DISTURBED החדש - INDESTRUCTABLE
-
oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78920
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5398 פעמים
כידוע זה עלה למס' מאוד גבוה במצעדים, בעיקר בזכות הדיסקים המצויינים האחרונים שלהם.
מדובר בלהקה קליטה מאוד. הבנתי עד כמה כששיחקתי GUITAR HERO עם גיסתי והיא, שאינה מכירה אף שיר רוק כבד, ניגנה בלי בעיה שירים שלהם שמופיעים במשחק (גם אני הצלחתי לסיים שיר אחד שלהם!!).
הדיסק החדש די BOILERPLATE בעיני. כלומר, הוא לא ממש מבריק אלא מאוד קליט ומתנגן יפה.
בעיני הוא מוזיקה נהדרת לנהיגה כיפית ביום קיצי נעים.
לא יצירת מופת אבל בהחלט דיסק כיפי.
מדובר בלהקה קליטה מאוד. הבנתי עד כמה כששיחקתי GUITAR HERO עם גיסתי והיא, שאינה מכירה אף שיר רוק כבד, ניגנה בלי בעיה שירים שלהם שמופיעים במשחק (גם אני הצלחתי לסיים שיר אחד שלהם!!).
הדיסק החדש די BOILERPLATE בעיני. כלומר, הוא לא ממש מבריק אלא מאוד קליט ומתנגן יפה.
בעיני הוא מוזיקה נהדרת לנהיגה כיפית ביום קיצי נעים.
לא יצירת מופת אבל בהחלט דיסק כיפי.
- heresjohnny
-
- חבר פעיל

- תגובות: 75
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
מי שמקשיב לכאלו להקות לא פלא שאוהב גיטר הירו.
מסכים איתך עופר....
דיסטרב החדש......ממש לא מחדש שום כלום , אין בשורות שלא היו , לטעמי הם אפילו התמסחרו טיפה ,ואכן נהיו יותר קליטים , אבל גם לעשות דברים פשוטים יותר , צריך לדעת לעשות טוב , ואכן ההפקה מצויינת. הם נישמעים מצויין , ומסתבר שהנוסחא עובדת.
הקטע היחיד לטעמי שהזכיר לי את דיסטרב היותר אחרת והקודמת אולי.........היה הקטע Perfect Insanity , שאותו כמובן... הכי אהבתי. הוא ממש מצויין.
רפי_א
הקטע היחיד לטעמי שהזכיר לי את דיסטרב היותר אחרת והקודמת אולי.........היה הקטע Perfect Insanity , שאותו כמובן... הכי אהבתי. הוא ממש מצויין.
רפי_א
- Hyuuga_Neji
-
- חבר פעיל

- תגובות: 50
הדיסק החדש של דיסטרבד לדעתי הוא חמוד מאוד אבל היו להם כבר יותר טובים
כמו שרפי_א אמר הם התמסחרו טיפה אפילו לדעתי הם מזכירים מאוד את מטאליקה בדיוק שהתמסחרו (סגנון load, reload)
אבל מה שכן
השיר The Night הוא אחד השירים היותר טובים שלהם
ואני מדבר בתור בן אדם שהם הלהקה המועדפת שלו
כמו שרפי_א אמר הם התמסחרו טיפה אפילו לדעתי הם מזכירים מאוד את מטאליקה בדיוק שהתמסחרו (סגנון load, reload)
אבל מה שכן
השיר The Night הוא אחד השירים היותר טובים שלהם
ואני מדבר בתור בן אדם שהם הלהקה המועדפת שלו
- Hyuuga_Neji
-
- חבר פעיל

- תגובות: 50
לא נראה לי שהוא מזכיר דיסק קודם שלהם 
- Hyuuga_Neji
-