ניסיתי את הטריק הזה אך הגרף נשאר אותו דבר
regsvr32 /u NDParser.ax
regsvr32 /u NeAudio.ax
regsvr32 /u NeFileSrc.ax
regsvr32 /u NeQTDec.ax
regsvr32 /u NeRender.ax
regsvr32 /u NeVideo.ax

מחקתי +ערכי רגיסטרי.והתקנה מחדש של נרו תוך בחירה באפשרויות מתקדמות ובחירת תוכנת הצריבה בלבד...

pixies,אפשר לשחק עם ה-merit אבל לדעתי זה סתם יסבך לך את החיים, ביחוד אם אתה בכלל לא מעוניין להשתמש בקודקים שלהם....

זה מה שעשיתי , בנוסף עכשיו אמחוק את הפילטרים שלא איתרתי בעזרת הכלי של הMERITנדמה לי שיש להם כלי להסרה טוטאלית ואם אני טועה אז הדרך להסרה מלאה היא להסיר את התוכנה באופן רגיל, לבצע unregister לפילטרים, לאתר ולמחוק את הספריה שבהם נמצאים הפילטרים....

ה DVD NEVIGATOR זה סה"כ פילטר של מיקרוסופט שתפקידו לקרוא נתונים ממדית ה DVD (מתפקד כ Source Filter)FIRE_WIRE כתב:תודה אריה,
תשמור כוחות להרצאה ב 26![]()
-התמונה בזמן אמת , מתוך ניגון DVD במחשב (MPEG2 ) . מה זה הDVD NEVIGATOR שמופיע לי בתמונה?
-הוא שייך לווינדוז? למדייה פלייר? לNERO?...
ראשית פילטריים בטכנולוגיית DMO (זה לא זהה לפילטרים עליהם אנחנו מדברים בעולם ה DirectShow) ניתנים לשימוש גם ב DirectShow ע"י משהו שנקרא DMO Wrapper.Catskinner כתב: ה MPEG2 Demultiplexer של מיקרוסופט הוא לא פילטר DirectX אלא אובייקט DMO. לא בטוח שאתה יכול לראות אותו ברשימת הפילטרים ל DirectX...

זה לא כל כך מוזר,FIRE_WIRE כתב:אם ככה משהו מוזר....
בתמונה הראשונה בשרשור יש פיענוח דרך הנרו ספילטר (בגרפאדיט) בעוד שבניגון אותו הקובץ הוא לא קיים-כך לפחות מראה התמונה למעלה מהFFDSHOW שאין שימוש בנרו פילטר אבל גם לא בMPEG2 Demultiplexer ,איך זה?
*או שאין שימוש בשניהם בניגון בזמן אמת \או שהFFDSHOW לא יכול להציג אותם
**או שDVD NEVIGATOR\בMPEG2 Demultiplexer\הנרו ספילטר -זהים בתפקידם...