ניגון קבצי xVid

תוכנות ניהול מדיה: KODI, תוספים, XBMC, Media Portal, PLEX וכו'
assafbe פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 4

שליחה

שלום
אני אובד עצות, לא משנה מה אני עושה אני לא מצליח להגיע לתמונה חלקה ב-LCD מהמחשב בהרצת קבצי xVid, בהרצת DVD רגיל - רואים מעולה !!!
יש לי LCD 32 מחובר למחשב עם dvi-hd, על המחשב יש ויסטה עם המקודדים ffdshow, כרטיס מסך - nvidia 8800gt ניסיתי כבר כמה נגנים שונים וכמעט כל קונפיגורציה של ה-ffdshow, פשוט ללא הצלחה
הבנתי שכן ניתן לראות לפחות באיכות קרובה לDVD אם קונפיגורציה נכונה אבל הרשת מפוצצת במליוני קונפיגורציות שונות לכל דבר, לא הצלחתי למצוא את האחת הנכונה
יש למישהו רעיון איך ניתן להגיע לתמונה חלקה, איזה קונפיגורציות מתאימות, אולי בכלל עדיף להחליף מקודדים או נגן?
אני על סף יאוש - help plz

Catskinner
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 16019

שליחה

תעשה לי טובה, על סף יאוש כי אתה לא מרוצה מאיכות ה DIVX/XVID אצלך במחשב? עוד מעט גם תתקן את שם השרשור ותציין שזה ממש דחוף לך.

בוא נשים את הדברים בפרספקטיבה הנכונה:
א: בניגוד למה שאתה חש כרגע, הבעיה היא מינורית ואינה משפיעה כהוא זה על סדרי הבריאה.

ב. מי שאמר לך שמ DIVX/XVID אפשר להוציא איכות הקרובה ל DVD היה מאוד אופטימי, או שהתכוון לגרסאות שקודדו ממקור ממש טוב, כמו TS 1080 מהלוויין. רוב סרטי ה DIVX מנסים להכניס ל 350MB סרט שבמקור תופס 4.5GB על DVD. אם יש פטנט להביא סרט כזה לאיכות ה DVD המקורית שלו אני לא שמעתי עליו.

ג. אפשר לשפר באחוזים בודדים על ידי הפעלת postprocessing ו deband. זה עדיין לא יתן לך איכות של DVD אלא משהו דומה יותר לערוץ 10 ביס. שום עיבוד לא יצליח להחזיר פרטים ועושר תמונה שהוסרו במהלך הקידוד ל DIVX.

ד. לסיכום, אם אתה רוצה איכות, תתחיל מהמקור. תשיג סרטים בפורמט 720P (אתה לא זקוק ליותר עם מסך 32 אינטש) מקודדים ב H.264.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.

חזור אל “תוכנה - KODI”