eyalsha כתב:דודיפלצת : האמת שהאייקונים לא נראים מתוחים על המסך - זאת אשלייה אופטית בגלל שצילמתי מהצד.
תסתכל על הצד הימני של המסך.(למשל)
...
יש לך אולי תמונה של המסך ממולו? מה שאתה טוען לא הגיוני.
רזולוציה ביחס 4:3 על מסך ביחס 16:9 חייבת להיות מלבנית, מה גם שהפיקסלים מלבניים.
אם לא תגדיר נכון את נגן הסרטים שלך - תראה אותם מתוחים. אנא תקנו אותי אם אני טועה.
לצערי גם אצלי יש בעיית אדמות ככל הנראה. (GROUND LOOP)
יש פס אופקי כמעט בלתי נראה שעולה כלפי מעלה בקצב איטי.
הבעיה מתרחשת אך ורק כאשר מתחברים לממיר של YES, אם באותה כניסה מחברים מחשב או DVD הכל פיקס.
חיברתי את הטלויזיה לממיר באמצעות כבל RF על מנת להאריק את ההפרעות, וזה כמעט העלים את התופעה, אבל עדיין לא לגמרי.
כמו כן לאחר קצת משחקים פתאום נעלמה התופעה לחלוטין, וכשהדלקתי את הטלויזיה למחרת בלי שנגעתי בה או בחיבורים מאז - הבעיה חזרה.
היום YES מגיעים בערב לראות על מה ולמה.
הם מביאים איתם ממיר 3100S על הדרך, מקווה שזה יעזור לכל העניין.
קניתי כבל SCART ל SVIDEO איכותי יחסית, ואני מחכה לראות שהכל יסתדר.
עדכונים בהמשך.
RUJI - החיבור הוא דרך VGA.
אין לי עדיין כבל HDMI - אשמח להמלצה על כבל איכותי כמה שיותר זול.
חיברתי קומפוזיט מהמחשב לזמן קצר ורואים לא מספיק טוב.
לא שיחקתי עם ההגדרות במחשב ככה שאולי זה עניין של הגדרות.
אני מנוי להוט.
גם לי הייתה את הבעיה עם הפס האופקי והיא נפתרה רק אחרי שלושה טכנאים!
הראשון שבא אמר שהבעיה בכבל שלי ולא עשה כלום. השני החליף ממיר וזה לא פתר את הבעיה. אחרי שניהם התקשרתי וביקשתי טכנאי בכיר. הוא בא והחליף את החיבורים בקיר (הוא טען כי הם לא בסטנדרט של הטלוויזיה) וזה פתר את הבעיה.
טוב חברים,
אני שמח לספר שהיום הגיע טכנאי של YES והתקין לי איזולטור .
זה היה קשה לשכנע אותו לבדוק מה זה איזולטור עם הטכנאים האחרים, כי הוא בא בגישה של לנתק את ההארקה.
הסברתי לו שאין מצב שהוא נוגע בטלויזיה, והוא הבין אותי והלך להשיג איזולטור (מסתבר שהם לא מחזיקים כזה ברכב).
באמצע השבוע הוחלף הממיר ל 3100SV שמחובר דרך SVIDEO והתמונה מצויינת.
אין לי מושג על מה מדברים בפורום שהוא לא מוציא SVIDEO טוב.
הטכנאי המליץ לי להחליף את הממיר לPACE (או איך שהוא נקרא) אבל העדפתי לוותר על זה.
עכשיו רואים מצויין, אפשר להתחיל להינות, אני מתחיל לעבוד על בניית HTPC וזה כבר בפורום אחר.