הגדרת רזולוציה טבעית דרך HDMI במסך שלא תומך
-
ambar
- חבר ותיק

- תגובות: 1494
- נתן תודות: 36 פעמים
- קיבל תודות: 100 פעמים
שלום,
יש ברשותי מסך Toshiba C3000 המקבל NR דרך מחבר ה- VGA ל- 1360*768, התמונה המתקבלת בחיבור מחשב מעולה חדה וברורה.
בגלל מצוקת חיבורים אני שוקל להעביר את המחשב לחיבור ה- HDMI אבל לא מצליח להגיע למיפוי מלא ללא over scan, בכל רזולוציה שבחרתי התמונה לא היתה חדש וברורה כמו בחיבור ה- VGA.
האם יש דרך לאלץ מסך שלא יודע לעשות pixel to pixel mapping בחיבור HDMI שיעבוד בזה? משחק עם ה- powertrip גם לא עזר
כרטיס המסך הינו Nvida 8500GT
תודה
יש ברשותי מסך Toshiba C3000 המקבל NR דרך מחבר ה- VGA ל- 1360*768, התמונה המתקבלת בחיבור מחשב מעולה חדה וברורה.
בגלל מצוקת חיבורים אני שוקל להעביר את המחשב לחיבור ה- HDMI אבל לא מצליח להגיע למיפוי מלא ללא over scan, בכל רזולוציה שבחרתי התמונה לא היתה חדש וברורה כמו בחיבור ה- VGA.
האם יש דרך לאלץ מסך שלא יודע לעשות pixel to pixel mapping בחיבור HDMI שיעבוד בזה? משחק עם ה- powertrip גם לא עזר
כרטיס המסך הינו Nvida 8500GT
תודה
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78829
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5385 פעמים
רוב הסיכויים שאין פיתרון לכך.
לא הבנתי מה מצוקת החיבורים שלך. יש לך צורך בחיבור של VGA נוסף? למה?
לא הבנתי מה מצוקת החיבורים שלך. יש לך צורך בחיבור של VGA נוסף? למה?
אני נעזרתי במדריך להגדרת NR בהיטאצ'י LD9000
בלינק המצ"ב למטה.
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... oad&cid=16
מדריך מעולה.
והצלחתי להגדיר ב- 1360X768 HDMI בטושיבה C3500PG
באמצעות תוכנת POWERSTRIP
ממליץ לך בחום לנסות.
בלינק המצ"ב למטה.
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... oad&cid=16
מדריך מעולה.
והצלחתי להגדיר ב- 1360X768 HDMI בטושיבה C3500PG
באמצעות תוכנת POWERSTRIP
ממליץ לך בחום לנסות.
-
ambar
- חבר ותיק

- תגובות: 1494
- נתן תודות: 36 פעמים
- קיבל תודות: 100 פעמים
עופר,
להלן תכנית החיבורים:
מחשב - HDMI
XBOX360 - חיבור VGA
XBOX - קומפוננט
YES MAX - סקארט RGB
ה- XBOX הרגיל היום לא מחובר ואני רוצה לחבר אותו כפי שציינתי. אם היה עוד כניסת קומפונט במסך אז הייתי מסודר.
ironman,
תודה על הלינק, אני ינסה.
אני מבין שהצלחת להגיע ל-NR ב- HDMI כלומר ממש pixel to pixel mapping בלי שום overscan כמו בחיבור ה- VGA?
היום בחיבור ה- VGA רואים מצויין וחד ודרך ה- HDMI אני מצליח להגדיר 1360*768 אבל התמונה לא חדה וברורה כמו ב- VGA
להלן תכנית החיבורים:
מחשב - HDMI
XBOX360 - חיבור VGA
XBOX - קומפוננט
YES MAX - סקארט RGB
ה- XBOX הרגיל היום לא מחובר ואני רוצה לחבר אותו כפי שציינתי. אם היה עוד כניסת קומפונט במסך אז הייתי מסודר.
ironman,
תודה על הלינק, אני ינסה.
אני מבין שהצלחת להגיע ל-NR ב- HDMI כלומר ממש pixel to pixel mapping בלי שום overscan כמו בחיבור ה- VGA?
היום בחיבור ה- VGA רואים מצויין וחד ודרך ה- HDMI אני מצליח להגדיר 1360*768 אבל התמונה לא חדה וברורה כמו ב- VGA
אז אם כך אין לי מה לחדש לך.ambar כתב:עופר,
להלן תכנית החיבורים:
מחשב - HDMI
XBOX360 - חיבור VGA
XBOX - קומפוננט
YES MAX - סקארט RGB
ironman,
תודה על הלינק, אני ינסה.
היום בחיבור ה- VGA רואים מצויין וחד ודרך ה- HDMI אני מצליח להגדיר 1360*768 אבל התמונה לא חדה וברורה כמו ב- VGA...
כאמור הגעתי ל-1360*768 בלבד חסרים 6 פיקסלים מהצדדים ואני רואה חד.