תקלה במגבר scott
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
הבלנס במקום בדיוק איפה שצריך להיות..MartinHSabag כתב:"הכנסת רוורס" ?![]()
כפתור הבלאנס אולי ?...
אני מקווה שיהיה מישהו שיעזור לי לפתור את הבעיה.. יש לי עוד מגבר של סניו..
אבל אני מעדיף את הסקוט יש לו סאונד שאני יותר אוהב..
אגב נראה לי שהבעיה היא שהוא מגביר יותר את רמקול ימין ואת רמקול שמאל הוא מגביר כמו שצריך.. הכוונה שהבעיה היא שהמגבר מגביר את רמקול ימין יתר על המידה וגורם לו לזייף..
ניסיתי ליצור השוואה עם הבלנס אבל זה לא ממש יוצא טוב..
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
אם לומר את האמת.. לא אמרת לי כלום ב2 המושגים האלו אם אוכל לקבל פירוט על המושגים ועל איך אני יכול לסדר אותם אני אשמח..
אני אתאר לך מה קורה.. כשכל הכפתורים באמצע שזה אומר הבלנס הבס והטרבל ואני מגביר את הווליום אני שם לב לתנודות חזקות בבס ברמקול הימני וזה מביא אותו לזייף וברמקול השמאלי יש תנודות בבס אבל יפות ולא מזייפות.. ככה בעצם גיליתי שיש את התקלה שהבחנתי בהבדל בתנודות של הבס בין הרמקולים.. (זה לא בגלל הסטריאו שמחלק את זה ככה.. בדקתי במגבר אחר ואין את הבעיה הזאת) בדקתי את זה גם עם הטרבל שהגברתי אותו והנמכתי את הבס ויש הבדל הרמקול הימני מוגבר יותר ומזייף קצת.. וכשהעברתי את הבלנס מצד לצד גם אז הבחנתי שיש יותר עוצמה בהגברה של רמקול ימין מאשר בשמאל..
חייב פיתרון אני אוהב את המגבר הזה.. תעזרו לי..
תודה..
אני אתאר לך מה קורה.. כשכל הכפתורים באמצע שזה אומר הבלנס הבס והטרבל ואני מגביר את הווליום אני שם לב לתנודות חזקות בבס ברמקול הימני וזה מביא אותו לזייף וברמקול השמאלי יש תנודות בבס אבל יפות ולא מזייפות.. ככה בעצם גיליתי שיש את התקלה שהבחנתי בהבדל בתנודות של הבס בין הרמקולים.. (זה לא בגלל הסטריאו שמחלק את זה ככה.. בדקתי במגבר אחר ואין את הבעיה הזאת) בדקתי את זה גם עם הטרבל שהגברתי אותו והנמכתי את הבס ויש הבדל הרמקול הימני מוגבר יותר ומזייף קצת.. וכשהעברתי את הבלנס מצד לצד גם אז הבחנתי שיש יותר עוצמה בהגברה של רמקול ימין מאשר בשמאל..
חייב פיתרון אני אוהב את המגבר הזה.. תעזרו לי..
תודה..
מגבר סקוט
שלום לך,
קראתי את הבעיה שיש לך עם המגבר.
כפי שאמר לך אחד החברים יש לך ככל הנראה בעיה עם ה-BIAS של הצד הבעייתי
אני במקצוי טכנאי אלקט' לציוד וידיאו וקול -אם תרצי תוכל לפנות אליי ואוכל לסייע לך לתקן את המגבר.(יש לי ניסיון רב עם המגברים מהשנתונים האלה)
אני נמצא באזור י-ם.
בהצלחה
קראתי את הבעיה שיש לך עם המגבר.
כפי שאמר לך אחד החברים יש לך ככל הנראה בעיה עם ה-BIAS של הצד הבעייתי
אני במקצוי טכנאי אלקט' לציוד וידיאו וקול -אם תרצי תוכל לפנות אליי ואוכל לסייע לך לתקן את המגבר.(יש לי ניסיון רב עם המגברים מהשנתונים האלה)
אני נמצא באזור י-ם.
בהצלחה