תגובות לביקורת: NYKO - כבל HDMI יעודי לקונסולת ה PS3
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46356
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5075 פעמים
תגובות, הערות ושאלות לביקורת.
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... e&sid=1264
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... e&sid=1264
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32977
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2315 פעמים
תודה על הביקורת, יפה ומעניינת. אהבתי את סגנון הכתיבה ההומוריסטי. 
הביקורת מאוששת שוב, שבכל מה שקשור לחיבורי אודיו ווידאו דיגיטליים באורכים של מתחת ל-2 מטר, ניתן בהחלט לקנות את הכבל הכי זול שיש, ואת מאות השקלים שנחסכו על כבל בומבסטי, יקר ומיותר שלא מוסיף שוב דבר מבחינת האיכות הסופית לתעל לשידרוגי חומרה ל-HTPC או לעוד משחקים/כותרי בלו ריי ל-PS3...
הביקורת מאוששת שוב, שבכל מה שקשור לחיבורי אודיו ווידאו דיגיטליים באורכים של מתחת ל-2 מטר, ניתן בהחלט לקנות את הכבל הכי זול שיש, ואת מאות השקלים שנחסכו על כבל בומבסטי, יקר ומיותר שלא מוסיף שוב דבר מבחינת האיכות הסופית לתעל לשידרוגי חומרה ל-HTPC או לעוד משחקים/כותרי בלו ריי ל-PS3...
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- Hyuuga_Neji
-
- חבר פעיל

- תגובות: 50
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
להגיד את האמת, הרבה פעמים חשבתי איזה כבל HDMI עדיף לקנות
תודה
תודה
יש לי את הכבל הזה בדיוק כבר חצי שנה בערך מחובר לPS3 ולSONY V3000 ואני סהכ מרוצה.
המחיר שלו מאוד נמוך.אפשר למצוא אותו ב22$ בארהב כך שהמחיר מספיק נמוך בשביל לא לחשוב עליו (לא כמו MONSTER שעולה 80$).
תאכלס, עושה את העבודה וגם נותן לישון בשקט נפשי שקניתי כבל טוב ולא איזה ג'אנק (למרות שגם ג'אנק יעשה את העבודה)
המחיר שלו מאוד נמוך.אפשר למצוא אותו ב22$ בארהב כך שהמחיר מספיק נמוך בשביל לא לחשוב עליו (לא כמו MONSTER שעולה 80$).
תאכלס, עושה את העבודה וגם נותן לישון בשקט נפשי שקניתי כבל טוב ולא איזה ג'אנק (למרות שגם ג'אנק יעשה את העבודה)
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73281
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 646 פעמים
- קיבל תודות: 3159 פעמים
בדיוק - ולדעתי זה מה שחסר בסיכום של הסקירה (הסהכ נפלאה) הזו, כי "בסופו של יום, מדובר בכבל HDMI שבנוי ונראה טוב, התמחור שלו ביחס לכבלים ממותגים ולא ממותגים יצדיק את ההפרש בעיניי אנשים שצופים הרבה בסרטי Blu-ray על גבי הקונסולה" עצם רומז שיש הצדקה לשלם פי כמה וכמה כל כבל "בנוי היטב" כשבפועל כבל זה וכבל של 50 שח יעשו את אותה העבודה בדיוק. לא?DannyZ כתב:אם אין הבדל אז לא הייתי משקיע סנט נוסף מעבר למה שמבקשים ב-EBAY על כבל כזה - 5.99$ כולל משלוח לישראל...