עזרה בתכנות logitech harmony 555
רכשתי לפני יומיים את השלט ואני מאוד מרוצה ממנו.
אפשרות התכנות שלו כמעט לא מוגבלות .
אני ממליץ עליו בחום , במיוחד בגלל המחיר שלו.
יש לי שאלה בנושא התכנות של השלט:
איך אני מגדיר את המיקומים של ה devices ?
לדוגמה: הרסיבר נמצא במסך השני ואני רוצה להעביר אותו לראשון
תודה
אפשרות התכנות שלו כמעט לא מוגבלות .
אני ממליץ עליו בחום , במיוחד בגלל המחיר שלו.
יש לי שאלה בנושא התכנות של השלט:
איך אני מגדיר את המיקומים של ה devices ?
לדוגמה: הרסיבר נמצא במסך השני ואני רוצה להעביר אותו לראשון
תודה
נערך לאחרונה על ידי sufgi123 ב 18/06/2008 0:11, נערך פעם 1 בסך הכל.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46356
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5075 פעמים
במסך הראשי יש לך כפתור גדול Re-Order Activities.
ממוקם מימין ל Add Activity.
ממוקם מימין ל Add Activity.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

karpe, תודה על התיקון
בכל אופן, לא קיימת האופציה הזאת מכיוון שלרוב אין לעולם צורך להשתמש בה, תמיד אנחנו הרי ב Activity מסויים.
בכל אופן, לא קיימת האופציה הזאת מכיוון שלרוב אין לעולם צורך להשתמש בה, תמיד אנחנו הרי ב Activity מסויים.
אם אתה מתכוון לתוכנה שלהם (שכנראה מתחברת לרשת) אז התשובה היא כן, האתר עולה.
לגבי סדר הגדרת ה devices , זה לא עובד
הסרתי device שהיה במסך הראשון , והגדרתי אותו מחדש - הוא חזר למקומו "הטבעי" .
מוזר לי שתוכנה שתומכת בכל כך הרבה אופציות לא תומכת במשהו בסיסי כל כך.
זיו , אין לך במקרה השפעה על צוות התוכנה של logitech ? (בדומה לחבר'ה של פופקורן )
לגבי סדר הגדרת ה devices , זה לא עובד
הסרתי device שהיה במסך הראשון , והגדרתי אותו מחדש - הוא חזר למקומו "הטבעי" .
מוזר לי שתוכנה שתומכת בכל כך הרבה אופציות לא תומכת במשהו בסיסי כל כך.
זיו , אין לך במקרה השפעה על צוות התוכנה של logitech ? (בדומה לחבר'ה של פופקורן )
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
למה אתה מקובע על ה devices? עברתי כבר 4 שלטים שונים של Harmony ואני יכול לספור על אצבעות יד אחת את הפעמים שבהם הייתי זקוק למסך ה device.
אתה לא משתמש בשלט כפי שהוא מיועד, כלומר מתכנן Activities ועובד דרכם?
אתה לא משתמש בשלט כפי שהוא מיועד, כלומר מתכנן Activities ועובד דרכם?
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

אני עם Catskinner. אם יש לך צורך להשתמש ב Devices, כנראה לא הגדרת את ה Activity בצורה אופטימלית עבורך.
שלחתי את השאלה לגבי ה devices לתמיכה של logitech וקיבלתי תגובה היום

אני מקווה שהצלחתי לתרום משהוThank you for your recent inquiry about your Harmony Remote
We're sorry to hear that you are having problems re-ordering of devices on the LCD.
We regret to inform you that the re-ordering of devices on the LCD screen is not a feature of any of the Harmony remotes that can be modified. However, this is a feature that is being considered by Harmony and may possibly implement at a later date....
- Catskinner
- חבר במועדון HT

ה Activities הוא הבסיס והיסוד לכל הפילוזופיה של Harmony. זה נועד מלכתחילה לבטל מהמשתמש את הצורך להשתמש בשיטה של מעבר מ device ל device כדי לשלוט במערכות ולכן השאלה המקורית שלך מראה שאתה מפספס כאן משהו בגדול.sufgi123 כתב:כפי שכתבתי יש לי את השלט רק יומיים
עדיין לא הגדרתי לשלט activities
הספקתי להגדיר רק את ה devices
האם ב activities הכוונה למספר פעולות שהשלט מבצע בו זמנית ואז המקשים מחולקים
לכל המכשירים שהוא הפעיל בפעולה ?...
אם הגדרת activity כמו שצריך, נניח Watch TV. אתה אמור להגיע למצב שבלחיצת כפתור אחת ידלקו לך כל המכשירים המתאימים, יעברו לכניסות המתאימות ומיפוי הכפתורים בשלט יעבור להיות מתאים לאותה פעילות. כלומר, הדלקת הממיר והמסך והמגבר, ניתוב האודיו והווידאו למסך ולמגבר בכניסות המתאימות, הפיכת כפתורי הערוצים לשליטה בערוצי הממיר, הווליום לשליטה בווליום של המגבר, וכו'. כשעוברים אחר כך למסכי ה customize buttons אתה תוכל להוסיף מיפויים ולקבץ אותם במסכי העזר, לשנות מיפוי כפתורים בשלט ולבצע כל התאמה הנדרשת כדי שלא תצטרך יותר לבצע את המעבר האווילי מ device ל device כדי לבצע פעולות פשוטות או מורכבות.
זאת הסיבה שיש דרך מובנית בתוכנה לסדר ולמיין את ה Activities - כי זה באמת חשוב, וכנראה שלא תהייה דרך לסדר את ה devices, אלא אם כן ההודעה שקיבלת היא יותר מסתם הודעה מנומסת של דחייה בקש.
אתמול בלילה הגדרתי את ה activities של השלט
ואכן ה devices מאבדים את המשמעות שלהם והנוחות מושלמת.
רק לא לשכוח שבשביל להגדיר activities יש צורך להגדיר קודם את ה devices ולא היה לי את הזמן לעשות זאת.
יש בעיה בזכרון מצבים של השלט במעבר מ activities לdevices .
הכוונה למשל אם הפעלתי activity של watch tv , והחלטתי מסיבה כלשהיא לכבות את הטלויזיה דרך ה device של ה tv,
כשחוזרים ל activty לצורך הפעלת משהו אחר (למשל צפייה ב DVD) , השלט "חושב" שהטלויזיה עדיין דולקת.
ואכן ה devices מאבדים את המשמעות שלהם והנוחות מושלמת.
רק לא לשכוח שבשביל להגדיר activities יש צורך להגדיר קודם את ה devices ולא היה לי את הזמן לעשות זאת.
יש בעיה בזכרון מצבים של השלט במעבר מ activities לdevices .
הכוונה למשל אם הפעלתי activity של watch tv , והחלטתי מסיבה כלשהיא לכבות את הטלויזיה דרך ה device של ה tv,
כשחוזרים ל activty לצורך הפעלת משהו אחר (למשל צפייה ב DVD) , השלט "חושב" שהטלויזיה עדיין דולקת.
- Catskinner
- חבר במועדון HT

אתה רואה, למרות המאמצים האדירים והאלטרואיסטים שלי להראות לך את האור אתה שב לסורך וגולש למסכי ה devices מאחורי הגב שלי.
מה שאתה צריך לעשות זה להוסיף כפתורים בכל activity ולמפות אותם למסך ה LCD של השלט. תוסיף את הכפתורים של on/off למסך ובזה נפתרה הבעיה. פתרון אחר הוא להגדיר מראש ב devices וב activity שיש לכבות מכשירים שאינם בשימוש באותה activity.
קח דוגמה אחרת של שליטה באפשרויות אודיו, אתה מגדיר activity של צפייה ב DVD. עכשיו עם ה DVD אתה יכול לעשות כמה דברים:
1. לצפות ב DVD - האודיו יכול להיות DD או DTS או PLII או אפילו סטיריאו
2. שמיעת מוזיקה מ CD - האודיו בד"כ סטיריאו
3. צפיה בסרט DIVX - האודיו בד"כ בסטיריאו
נניח שאתה מעדיף לטפל באודיו סטיריאו בדרכים אחרות לפי סוג התת פעילות או אפילו לפי סוג הסרט, לפי ההרגל שלך אתה רק תמתין שאני לא אשגיח עליך כדי לדלג בחשאי למסך ה device של המגבר ולשנות שם מ Prologic ל NEO או All Channel Stereo.
אני לעומת זאת הייתי מקבץ את כל הפקודות האלו ביחד כדי שיופיעו במסך אחד בשלט של אותה פעילות כך שבלחיצת כפתור אוכל להעביר ל All Channel Stereo במגבר כשאני עדיין במצב Activity.
אל תדאג בעוד יומיים אתה כבר תשכח איך נראים מסכי ה devices.
מה שאתה צריך לעשות זה להוסיף כפתורים בכל activity ולמפות אותם למסך ה LCD של השלט. תוסיף את הכפתורים של on/off למסך ובזה נפתרה הבעיה. פתרון אחר הוא להגדיר מראש ב devices וב activity שיש לכבות מכשירים שאינם בשימוש באותה activity.
קח דוגמה אחרת של שליטה באפשרויות אודיו, אתה מגדיר activity של צפייה ב DVD. עכשיו עם ה DVD אתה יכול לעשות כמה דברים:
1. לצפות ב DVD - האודיו יכול להיות DD או DTS או PLII או אפילו סטיריאו
2. שמיעת מוזיקה מ CD - האודיו בד"כ סטיריאו
3. צפיה בסרט DIVX - האודיו בד"כ בסטיריאו
נניח שאתה מעדיף לטפל באודיו סטיריאו בדרכים אחרות לפי סוג התת פעילות או אפילו לפי סוג הסרט, לפי ההרגל שלך אתה רק תמתין שאני לא אשגיח עליך כדי לדלג בחשאי למסך ה device של המגבר ולשנות שם מ Prologic ל NEO או All Channel Stereo.
אני לעומת זאת הייתי מקבץ את כל הפקודות האלו ביחד כדי שיופיעו במסך אחד בשלט של אותה פעילות כך שבלחיצת כפתור אוכל להעביר ל All Channel Stereo במגבר כשאני עדיין במצב Activity.
אל תדאג בעוד יומיים אתה כבר תשכח איך נראים מסכי ה devices.
- Catskinner
- חבר במועדון HT

אין מה לבקש סליחה ואם היית עוקב אחרי הודעות אחרות שלי היית רואה שאני לא ממש בן אדם רציני. מצטער אם נפגעת. אילו זו היית הכוונה לא הייתי טורח לכתוב הודעות כל כך ארוכות.