בעיות בשילוב של HOT HD (הממיר החדש המשולב)עם HOT MAGIC
היום התקינו לי 3 ממירי HOT HD משולבים חדשים
2 ממירי HD מחוברים במקביל לHOT MAGIC
הבעיה שממיר אחד מפריע לפעילות הממיר השני ותמיד אחד מהם חיב להיות מכובה כי השליטה עליהם עי אותו שלט אדום של הHOT MAGIC וכאשר עוברים בשני הממירים לפונקצית VOD הממיר עובר להצגה של השעון וביציאה מהVOD אני מקבל במסך תצוגה מהHOT MAGIC דרך הINPUT שלו למרות שלא רציתי לעבור אליו
הHOT HD מחובר בINPUT אחר בHDMI
למישהו יש רעיון איך להתגבר על הבעיה ?
דרך האגב האיכות מעולה גם בSD וגם בHD וגם בVOD הבעיה היחדה היא עם השימוש בשלט
נב -אני שמח לחזור ולכתוב בפורום לאחר העדרות ממושכת (נולד לי בן נוסף-השלישי במספר ומטבע הדברים לא התפנתי לכתוב בפורום אך המשכתי מידי פעם לעקוב אחר החידושים בתחום)
הייתי בתערוכה האחרונה בכפר המכביה אך לא יצא לפגוש את עופר מרטין ואת חלק מהחברים הותיקים
2 ממירי HD מחוברים במקביל לHOT MAGIC
הבעיה שממיר אחד מפריע לפעילות הממיר השני ותמיד אחד מהם חיב להיות מכובה כי השליטה עליהם עי אותו שלט אדום של הHOT MAGIC וכאשר עוברים בשני הממירים לפונקצית VOD הממיר עובר להצגה של השעון וביציאה מהVOD אני מקבל במסך תצוגה מהHOT MAGIC דרך הINPUT שלו למרות שלא רציתי לעבור אליו
הHOT HD מחובר בINPUT אחר בHDMI
למישהו יש רעיון איך להתגבר על הבעיה ?
דרך האגב האיכות מעולה גם בSD וגם בHD וגם בVOD הבעיה היחדה היא עם השימוש בשלט
נב -אני שמח לחזור ולכתוב בפורום לאחר העדרות ממושכת (נולד לי בן נוסף-השלישי במספר ומטבע הדברים לא התפנתי לכתוב בפורום אך המשכתי מידי פעם לעקוב אחר החידושים בתחום)
הייתי בתערוכה האחרונה בכפר המכביה אך לא יצא לפגוש את עופר מרטין ואת חלק מהחברים הותיקים
פשוט מאוד... תראה אני מצאתי פתרון זמני לבעיה שבינתיים עובד בסדר.
אל תשאיר את שניהם דולקים באותו זמן . הרי אתה לא צריך אותם עובדים בו זמנית .
תכבה אחד מהם מהממיר עצמו ואת השני תשאיר דלוק . ברגע שאתה רוצה לעבור לממיר השני פשוט תדליק אותו מהשלט ואז מה שיקרה שבזמן שהוא ידלק השני יכבה וחוזר חלילה.
מקווה שעזרתי.
אל תשאיר את שניהם דולקים באותו זמן . הרי אתה לא צריך אותם עובדים בו זמנית .
תכבה אחד מהם מהממיר עצמו ואת השני תשאיר דלוק . ברגע שאתה רוצה לעבור לממיר השני פשוט תדליק אותו מהשלט ואז מה שיקרה שבזמן שהוא ידלק השני יכבה וחוזר חלילה.
מקווה שעזרתי.
זה מה שגם אני עושה אבל אם אתה עובר בממיר הHD המשולב לVOD או בממיר הMAGIC למצב MAGIC או VODהוא עובר למצג של שעה ואז כאשר אתה יוצא מהVOD או מהMAGIC שניהם מופעלים והמסך עובר לי לINPUT של הSCART מהMAGIC ולא נשאר בINPUT HDMI של הHOT HD-ואז אני צריךלגשת לממירים ולסגור ידנית את הHOT MAGIC (לא מהשלט)וללחוץ שוב על השלט של הפלזמה את הINPUT של הHDMI
נשמע מסובך וטורדני נכון?
אין פתרון יותר פשוט?
צריך לבקש מHOT שיביאו ממיר משולב מקליט סדרה 8000 של תומפסון
אני מניח שיקרא HOT MAGIC HD
אני נסיין של HOT ואני אשוחח היום עם ההנהלה להכניס בדחיפות להביא גם HOT MAGIC HD
http://www.thomson.net/GlobalEnglish/Pr ... fault.aspx
נשמע מסובך וטורדני נכון?
אין פתרון יותר פשוט?
http://www.thomson.net/GlobalEnglish/Pr ... fault.aspx
הפתרון המוזר שבנתיים עובד לי. (ערוצים רגילים אני רואה במג'יק כדי שיהי אפשר לעצור ולהעביר אחורה)
כאשר אני רוצה לשלוט על המג'יק אני מכוון את השלט לממירים (שני הממירים מגיבים)
כאשר אני רוצה לשלוט על הHD ולא על המג'יק אני מכוון את השלט לתקרה, בינתיים זה עבד לי מכל נקודה בחדר הHD מגיב והמג'יק לא
כאשר אני רוצה לשלוט על המג'יק אני מכוון את השלט לממירים (שני הממירים מגיבים)
כאשר אני רוצה לשלוט על הHD ולא על המג'יק אני מכוון את השלט לתקרה, בינתיים זה עבד לי מכל נקודה בחדר הHD מגיב והמג'יק לא
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78913
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 789 פעמים
- קיבל תודות: 5398 פעמים
אריאל,
לדעתי אתה אופטימי, הם לא יכניסו משהו כזה בשלב כ"כ מוקדם של השירות. אין לזה הצדקה כלכלית.
ביס היתה בעיה זהה עד שהם שינו את הקודים של הממיר HD שלהם.
פיתרון טוב, אבל לא הכי זול, הוא שימוש בשלט חכם (כמו פרונטו) עם הפצת RF/IR, ואז אפשר להדביק מקלט שונה לכל אחד מהם וכך אפילו שיש כמה קודים, כל אחד יקבל אותו רק כשהוא צריך.
לדעתי אתה אופטימי, הם לא יכניסו משהו כזה בשלב כ"כ מוקדם של השירות. אין לזה הצדקה כלכלית.
ביס היתה בעיה זהה עד שהם שינו את הקודים של הממיר HD שלהם.
פיתרון טוב, אבל לא הכי זול, הוא שימוש בשלט חכם (כמו פרונטו) עם הפצת RF/IR, ואז אפשר להדביק מקלט שונה לכל אחד מהם וכך אפילו שיש כמה קודים, כל אחד יקבל אותו רק כשהוא צריך.
אין יותר נסיין של הוט זה הופסק ,הכל בתשלום.אריאל כתב:זה מה שגם אני עושה אבל אם אתה עובר בממיר הHD המשולב לVOD או בממיר הMAGIC למצב MAGIC או VODהוא עובר למצג של שעה ואז כאשר אתה יוצא מהVOD או מהMAGIC שניהם מופעלים והמסך עובר לי לINPUT של הSCART מהMAGIC ולא נשאר בINPUT HDMI של הHOT HD-ואז אני צריךלגשת לממירים ולסגור ידנית את הHOT MAGIC (לא מהשלט)וללחוץ שוב על השלט של הפלזמה את הINPUT של הHDMI
נשמע מסובך וטורדני נכון?
אין פתרון יותר פשוט?
http://www.thomson.net/GlobalEnglish/Pr ... fault.aspx...
ממיר מקליט HD יהיה כאשר ימכרו מספיק מנויים על HD ,מה גם שהממירים נורא יקרים .
אני מקווה שהוט ילכו בממיר HD DVR על ממשק חדש מבית תומסון ,צריך רעינון והתחדשות.
כל הכבוד ליס המוצר- ממיר HD שלהם יותר אטראקטיבי .
יותר נכון להגיד יותר רציינים יותר .אריאל כתב:NEW WAVE מה יותר אטרקטיבי בממיר של YES ?...
EPG ,פס מידע חדש ומרענן המראה על נכנות לחדשנות עבור הלקוח ,כי משתמשים ב HD מצפים ליותר . מס חיבורים גדול יותר בממיר , עלו לאוויר נובמבר - בדצמבר 07 ,המחיר כ 39 ש"ח .
איכות תמונה מצויינת ב HD על פלאזמה LG .
נשווה את מה שהזכרתי לעיל להוט ונראה שהוט לא עשתה מאמץ לתת תחושה שהנה אנחנו הבנו מוצר לא פחות אטראקטיבי וחדשני מיס אחרי שראינו מה הם עשו ,EPG ,פס מידע רגיל ומזעזע בצבע אדום דהוי , מה גם שהעלות 55 ש"ח .
אחרי 8 חודשיים , יס צריכה להוריד מחיר ל 29 ש"ח והמעגל השני בדרך .
הוט לא תוריד מחירים עד שתחליף לכל בעלי הממירים הישנים לחדשים.
ביינתים ב HD 1:0 לטובת יס , יורוספורט זה ערוץ בלוף של שידורים חוזרים.
א) הרמת משקולות לא מעניין, כדורסל ,כדורגל,רוגבי וטניס .אריאל כתב:NEW WAVE ליורוספורט יש בלעדיות על שידורים חיים בHD מאולימפידת בייגין ....
ב) משדרים את האולימפיאדה בערוץ הראשון ,אולי גם ב 5HD .
ג) אם הערוץ הראשון ירצה יש לו זכות לחסום את השידורים כמו ביורו .
לא מסכים.NEW_WAVE כתב:יותר נכון להגיד יותר רציינים יותר .אריאל כתב:NEW WAVE מה יותר אטרקטיבי בממיר של YES ?...
EPG ,פס מידע חדש ומרענן המראה על נכנות לחדשנות עבור הלקוח ,כי משתמשים ב HD מצפים ליותר . מס חיבורים גדול יותר בממיר , עלו לאוויר נובמבר - בדצמבר 07 ,המחיר כ 39 ש"ח .
איכות תמונה מצויינת ב HD על פלאזמה LG .
נשווה את מה שהזכרתי לעיל להוט ונראה שהוט לא עשתה מאמץ לתת תחושה שהנה אנחנו הבנו מוצר לא פחות אטראקטיבי וחדשני מיס אחרי שראינו מה הם עשו ,EPG ,פס מידע רגיל ומזעזע בצבע אדום דהוי , מה גם שהעלות 55 ש"ח .
אחרי 8 חודשיים , יס צריכה להוריד מחיר ל 29 ש"ח והמעגל השני בדרך .
הוט לא תוריד מחירים עד שתחליף לכל בעלי הממירים הישנים לחדשים.
ביינתים ב HD 1:0 לטובת יס , יורוספורט זה ערוץ בלוף של שידורים חוזרים....
1. קודם כל ביס מי שרוצה את ערוץ 5 HD צריך לשלם מחיר נוסף, מה שלא קיים בהוט . הוא כבר בחבילה . ובסך הכל מאוד נהניתי לראות את גמר ה NBA ב HD כמו גם את ליגת האלופות שהייתה ועכשיו מתחילים שידורים של וימבלדון ובהמשך כנראה גם האולימפיאדה. המחיר של 39 ביס לא כולל את ערוץ 5 HD !!
2. לגבי מחיר- יש הצעה למי שמעוניין בהוט לחבילה של שידורי הכבלים + HD + ממיר ב 260 ש"ח בחודש שזה בסך הכל מחיר מצויין והרבה יותר אטרקטיבי משל יס. ( מדובר בהתחייבות ל 3 שנים )
3. הצבע של הפס האדום של EPG מבחינתי בסדר גמור וחוץ מזה אין מדובר בגורם חשוב מבחינתי כלל. מעבר לכך ה EPG כרגע בממיר החדש של הוט הרבה יותר טוב מ ה EPG שהייה לי בממיר הקודם של HOT .
4. בקרוב מאוד כנראה עוד החודש אמור לעלות בהוט שידורי HD VOD , יתרון גדול מאוד להוט מאשר ליס.[
/b]5. אני נוטה להסכים לגבי שידורי יורוספורט שמאוד מאכזבים גם באיכות וגם בתכנים. מבחינתי גם ערוץ VOOM שלמרות שרואים בו מצויין אין בו תכנים מעניינים כמעט. הייתי שמח אם היו מחליפים ערוצים אילו לערוצי HD אחרים כמו דיסקברי HD או SCI FI HD וכד' .
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78913
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 789 פעמים
- קיבל תודות: 5398 פעמים
Rino,
בשלב הבטא יס עבדו בדיוק ככה ורק אחרי שטחנתי להם את השכל בסוף שלב הבטא הם "נשברו" ושינו את הקודים
בשלב הבטא יס עבדו בדיוק ככה ורק אחרי שטחנתי להם את השכל בסוף שלב הבטא הם "נשברו" ושינו את הקודים