היא הגיע כן כן היא הגיעה - SAMSUNG 40A450
- nils3373
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4685
- שם מלא: ShmilMori
- נתן תודות: 54 פעמים
- קיבל תודות: 164 פעמים
מחכה לביקורת מקצועית לסידרה הנ"ל בכדי לדעת האם זו סדרה מחליפה ראויה ל-R81 המהוללת (רמז קל למבינים..)Dor007 כתב:שהיא מעולה, גם בPS3 וגם בשידורים של הממיר הדיגיטלי הכסוף של הוט....
בתצוגה לא שמתי לב לדגמים מהסדרה החדשה, היה R81B בגדלים 37 ו32 אבל הביאו תדגם שקניתי במקום הסדרה הקודמת בגודל 40.
כמובן שהמסך הוא מהיבואן הרשמי,קיבלתי אותו כבר בגלל ששילמתי להם איזה שבועיים לפני שקיבלתי אותו, בתחילת יוני שילמתי עליו ואבא שלי נסע להביא אותו פה מפ"ת מהמשרדים של אלמ או סמליין אני לא יודע בדיוק, אבל לשם המסך הגיע אחרי שהוא היה במכס וחיכיתי לו.
היום יום ראשון, תעדכנו אם ראיתם אותו, אני רוצה ללכת לראות אותו ליד אחרים (:
בין הPS3 לטלויזיה חיברתי באמצעות HDMI איכותי אבל שעלה לי 139 ש"ח בגלל שקניתי אותו מחנות קונסולות והיא מיבאה אותו בעצמה לארץ.
כמובן שהמסך הוא מהיבואן הרשמי,קיבלתי אותו כבר בגלל ששילמתי להם איזה שבועיים לפני שקיבלתי אותו, בתחילת יוני שילמתי עליו ואבא שלי נסע להביא אותו פה מפ"ת מהמשרדים של אלמ או סמליין אני לא יודע בדיוק, אבל לשם המסך הגיע אחרי שהוא היה במכס וחיכיתי לו.
היום יום ראשון, תעדכנו אם ראיתם אותו, אני רוצה ללכת לראות אותו ליד אחרים (:
בין הממיר הכסוף של הוט לבין הטלויזיה החיבור הוא כבל כבלים RF - זה הלבן.איך חיברת אותה (איזה כבר ולאיזה כניסה)?
איך רואים תיורו?...
בין הPS3 לטלויזיה חיברתי באמצעות HDMI איכותי אבל שעלה לי 139 ש"ח בגלל שקניתי אותו מחנות קונסולות והיא מיבאה אותו בעצמה לארץ.
נערך לאחרונה על ידי DorM ב 22/06/2008 12:28, נערך פעם 1 בסך הכל.
HD ראיתי רק בזמן משחק בPS ואני מאוד מרוצה, מבחינת SD אני מרוצה.
רואים מעולה אבל בשידורי ספורט יש מריחות קטנות שרק אם אתה מחפש אותם עם העיניים אתה מוצא.
סך הכל לפי מה שאני רואה עכשיו פה בפורום הייתי יכול לקנות יותר בזול אבל לחכות יותר, ולכן אני אומר - קניתי בזמן הנכון במחיר הנכון ואני נהנה ממנו מאוד.
רואים מעולה אבל בשידורי ספורט יש מריחות קטנות שרק אם אתה מחפש אותם עם העיניים אתה מוצא.
סך הכל לפי מה שאני רואה עכשיו פה בפורום הייתי יכול לקנות יותר בזול אבל לחכות יותר, ולכן אני אומר - קניתי בזמן הנכון במחיר הנכון ואני נהנה ממנו מאוד.
קודם כל-תתחדש!Dor007 כתב:HD ראיתי רק בזמן משחק בPS ואני מאוד מרוצה, מבחינת SD אני מרוצה.
סך הכל לפי מה שאני רואה עכשיו פה בפורום הייתי יכול לקנות יותר בזול אבל לחכות יותר, ולכן אני אומר - קניתי בזמן הנכון במחיר הנכון ואני נהנה ממנו מאוד....
אני בספק אם תמצא בפחות מהמחיר ששילמת.
המיספרים שרצים כאן בפורום על הדגם הזה דיי הזויים.
בסיבוב שעשיתי היום באחת מהחנויות התברר לי שהמחיר האמיתי הוא סביב ה-7000 ש"ח.
בנאדם בכינוי שלומי באנגלית רשם שהוא קנה תטלויזיה כולל התקנה והובלה ב6450, עוד בנאדם רשם שדרך קשרים קנה ב6600 כולל הכל.
בכל מקרה אני מרוצה מהמחיר ומהטלויזיה.
בטוח שהיה שווה לקנות אותה בזמן היורו ולראות הבדל עצום בין הLCD שהייתה בסלון לבין הLCD שאצלי שהיא הסמסונג.
בכל מקרה אני מרוצה מהמחיר ומהטלויזיה.
בטוח שהיה שווה לקנות אותה בזמן היורו ולראות הבדל עצום בין הLCD שהייתה בסלון לבין הLCD שאצלי שהיא הסמסונג.