מה אתם חושבים על הכתבה הבאה???
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78932
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
- yonim
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 566
- שם מלא: yoni Michaeli
- נתן תודות: 13 פעמים
- קיבל תודות: 48 פעמים
- יצירת קשר:
הדעות נוטות לכאן ולשם.
כנראה שייקח עוד זמן רב עד שהויכוח יוכרע.
אבל יש טענה אחת שמצאתי את עצמי די מזדהה איתה. כדי להגיע לצליל איכותי בתקליט יש צורך המערכת היי אנד יקרה (לא נכנס כרגע לפירוט בדיוק של פונוסטייג', בפטפון איכותי מאוד וכו,...). בעוד שכל נגן דיסקים הכי פשוט ומוגבל ייתן צליל בסיסי יותר נקי ונשמע יותר טוב לאוזן לא מנוסה לפחות.
יוני
כנראה שייקח עוד זמן רב עד שהויכוח יוכרע.
אבל יש טענה אחת שמצאתי את עצמי די מזדהה איתה. כדי להגיע לצליל איכותי בתקליט יש צורך המערכת היי אנד יקרה (לא נכנס כרגע לפירוט בדיוק של פונוסטייג', בפטפון איכותי מאוד וכו,...). בעוד שכל נגן דיסקים הכי פשוט ומוגבל ייתן צליל בסיסי יותר נקי ונשמע יותר טוב לאוזן לא מנוסה לפחות.
יוני
אנשי מחשבים הם כן בני אדם.
www.facebook.com/yonim
www.facebook.com/yonim
הוא לא היחיד שמוציא וינילים....
וכן זה יכול להיות ויכוח שלא ייגמר.
לא אביע דעה......אבל אספר סיפור קטן.
לא מזמן..... בעבודה שלי ניגנו מוזיקה. פתאום.....קטע ישן ומצויין של סטיבי וונדר , ואני זורק לזה ששם את השיר...........משהו כמו " שמע.......זה נישמע פשוט פצצה......" והכוונה לסאונד , ואז הוא מוסיף ואומר לי......זה תקליט ,זה לא סידי .ואכן שנינו הסכמנו שזה אחר......ונישמע מעולה לטעמנו.......כל זאת בלי לנקות את התקליט... ולא את המחט......אלא פשוט שמנו וניגנו.....וזה נישמע פיגוז גם אחרי 25 שנה.
לתקליט יש ניחוח אחר.......יש כאלה שיאהבו ויש כאלה שלא.
גם אני מאלה שמודים באשמה שאני אוהב יותר סאונד של פטיפון. כנראה שהראש שור וי 15 סידרה 5 השאיר בי שריטה עמוקה מממממ שקשה לתקן
ח
רפי_א
לא אביע דעה......אבל אספר סיפור קטן.
לא מזמן..... בעבודה שלי ניגנו מוזיקה. פתאום.....קטע ישן ומצויין של סטיבי וונדר , ואני זורק לזה ששם את השיר...........משהו כמו " שמע.......זה נישמע פשוט פצצה......" והכוונה לסאונד , ואז הוא מוסיף ואומר לי......זה תקליט ,זה לא סידי .ואכן שנינו הסכמנו שזה אחר......ונישמע מעולה לטעמנו.......כל זאת בלי לנקות את התקליט... ולא את המחט......אלא פשוט שמנו וניגנו.....וזה נישמע פיגוז גם אחרי 25 שנה.
לתקליט יש ניחוח אחר.......יש כאלה שיאהבו ויש כאלה שלא.
גם אני מאלה שמודים באשמה שאני אוהב יותר סאונד של פטיפון. כנראה שהראש שור וי 15 סידרה 5 השאיר בי שריטה עמוקה מממממ שקשה לתקן
רפי_א
- MASTERMIX
- חבר ותיק

- תגובות: 2297
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 13 פעמים
חברים הכל תלוי בחוד המחט ...תבדקו אותי אני כבר התנסתי אודות לחברי היקר חנן !
ועולם חדש נפתח צמדיי הסטריאו נחים להם טוב בין אוזניי.....
למתעניין : בנושא התחדשתי בסט של AT 400 .....כו'............(אנלוג).
ועולם חדש נפתח צמדיי הסטריאו נחים להם טוב בין אוזניי.....
למתעניין : בנושא התחדשתי בסט של AT 400 .....כו'............(אנלוג).
דווקא את מה שהכי קרוב אלינו - אנחנו לא מצליחים לראות.. .
http://mastermix-production.blogspot.com/
המשך גלישה נעימה ..
http://mastermix-production.blogspot.com/
המשך גלישה נעימה ..
60 IPS לא יתן באסים טובים ורק גבוהים מפורטים תמיד כל השנים היתה השאלה ב IPS 15 עים יותר באסים וטיפה פחות פירוט
בגבוהיים לעומת IPS 30 עים גבוהיים נהדרים וטיפה פחות באסים..
היו אף שעשו שינוי טכני לטייפ ל משהוא לא סטנדרטי IPS 24....
בגבוהיים לעומת IPS 30 עים גבוהיים נהדרים וטיפה פחות באסים..
היו אף שעשו שינוי טכני לטייפ ל משהוא לא סטנדרטי IPS 24....
רב סרן-רועי קליין.
רועי קליין היה סגן מפקד גדוד 51 של גולני.בעת שהיית הגדוד ומס' גדודים אחרים בעיירה בינת ג'בל ניזרק רימון אל עבר בית בו נכחו קליין וגדודו, קליין זינק על הרימון בקריאת:"שמע ישראל" ונהרג.ובכך,הציל את שאר החיילים.
רועי קליין היה סגן מפקד גדוד 51 של גולני.בעת שהיית הגדוד ומס' גדודים אחרים בעיירה בינת ג'בל ניזרק רימון אל עבר בית בו נכחו קליין וגדודו, קליין זינק על הרימון בקריאת:"שמע ישראל" ונהרג.ובכך,הציל את שאר החיילים.
זהו ניזכרתי הלא סטנדרטי עים השינוי היה 22.5 IPS שהיה הפשרה האידאלית בן באס מפיל סתימות (בשיניים) לגבוהיים שוברים זכוכיות.... 
רב סרן-רועי קליין.
- Multimediaman
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 679
- נתן תודות: 64 פעמים
- קיבל תודות: 52 פעמים
לא נראה לי שקראנו את אותה כתבה, בכתבה שאני קראתי, מבין האלטרנטיבות שהכתב ( בנינו, גאון טכנולוגי הוא לא ) העמיד מול תקליט הוא בין היתר SACD. זה בדרך כלל לא מגיע במערכות דיוטי ב 200$.udii כתב:זה לא פעם ראשונה ש YNET מפרסמים מאמרים נגד התקליט
מצחיק אותי שאנשים שמסתפקים במערכת של 200 דולר מהדיוטי פרי
באים להטיף מוסר לאנשים רבי ניסיון בתחום , עם מערכות של אלפי דולרים...
חוצמזה מי זקוק בכלל לאישורים? מי צריך שפקאעקטע עיתון בשקל יזין לי את הדיסוננס הקוגניטיבי? אני כבר מושקע ב 12K שקל, ולא מפסיק עם מזימות הצתיידות ( בגדול, מחכים לאישור מההנהלה ).