חיבור בין ממיר הוט רגיל לבין LCD חדשה
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
אין סקראט, אם היה יש לי פה כבל כזה.
Input & Output(Side) HDMI 1
composite (AV) 1
S-Video 1
Headphone 1
WISELINK (USB) No
WISELINK (Multi Memory Slot) No
WISELINK (etc.) No
Input & Output(Back) RF Input 1
Component(Y/Pb/Pr) 2
S-Video No
Headphone No
Composite(AV) 1
HDMI 2
PC input (D-sub) 1
Video Monitor out, L/R 1 (Audio out)
Optical sound out No
RS232C (for Service only) 1
הנה כל החיבורים.
Input & Output(Side) HDMI 1
composite (AV) 1
S-Video 1
Headphone 1
WISELINK (USB) No
WISELINK (Multi Memory Slot) No
WISELINK (etc.) No
Input & Output(Back) RF Input 1
Component(Y/Pb/Pr) 2
S-Video No
Headphone No
Composite(AV) 1
HDMI 2
PC input (D-sub) 1
Video Monitor out, L/R 1 (Audio out)
Optical sound out No
RS232C (for Service only) 1
הנה כל החיבורים.
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
ה 40A450C1 הוא דגם המיועד למזרח הרחוק ואין לו חיבור SCART.
החיבור הטוב ביותר שאתה יכול לבצע בין ממיר לבין המסך שלך הוא באמצעות s-video. אתה יכול לבצע זאת בשתי דרכים והדרך הפשוטה ביותר היא לרכוש כבל SCART to S-Video (עלות משוערת 30-70 שקל). רק צריך לשנות את ההגדרות בממיר שידע שהוא צריך להוציא מה SCART שלו אות s-video (יכול להיות שבממירים של הוט הם קוראים לזה SVHS) כי אחרת תישאר תקוע עם שידור composite (מה שהוט החילו לקרוא לו PAL) ואיכות התמונה תהייה הרבה פחות טובה.
החיבור הטוב ביותר שאתה יכול לבצע בין ממיר לבין המסך שלך הוא באמצעות s-video. אתה יכול לבצע זאת בשתי דרכים והדרך הפשוטה ביותר היא לרכוש כבל SCART to S-Video (עלות משוערת 30-70 שקל). רק צריך לשנות את ההגדרות בממיר שידע שהוא צריך להוציא מה SCART שלו אות s-video (יכול להיות שבממירים של הוט הם קוראים לזה SVHS) כי אחרת תישאר תקוע עם שידור composite (מה שהוט החילו לקרוא לו PAL) ואיכות התמונה תהייה הרבה פחות טובה.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
- kalda01
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3099
- שם מלא: דני קלמר
- נתן תודות: 48 פעמים
- קיבל תודות: 41 פעמים
גם אם תקנה כבל SCART-SVIDEO לא בטוח שהממיר מסוגל להוציא ביציאת הSCART סיגנל של SVIDEO.
לי יש ממיר הוט כסוף, שבתפריט יש אופצייה להגדיר את היציאה כSVIDEO אבל בפועל זה לא עובד.
בתמיכה של הוט אמרו לי שזה לא נתמך במודל שיש לי.
אם תחליף לממיר HD אז בטוח תוכל לחבר אל הSVIDEO או קומפוננט.
לי יש ממיר הוט כסוף, שבתפריט יש אופצייה להגדיר את היציאה כSVIDEO אבל בפועל זה לא עובד.
בתמיכה של הוט אמרו לי שזה לא נתמך במודל שיש לי.
אם תחליף לממיר HD אז בטוח תוכל לחבר אל הSVIDEO או קומפוננט.
מה זאת אומרת ערוצים דיגיטליים או אנאלוגים?
אני אגיד לך מה עשיתי :
ניתקתי תכבל הלבן של הכבלים מהטלויזיה הקודמת וחיברתי לזאת החדשה, עשיתי סריקת ערוצים ובערוץ 41 הוא מצא לי תממיר, אני רואה עכשיו תממיר הדיגיטלי הכסוף של הוט בערוץ 41 בטלויזיה - זאת אומרת השידורים של הממיר כולל כל הערוצים שיש לי בחבילה שלו משודרים בטלויזיה, אצלי לפחות השידורים מאוד חלקים ובסדר כאשר גם יש כתוביות ובכל ערוץ, כולל ערוץ 22 ו10.
אני אגיד לך מה עשיתי :
ניתקתי תכבל הלבן של הכבלים מהטלויזיה הקודמת וחיברתי לזאת החדשה, עשיתי סריקת ערוצים ובערוץ 41 הוא מצא לי תממיר, אני רואה עכשיו תממיר הדיגיטלי הכסוף של הוט בערוץ 41 בטלויזיה - זאת אומרת השידורים של הממיר כולל כל הערוצים שיש לי בחבילה שלו משודרים בטלויזיה, אצלי לפחות השידורים מאוד חלקים ובסדר כאשר גם יש כתוביות ובכל ערוץ, כולל ערוץ 22 ו10.
- kalda01
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3099
- שם מלא: דני קלמר
- נתן תודות: 48 פעמים
- קיבל תודות: 41 פעמים
הבנתי מה עשית. אני אף פעם לא ניסיתי לכוון את הערוץ שהממיר משדר בו אנלוגית.
שידור אנלוגי הכוונה לערוצים שנקלטים בטיונר של הטלויזייה לאחר סריקת הערוצים.
השידור הדיגיטלי מתייחס לחיבור AV דרך SCART או קומפוננט.
שידור אנלוגי הכוונה לערוצים שנקלטים בטיונר של הטלויזייה לאחר סריקת הערוצים.
השידור הדיגיטלי מתייחס לחיבור AV דרך SCART או קומפוננט.
- Catskinner
- חבר במועדון HT

אם אתה מרוצה מהאיכות למרות שהתחברת ב RF שהוא החיבור הפשוט ביותר אז תישאר עם מה שיש לך.Dor007 כתב:אם אני אקנה ממיר HD מה שלא בא בחשבון כרגע אני כבר אחבר אותו בHDMI, יש לי גם ממיר כסוף ולכן אני מגיע לפיתרון של להישאר כרגע עם הכבל הלבן של הכבלים, מהסיבה הפשוטה שרואים ממש טוב וחלק מכל מרחק....
אם אתה רוצה לשפר את איכות התמונה מהממיר שלך אז השלב מעל ל RF זה composite כשמעליו יש s-video. לשניהם תיצטרך לקנות כבל SCART to S-Video או SCART to Composite שאפשר לקנות בכל חנות לצרכי חשמל או אפילו באייס והום דיפו. העלויות הן כמה עשרות שקלים לכל היותר.
- Catskinner
- חבר במועדון HT

אז קודם כל תברר יחד עם השרות הטכני של הוט אם זה המצב גם אצלך, מקסימום זה יעלה לך שיחת טלפון + 5 דקות מחייך ותקבל אישור למה שאמרו לך כאן או הסבר אחר.
ומה SCART אתה יכול להוציא יותר פורמטים מ s-video, אחד מהם הוא composite, שאתה בטח כבר נתקלת בו כי זה הפורמט שבו מתחברים עם "בננה RCA צהובה" וקוראים לו גם לפעמים A/V ולמרות שהוא פורמט פשוט הוא עדיין יתן תמונה טובה יותר מחיבור ה RF שאתה משתמש בו. באתר הבא יש לך השווה קצרה בין האיכות של התמונה בהתאם לשיטת החיבור, זה מעניין לראות אפילו אם זה לא יישים לגביך עכשיו: http://www.gamespot.com/features/6139690/index.html
אם אתה רוצה, יש כאן קצת יותר מידע בעניין: http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... ic&t=13561
בוודאי שאתה יכול להישאר מחובר ב RF אם אתה מרוצה ממה שיש לך. אני רק בדעה שהשקעה קטנה בלימוד האלטרנטיבות לא תזיק ורק יכולה לעזור בעתיד.
ומה SCART אתה יכול להוציא יותר פורמטים מ s-video, אחד מהם הוא composite, שאתה בטח כבר נתקלת בו כי זה הפורמט שבו מתחברים עם "בננה RCA צהובה" וקוראים לו גם לפעמים A/V ולמרות שהוא פורמט פשוט הוא עדיין יתן תמונה טובה יותר מחיבור ה RF שאתה משתמש בו. באתר הבא יש לך השווה קצרה בין האיכות של התמונה בהתאם לשיטת החיבור, זה מעניין לראות אפילו אם זה לא יישים לגביך עכשיו: http://www.gamespot.com/features/6139690/index.html
אם אתה רוצה, יש כאן קצת יותר מידע בעניין: http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... ic&t=13561
בוודאי שאתה יכול להישאר מחובר ב RF אם אתה מרוצה ממה שיש לך. אני רק בדעה שהשקעה קטנה בלימוד האלטרנטיבות לא תזיק ורק יכולה לעזור בעתיד.
סבבה תודה, אני אעבור על זה.
בכל מקרה אתה רואה סיבה להוציא כסף אם רואים טוב? אני חושש להוציא כסף שאין לי אחרי קניית הטלויזיה ולראות פחות טוב.
עריכה :
בקשר להשוואה בגיימספוט, אתה מדבר על זה שיש שינוי מבחינת איך שרואים במשחקים בין היתר? הPS3 מחובר בHDMI איכותי.
בכל מקרה אתה רואה סיבה להוציא כסף אם רואים טוב? אני חושש להוציא כסף שאין לי אחרי קניית הטלויזיה ולראות פחות טוב.
עריכה :
בקשר להשוואה בגיימספוט, אתה מדבר על זה שיש שינוי מבחינת איך שרואים במשחקים בין היתר? הPS3 מחובר בHDMI איכותי.
- Catskinner
- חבר במועדון HT

זה לא קשור ל PS3 בכלל. ההשוואה מובאת באתר כדי להדגים את השפעת החיבור על התמונה. השתמשו ב XBOX 360 אבל ההבדלים יהיו מאוד דומים בין RF ל Composite גם בשידורים רגילים של הממיר.
אולי כדאי לעשות אתנחתה קלה ולתת הסבר שיטחי על כל העניין. בווידיאו בסופו של דבר אתה רואה תמונה המורכבת מ 3 צבעי יסוד כשלכל צבע יש את הבהירות והקונטרסט משלו. בנוסף יש לך גם אודיו כמובן. העקרון אומר שככל שאתה מבצע הפרדה פיזית טובה יותר בין כל מרכיבי האות כך גם האיכות תשתפר. בשידור RF אתה מקבל גם אודיו וגם ווידיאו באותו כבל ולכן האיכות בו היא פחות טובה מחיבור Composite שבו הווידיאו כבר מופרד מהאודיו והוא עצמו ייתן תמונה פחות טובה מ S-Video שבו הווידיאו עצמו מופרד לערוץ של בהירות וקונטרסט וערוץ של צבע והוא עצמו יהיה פחות טוב מ RGB שבו לכל צבע יסוד יש ערוץ נפרד. HDMI לצורך השלמת ההסבר הוא חיבור שבו הווידיאו והאודיו אומנם מועברים באותו כבל אבל ההפרדה בינהם היא מוחלטת בגלל שהשידור הוא דיגיטאלי ומרכיב הווידיאו עצמו מועבר כ RGB.
אולי כדאי לעשות אתנחתה קלה ולתת הסבר שיטחי על כל העניין. בווידיאו בסופו של דבר אתה רואה תמונה המורכבת מ 3 צבעי יסוד כשלכל צבע יש את הבהירות והקונטרסט משלו. בנוסף יש לך גם אודיו כמובן. העקרון אומר שככל שאתה מבצע הפרדה פיזית טובה יותר בין כל מרכיבי האות כך גם האיכות תשתפר. בשידור RF אתה מקבל גם אודיו וגם ווידיאו באותו כבל ולכן האיכות בו היא פחות טובה מחיבור Composite שבו הווידיאו כבר מופרד מהאודיו והוא עצמו ייתן תמונה פחות טובה מ S-Video שבו הווידיאו עצמו מופרד לערוץ של בהירות וקונטרסט וערוץ של צבע והוא עצמו יהיה פחות טוב מ RGB שבו לכל צבע יסוד יש ערוץ נפרד. HDMI לצורך השלמת ההסבר הוא חיבור שבו הווידיאו והאודיו אומנם מועברים באותו כבל אבל ההפרדה בינהם היא מוחלטת בגלל שהשידור הוא דיגיטאלי ומרכיב הווידיאו עצמו מועבר כ RGB.