קניתי את הכרטיס הוא הגיע עם לד שחור ושלט שחור.
הבנתי שעדיף שיהיה מותקן ווינדוס ויסטה במחשב אז התקנתי גם ווינדוס ויסטה הכל עובד טוב ויפה חוץ מכל העסק של הכרטיס טלוויזיה .!
אז ככה האם זה בכלל אפשרי להתקין את זה ושהכל יעבוד חלק ?
יש לי ממיר של הוט עכשיו אני חייב את העזרה שלכם אם אתם יכולים דרך ה אייסיקו או המסנג'ר
190277788 [email protected]
התקנתי את הכרטיס עצמו אבל הלד השחור שמחובר לקופסא אותו הוא לא מזהה ויש מין סימן קריאה כזה... הבנתי שצריך להעביר קבצים ובלאגן שלם . עכשיו אם מישהו יכול לרשום לי כאן איך להתקין אותו ובכלל שהכל יעבוד לי במדיה סנטר של הויסטה אני אשמח מאוד אני מאוד מסתבך אם זה אני לא מבין למה הוא לא מזהה את הלד השחור ... ולא הבנתי את הקומבינה עם הקבצים מי שיכול שישלח לי באייסיקיו או במסנג'א הודעה או שיש איר הודעה בפורם תודה רבה רבה מראש לעוזרים .!
שלום לכולם צריך עזרה בWIN TV 150 MCE
הצלחתי להתקין את הכרטיס טלוויזיה עצמו אבל את הלד IR הזה אני לא מצליח כשאני מחבר את הUSB למחשב הוא אומר לי זוהתה חומרה... אבל לאחר מכן הוא מודיע לי שהוא לא הצליח למצוא ולהתקין דריבר לחומרה אין אני מיואש מזה אני יושב על זה שעות אני לא ידוע מה לעשות ...
אני לא יודע מאיפה להתחיל בכלל עד כמה התהליך הזה ארוך ? בנתיים מה שיש לי זה כרטיס טלווזיה מחובר למחשב ומותקן חוץ מזה אין לי כלום כמה זמן זה יקח לי לסיים את כל העניין הזה אם בכלל ...? ח'ברה בבקשה תעזרו לי ותגידו לי אם יש תקווה בכלל לדבר הזה. תודה רבה מראש.
אני לא יודע מאיפה להתחיל בכלל עד כמה התהליך הזה ארוך ? בנתיים מה שיש לי זה כרטיס טלווזיה מחובר למחשב ומותקן חוץ מזה אין לי כלום כמה זמן זה יקח לי לסיים את כל העניין הזה אם בכלל ...? ח'ברה בבקשה תעזרו לי ותגידו לי אם יש תקווה בכלל לדבר הזה. תודה רבה מראש.