אפשר לנגן סרטים ב Vista MC ע"י נגן אחר??
שלום
אני רוצה לנגן סרטים דרך ה VISTA MEDIA CENTER אבל לא להשתמש בנגן המובנה אלה ע"י נגן אחר כגון SIMPLE MEDIA PLAYER אן BSPLAYER.
איך עושים את זה?
כשאני מריץ סרטים בקטגוריה של VIDEO ב MEDIA CENTER הם נפתחים אוטומטית וחסרים שם הרבה אפשרויות שיש בנגנים אחרים...
אני רוצה לנגן סרטים דרך ה VISTA MEDIA CENTER אבל לא להשתמש בנגן המובנה אלה ע"י נגן אחר כגון SIMPLE MEDIA PLAYER אן BSPLAYER.
איך עושים את זה?
כשאני מריץ סרטים בקטגוריה של VIDEO ב MEDIA CENTER הם נפתחים אוטומטית וחסרים שם הרבה אפשרויות שיש בנגנים אחרים...
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
אם אפשרויות הנגן חשוב לך אז תאלץ לוותר על ה VMC כי אי אפשר להפריד בין ה Media Center לנגן שלו.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
הניסוח המדוייק יותר הוא שנגן המדייה פלייר ונגן המדייה סנטר משתמשים ברכיבי Core כמעט זהים לצורך ניגון המדייה
במילים אחרות אף אחד מהם לא מכיל את השני
במילים אחרות אף אחד מהם לא מכיל את השני
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
זה לא ממש מדוייק. הם שניהם משתמשים בהרבה ספריות משותפות אבל יש כמה הבדלים כמו לדוגמא יכולות הפריסה של ה VMC והאופן שבו הוא מאפשר שילוב של plugins.Chura כתב:הנגן שלו זה בעיקרון המדיה פלייר עם ממשק שונה (לפי הבנתי)....
לצערנו חלק מהקוד המשותף כולל גם את החלקים היותר מעצבנים של החוויה, כמו ניהול התוכן בספריות המדיה וניהול הקודקים ואלו הם גם החלקים היותר בולטים לעין.