כי אין לי עם מה לחבר אותה? כרגע לטלויזיה הראשונה שקיבלתי שליד המחשב הממיר מחובר והוא מחובר ישירות לטלויזיה.
כמה שזה עצוב לי כי הLCD מחליפה אותה ואין לי איך לחבר תLCD.
כרגע רק הPS3 מחובר ומשום מה למרות שהטלויזה לא אמורה לתמוך ב1080P או שכן? ברגע שחיברתי פעם ראשונה תPS3 עם HDMI עכשיו אז הוא נותן לי אופציה שהוא יגדיר איך אני רוצה לראות והוא הציע לי מקסימום רזולוציה 1080P יש היגיון בדבר או שהוא עושה דאון סקל?
Dor007 כתב:כי אין לי עם מה לחבר אותה? כרגע לטלויזיה הראשונה שקיבלתי שליד המחשב הממיר מחובר והוא מחובר ישירות לטלויזיה.
כמה שזה עצוב לי כי הLCD מחליפה אותה ואין לי איך לחבר תLCD.
כרגע רק הPS3 מחובר ומשום מה למרות שהטלויזה לא אמורה לתמוך ב1080P או שכן? ברגע שחיברתי פעם ראשונה תPS3 עם HDMI עכשיו אז הוא נותן לי אופציה שהוא יגדיר איך אני רוצה לראות והוא הציע לי מקסימום רזולוציה 1080P יש היגיון בדבר או שהוא עושה דאון סקל?
דרך אגב איך לחבר תממיר? צריך לנסוע לקנות כבל.
...
הלכתי לעבודה חוזר יותר מאוחר וחסר סבלנות (:
מצפה לתגובות מכל הגאונים והמבינים שפה בפורום בקשר להודעה הזאת.
אפילו בחוברת הוראות לא רשום שהיא תומכת ב1080P למרות שלא מצויין שם חיבור בHDMI או לא שמתי לב לזה.
בקיצור ולעניין לפני התמונות, איזה כבל כדאי לקנות כדי לחבר תממיר לטלויזיה?
הגיוני שהטלויזיה תעבוד על רזולוציה של 1080P בזמן שימוש בPS3 אם היא לא תומכת בה לפי החוברת הוראות? זאת הרזולוציה המקסימלית שהמכשיר מצא.
המצלמה לא שלי קימבנתי אותה ואני צריך עכשיו להחזיר אותה חח, אז לא שיניתי הגדרות ולא כלום חוץ מלהוריד פלאש, שיניתי תהגדרות קצת של הPS3 אחרי התמונות של הסרטים, ובGTA גם שיחקתי בהגדרות של איך רואים.
תנבא סטריט היה נורא קשה לצלם בגלל שהכל זז מהר, בגלל זה רק תמונה אחת, רואים במשחק הזה בצורה נדירה וממש טובה, לא נגעתי בהגדרות.