עזרה בבחירה בין מכשירים
-
whoisgod
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 828
- נתן תודות: 136 פעמים
- קיבל תודות: 23 פעמים
שלום לכולם, אני מתבלט בין 3 מכשירי LCD, אשמח לעזרה:
1.samsung - la40a450c
2.toshiba - 42av500
3.sony - 40s3000
יש לציין שמכשיר הסוני הינו מתצוגה של חודש (אני מכיר את המוכר, והמכשיר כמעט ולא עבד) ונמכר במחיר אטרקטיבי - זהה ל samsung.
אני צופה טלוויזיה רגיל - 2-3 שעות צפייה בכבלים, 2 סרטי DVD בשבוע.
תודה לכל העוזרים
1.samsung - la40a450c
2.toshiba - 42av500
3.sony - 40s3000
יש לציין שמכשיר הסוני הינו מתצוגה של חודש (אני מכיר את המוכר, והמכשיר כמעט ולא עבד) ונמכר במחיר אטרקטיבי - זהה ל samsung.
אני צופה טלוויזיה רגיל - 2-3 שעות צפייה בכבלים, 2 סרטי DVD בשבוע.
תודה לכל העוזרים
גם אני הייתי רוצה לשמוע חוות דעת על הטלוויזות הנ"ל, בעיקר על ה Toshiba..
פלאזמה גם עולה בהרבההה יותר, גם טכנולוגיה ישנה, גם מתחממת כמו מנוע דיזל של מכונית, וגם זוללת חשמל כמו מקרר ומזגן ביחד..
להציע פלאזמה, זה כמו להציע סוסיתא למישהו ששואל מה עדיף - יונדאי, מיצובישי, או סוזוקי..
אתה צוחק ?nils3373 כתב:אני לא רואה כל סיבה לרכוש LCD - פלאזמה תעשה את העבודה בצורה טובה יותר. בכל מקרה, מה התקציב שלך? מרחק הצפיה?...
פלאזמה גם עולה בהרבההה יותר, גם טכנולוגיה ישנה, גם מתחממת כמו מנוע דיזל של מכונית, וגם זוללת חשמל כמו מקרר ומזגן ביחד..
להציע פלאזמה, זה כמו להציע סוסיתא למישהו ששואל מה עדיף - יונדאי, מיצובישי, או סוזוקי..
-
whoisgod
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 828
- נתן תודות: 136 פעמים
- קיבל תודות: 23 פעמים
צפיתי בכמה מכשירי פלאזמה, ולא כ"כ אהבתי את מה שראיתי. אני ממש לא חושב שהטכנולוגיה ישנה יותר, פשוט לא התחברתי כ"כ אל הפלאזמות.
מרחק הצפייה הוא 3 מטרים וקצת והתקציב הוא עד 8000 ש"ח - תקציב שבו 3 המכשירים שאני מתלבט ביניהם עומדים בו (לפחות ההצעות שאני קיבלתי).
אשמח להמלצות בין המכשירים הנ"ל, פלאזמות כאמור פחות מעניינות אותי כרגע.
תודה ויום טוב.
מרחק הצפייה הוא 3 מטרים וקצת והתקציב הוא עד 8000 ש"ח - תקציב שבו 3 המכשירים שאני מתלבט ביניהם עומדים בו (לפחות ההצעות שאני קיבלתי).
תודה ויום טוב.
- nils3373
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4686
- שם מלא: ShmilMori
- נתן תודות: 54 פעמים
- קיבל תודות: 164 פעמים
אדוני הנכבד, אתה ברגע ממש פתחת תיבת פנדורה בכל הקשור לפלאזמות.plazzmex כתב:גם אני הייתי רוצה לשמוע חוות דעת על הטלוויזות הנ"ל, בעיקר על ה Toshiba..
אתה צוחק ?nils3373 כתב:אני לא רואה כל סיבה לרכוש LCD - פלאזמה תעשה את העבודה בצורה טובה יותר. בכל מקרה, מה התקציב שלך? מרחק הצפיה?...
להציע פלאזמה, זה כמו להציע סוסיתא למישהו ששואל מה עדיף - יונדאי, מיצובישי, או סוזוקי.....
מה הניסיון שלך בעולם זה שאתה מחליט שהפלאזמה עולה הרבה יותר, טכנולוגיה ישנה וכו'?
ה-LCD הגיע לעולם הרבה לפני הפלאזמה כדרך האגב...
אתה כנראה די חדש פה אז לפני שאתה יוצא בהצהרות תבדוק טוב טוב את עצמך ואת השירשורים בפורום הנ"ל....
- nils3373
-
- חבר מביא חבר

ונחזור אליך...whoisgod כתב:צפיתי בכמה מכשירי פלאזמה, ולא כ"כ אהבתי את מה שראיתי. אני ממש לא חושב שהטכנולוגיה ישנה יותר, פשוט לא התחברתי כ"כ אל הפלאזמות.
תודה ויום טוב....
אני ממליץ לך לבדוק את המסך סמסונג 42Q91 שהיא פלאזמה מעולה שמתאימה לסוגי התכנים שתצפה בהם ונכנסת בתקציבך ללא בעיות - כ-7K שקלים.
אני ממליץ לך על פלאזמה לא מפני שאני חובב פלאזמות (יש לי LCD) אלא מפני שזה יתאים לך ביותר וכמובן ממסכי LCD.
- shraga007
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6362
- נתן תודות: 102 פעמים
- קיבל תודות: 200 פעמים
עוד מגיבים כאלה ואבדנוplazzmex כתב:גם אני הייתי רוצה לשמוע חוות דעת על הטלוויזות הנ"ל, בעיקר על ה Toshiba..
להציע פלאזמה, זה כמו להציע סוסיתא למישהו ששואל מה עדיף - יונדאי, מיצובישי, או סוזוקי.....
מה יותר גרוע מטיפש? טיפש שחושב שהוא חכם
- Rino
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5450
- שם מלא: Reem
- נתן תודות: 59 פעמים
- קיבל תודות: 132 פעמים
זה דפוס הודעות מוכר , היו פה בעבר דומים שנעלמו...shraga007 כתב:עוד מגיבים כאלה ואבדנוplazzmex כתב:גם אני הייתי רוצה לשמוע חוות דעת על הטלוויזות הנ"ל, בעיקר על ה Toshiba..
להציע פלאזמה, זה כמו להציע סוסיתא למישהו ששואל מה עדיף - יונדאי, מיצובישי, או סוזוקי........
אולי חזרו
- nils3373
-
- חבר מביא חבר

תשמעו אי אפשר לדעת - יכול להיות שהוא עבר התעללויות קשות במרתפי הבלהות של פיוניר...Rino כתב:זה דפוס הודעות מוכר , היו פה בעבר דומים שנעלמו...shraga007 כתב:עוד מגיבים כאלה ואבדנוplazzmex כתב:גם אני הייתי רוצה לשמוע חוות דעת על הטלוויזות הנ"ל, בעיקר על ה Toshiba..
להציע פלאזמה, זה כמו להציע סוסיתא למישהו ששואל מה עדיף - יונדאי, מיצובישי, או סוזוקי........
אולי חזרו...
ככה זה נשמע לפחות....
אחרי הכינוי שבחרת לך אתה חייב לקחת חלק מהמילים שלך בחזרה..plazzmex כתב:ראסמי, מדברים עלי ולא על הטלוויזיות.. סבבה.. אני לוקח חלק מהמילים שלי בחזרה.. (חלק !)
מה אתם אומרים על הטושיבה הזאת? היא בסדר? או שעדיף לחפש משהו אחר ?...