למי יש JBL lx55
שלום לכולם,
יש לי אפשרות לרכוש את הרמקול הנ"ל אבל עליה וקוץ בה. הוא לא תקין, הגומיות מסביב לאחד האלמנטים צריכות החלפה. למרות ביקורות יחסית אוהדות ברשת,לא קונים בלי לשמוע קודם. אשמח לעוד דעות על הרמקול ואם למישהו יש אותו והוא גר בטווח של עד שעה מאזור המרכז (דרומה אפשר יותר) ומוכן שאבוא לשמוע זה יעזור מאוד. כמו כן אם ידוע חנות שמחזיקה כאלו אז גם כמובן טוב. התשובות הרגילות: בעיקר רוק אבל גם סגנונות אחרים (לא ג'ז ולא מזרחית) סלון 5*4 בערך. אוהב באס חזק וגבוהים עדינים וסאונד "חם". מקור emu1212 מגבר מרנץ 1150 וינטאג'.
תודה.
יש לי אפשרות לרכוש את הרמקול הנ"ל אבל עליה וקוץ בה. הוא לא תקין, הגומיות מסביב לאחד האלמנטים צריכות החלפה. למרות ביקורות יחסית אוהדות ברשת,לא קונים בלי לשמוע קודם. אשמח לעוד דעות על הרמקול ואם למישהו יש אותו והוא גר בטווח של עד שעה מאזור המרכז (דרומה אפשר יותר) ומוכן שאבוא לשמוע זה יעזור מאוד. כמו כן אם ידוע חנות שמחזיקה כאלו אז גם כמובן טוב. התשובות הרגילות: בעיקר רוק אבל גם סגנונות אחרים (לא ג'ז ולא מזרחית) סלון 5*4 בערך. אוהב באס חזק וגבוהים עדינים וסאונד "חם". מקור emu1212 מגבר מרנץ 1150 וינטאג'.
תודה.
כל יום לומדים משהו חדש
LX55
יש לי בדיוק זוג רמקולים כאלה. אני מאוד אוהב את הסאונד שלהם גם לי הייתה אותה בעיה עם הגומיות מסביב לוופר, תיקנתי אותם אצל אדר ברחוב חשמונאים בת"א לקח לו שלושה שבועות עד שהרמקול יצא מתיקון עלות של 180 ש"ח לאחד.
- avnerbel
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 314
- נתן תודות: 4 פעמים
- קיבל תודות: 3 פעמים
תשמע לי יש את ה lx 44
וגם אצלי התייבשו הגומיות מסביב
חיפוש קטן ב ebay ואתה מקבל עד הבית תוך שבוע ערכה של שני ספוגים דף הדרכה
דבק ואפילו מקלות ארטיק כדי למרוח את הדבק
זה פשוט לתקן והרמקול כמו חדש
אני מאוד אוהב את ה 44 שלי מאוווודדדד
ואני בטוח שה55 דומה
אם המחיר שווה תתחדש בלי לחשוב פעמיים
וגם אצלי התייבשו הגומיות מסביב
חיפוש קטן ב ebay ואתה מקבל עד הבית תוך שבוע ערכה של שני ספוגים דף הדרכה
דבק ואפילו מקלות ארטיק כדי למרוח את הדבק
זה פשוט לתקן והרמקול כמו חדש
אני מאוד אוהב את ה 44 שלי מאוווודדדד
ואני בטוח שה55 דומה
אם המחיר שווה תתחדש בלי לחשוב פעמיים
השאלה היא לא רק אם המחיר שווה אלא אם לקנות רמקול בלי לשמוע. בגלל הנסיבות המתוארות בתחילת השירשור הייתי מעוניין לשמוע את הרמקול אצל מישהו ולגבש החלטה אם הוא מתאים לי. נושא התיקון פתיר את זה אני יודע.
כל יום לומדים משהו חדש