מצורפות תמונות ראשוניות של הטלויזיה. הפינות שלה והרגל עדיין בניילונים.
והכבל מסוג 318 מחובר ומחכה לממיר 3100S ( בינתיים מחובר בקומפוזיט ורואים לא רע בכלל!)
תמונה מס' 1:
מי אמר שבפלזמה לא רואים רזולוציית מחשב מדוייקת וחדה?!
תמונה מס' 2:
בחרתי את אחד הערוצים בעל איכות השידור הנמוכה ביותר שניתן למצוא : ספורט5+
תמונה מס' 3:
קצת בחשיכה עדיין חמש פלוס
זהו לבינתיים.
תמונות נוספות יועלו על פי דרישה וכאשר תחובר "מכונת HD" למסך.
איזה מצחיק אתה
זה העיצוב של מצלצלים
להלן תמונה מטלויזיית ה CRT שלי בחדר השינה וגם שם רואים את אותו עיגול.
אני מקווה שההשתקפות של הרגל של הפלזמה לא עוברת דרך כל הקירות ומשתקפת גם על ה CRT.
eyalsha כתב:איזה מצחיק אתה
זה העיצוב של מצלצלים
להלן תמונה מטלויזיית ה CRT שלי בחדר השינה וגם שם רואים את אותו עיגול.
אני מקווה שההשתקפות של הרגל של הפלזמה לא עוברת דרך כל הקירות ומשתקפת גם על ה CRT.
eyalsha כתב:חבר'ה, תודה לכולם.
...
אני אמרתי. שים לב שהסמלים שלך מתוחים ומן הסתם כל המסך, כי ככה זה כשאתה מציג רזולוציה של 1024 על 768 במסך ביחס של 16:9.
ללא כל קשר, הטלויזיה נפלאה ותתחדש. אל תשכח - כשאתה רואה סרטים דרך המחשב אתה צריך, אם אינני טועה, למתוח אותם על כל המסך וגם להגדיר מתיחה ליחס 4:3. ככה תראה אותם בטלויזיה ללא עיוותים.
eyalsha כתב:חבר'ה, תודה לכולם.
...
אני אמרתי. שים לב שהסמלים שלך מתוחים ומן הסתם כל המסך, כי ככה זה כשאתה מציג רזולוציה של 1024 על 768 במסך ביחס של 16:9.
ללא כל קשר, הטלויזיה נפלאה ותתחדש. אל תשכח - כשאתה רואה סרטים דרך המחשב אתה צריך, אם אינני טועה, למתוח אותם על כל המסך וגם להגדיר מתיחה ליחס 4:3. ככה תראה אותם בטלויזיה ללא עיוותים.
...
הוא יראה עיוות בגלל שהפיקסלים שלו מלבניים ולא ריבועיים - אלא אם כן משחקים עם הרזולוציה ויחסי התצוגה.
eyalsha כתב:מבאס - אז מה.
מעדיף להתבאס על זה ולא על איכות התמונה בטלויזיות האחרות ברמת המחירים הזאת.
גם ככה עוד חצי שנה - שנה לכולנו יהיה ממיר HD מחובר HDMI מאחורה ולא נראה יותר את הכבל הזה.
...
למה עוד חצי שנה אם אפשר היום
...
למה ? דווקא רציתי אבל המחיר לא סביר.
אני רואה בעיקר ספורט, והם דורשים משהו כמו 39.90 לחודש עבור ה HD
שלא כולל בתוכו את הספורט שעבורו רוצים 34.90 לחודש.
וכל המחירים האלה, אלו מחירים כביכול מיוחדים שקיבלתי עקב מעבר דירה.
אני לא זוכר אם יש התחייבות שבאה יחד עם ההתחברות, אבל לי כרגע לא משתלם לעשות את זה.