש העדפה רצינית לאינטל? כי אם לא בסכומים כאלה AMD עדיף!
וכמו שפיטר חכמנו אמר תשקיע במקומות הנכונים, ספק כוח זה לא מקום לחסוף כסף, לעומת זאת זיכרונות כל באנדל 2 גיגה של חברה גדולה יעשה את העבודה- יש עסקות מצויינות שלא עולות יותר מ250 שקל.
אם תפרט יותר אפשר לעזור במפרט שלם.
חוץ משקט האם יש עוד בקשות? האם אתה הולך לשחק משחקים? כי אם לא הכרטיס מסך הזה ממש מיותר!
האם יש העדפה רצינית לאינטל? כי אם לא בסכומים כאלה AMD עדיף!
וכמו שפיטר חכמנו אמר תשקיע במקומות הנכונים, ספק כוח זה לא מקום לחסוף כסף, לעומת זאת זיכרונות כל באנדל 2 גיגה של חברה גדולה יעשה את העבודה- יש עסקות מצויינות שלא עולות יותר מ250 שקל.
אם תפרט יותר אפשר לעזור במפרט שלם.
- kobil
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 631
EZCOOL 12CMF500W REAL...
לא להתקרב !!!
-
djyorgan
-
- חבר פעיל

- תגובות: 90
תודה רבה על העצות
אני מעוניין במחשב למשחקים וגם לצפיה בHDTV
חשבתי להחליף את הספק ב ZALMAN ZM500-HP 500WATT ULTRA QUIET
הבנתי שהוא ממש שקט ויש עליו ביקורות טובות-מה דעתכם?
לגבי הזיכרון אני אקנה 2 של CORSAIR DDR2 1024 800MHZ CL5
לגבי הכרטיס מסך אני לא בטוח אם לקנות כרטיס עם קרור פסיבי או עם HEATPIPE מה לדעתכם יותר טוב ויותר שקט?
האם הדגם הזה שקט מספיק ? GIABYTE GEFORCE 9600GT 512MB DDR3 HEATPIPE PCI-E
תודה מראש
אני מעוניין במחשב למשחקים וגם לצפיה בHDTV
חשבתי להחליף את הספק ב ZALMAN ZM500-HP 500WATT ULTRA QUIET
הבנתי שהוא ממש שקט ויש עליו ביקורות טובות-מה דעתכם?
לגבי הזיכרון אני אקנה 2 של CORSAIR DDR2 1024 800MHZ CL5
לגבי הכרטיס מסך אני לא בטוח אם לקנות כרטיס עם קרור פסיבי או עם HEATPIPE מה לדעתכם יותר טוב ויותר שקט?
האם הדגם הזה שקט מספיק ? GIABYTE GEFORCE 9600GT 512MB DDR3 HEATPIPE PCI-E
תודה מראש
- פיטר
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 912
שוב אני יגיד, ENERMAX MODU82+ 425W או CORSAIR 450W. אם תמצא במחיר טוב אז גם ה-Liberty 400w יעשה את העבודה. ספק זה ממש לא המקום לחסוך כסף.
יותר טוב (לא יותר טוב, אלה יותר קר) - Heatpipes. יותר שקט - קירור פסיבי.
ולגבי הדגם, תחפש תגובות באינטרנט של אנשים שיש להם אותו / Reviews של אתרים מקצועיים.
יותר טוב (לא יותר טוב, אלה יותר קר) - Heatpipes. יותר שקט - קירור פסיבי.
ולגבי הדגם, תחפש תגובות באינטרנט של אנשים שיש להם אותו / Reviews של אתרים מקצועיים.
- kobil
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 631
ספק זה ממש לא המקום לחסוך כסף...
ממליץ בחום ללכת על Liberty 400w של ENERMAX (הספק איכותי ביותר + 3 שנות אחריות) . הוא הרבה יותר יעיל, שקט ואמין מZALMAN אפילו שיש לו 500WATT . גם לי יש את-Liberty 400w