מחפש המלצה למסך מארצות הברית
נפלה לחיקי הזדמנות נדירה בה חבר שחוזר מארה"ב עם מכולה, מאפשר לי להביא דרכו מסך.
הבעייה היא שאני ממש לא מכיר את הדגמים בארה"ב ששונים מהדגמים בארץ.
אז ככה, בגדול אני מחפש LCD בגודל 52 אינצ' של סוני או שארפ (למשל XBR5,4,2 של סוני או 52D82U של שארפ)
או לחילופין את הKURO FHD בגודל 50 אינצ'
חשוב לי שתהיה תמיכה ב1080P ו220 וולט ושהמחיר לא יעלה על 3500$
מישהו מכיר ויודע להמליץ על איזה מסך (גם אם מדובר בדגם אחר לגמרי) ?
תודה מראש!
ד"א אני יודע שעומדים לצאת LCD חדשים עם קונטרסט של 1 ל10,000 אבל אין לי זמן לחכות כיון שהמכולה יוצאת בעשרה ליולי מארה"ב
אז ככה, בגדול אני מחפש LCD בגודל 52 אינצ' של סוני או שארפ (למשל XBR5,4,2 של סוני או 52D82U של שארפ)
תודה מראש!
ד"א אני יודע שעומדים לצאת LCD חדשים עם קונטרסט של 1 ל10,000 אבל אין לי זמן לחכות כיון שהמכולה יוצאת בעשרה ליולי מארה"ב
לך על פיוניר FHD 5010 - עולה $2900 ב-B&H. אני מניח שאפשר למצוא גם יותר בזול כיוון שאתה שולח בתוך ארה"ב (לכיוון ה-$2500)
יש גם את הדגם החדש שלהם 5020, אבל הוא כרגע ב-$4000 ולא בטוח שיצא בזמן (כרגע pre-order)
בהצלחה
יש גם את הדגם החדש שלהם 5020, אבל הוא כרגע ב-$4000 ולא בטוח שיצא בזמן (כרגע pre-order)
בהצלחה
- Rino
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5450
- שם מלא: Reem
- נתן תודות: 59 פעמים
- קיבל תודות: 132 פעמים
הלוואי עלי הזמנות כזאתchompy כתב:נפלה לחיקי הזדמנות נדירה בה חבר שחוזר מארה"ב עם מכולה, מאפשר לי להביא דרכו מסך.
תודה מראש!
ד"א אני יודע שעומדים לצאת LCD חדשים עם קונטרסט של 1 ל10,000 אבל אין לי זמן לחכות כיון שהמכולה יוצאת בעשרה ליולי מארה"ב...
בדוק טוב תאימות לשיטת שידור , ואם זה חבר טוב , אני הייתי מזמין מספיק בזמן ומבקש ממנו לבדוק את המסך פיזית ואולי גם פיקסלים שרופים וכדו'...
לטענת חברים בפורום היא בעצם גם 220 (אפילו שלא כתוב ב-manual) וביציאות HDMI ו-Component ניתן לראות גם PAL (היתר הן רק NTSC).chompy כתב:נראה שהפיוניר היא רק 110 וולט......
תעשה חיפוש בפורום - היו מספר דיונים על זה...