שידרוג חדרי עזרה מערכת משולבת מחשב טלוויזה אקסבוקס

תוכנות ניהול מדיה: KODI, תוספים, XBMC, Media Portal, PLEX וכו'
tomer861 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 224
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

שלום לכולם בשבוע האחרון אני מתחיל לשדרג את החדר שלי זה מתחיל מעיצוב מחדש כשסדרתי את החדר ועכשיו לאבזור הסופי
אז ככה יש לי מחשב שאני משתמש בו כמדיה סנטר שמחובר לטלוויזה האייר 32' למחשב יש סט רמקולים די ישנים של לוגטק 5.1 וכמו כן יש לי אקסבוקס 360
מה שאני חשבתי זה להביא pvr 150 לחבר לממחשב ולחבר את כל המערכת יחד
עד כן אין לי בעיה מה שנשאר לי זה הסאונד מה האופציות לחבר את הכל ביחד למערכת סראונד טובה ככה שתוכל לשמש אותי להכל!
האם אני חייב רסיבר בשביל זה ואם כן מה אני צריך בהנחה שמדובר על חדר די קטן בערך 3.6 על 3 מטר
תודה לכל מי שיכול לעזור
הוספתי כמה תמונות אשמח לכל רעיון שתוכלו לתת
תמונה
הפינת ישיבה\מיטה מבולנגת מעט כרגע
תמונה
תמונה
המחשב וכרגע איפה שהטלוויזה נמצאת עד שאני יביא שידה רצינית ארוכה יותר שאני יוכל לשים עליה גם את הדברים של הטלוויזה כמו הממיר אקסבוקס וכדומה
תמונה
והקיר והארון איפה שהטלוויזה הייתה קודם
נערך לאחרונה על ידי tomer861 ב 16/06/2008 20:02, נערך 3 פעמים בסך הכל.

Catskinner
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 16019
נתן תודות: 123 פעמים
קיבל תודות: 940 פעמים

שליחה #2 

אם אתה בכיוון של החלפת רמקולים אני רק יכול להמליץ לך על המערכת TH-L1 של JVC. http://av.jvc.com/product.jsp?pathId=30 ... 7941&page=. מבחינת איכות צליל היא הרבה יותר טובה מכל מערכת רמקולים של Logitech, הרבה יותר מאוזנת ונעימה לאוזן והיא גם נמכרת במחיר המשעשע של 200$ בדיוטי פרי.

זה פשוט צריף של רסיבר AV אמיתי באריזה מיקרוסקופית ו 5 רמקולים + סאבוופר, עם כל החיבורים שאתה מצפה לקבל מרסיבר ומתאים כמו כפפה ליד לחדרים ולפינות עבודה.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.

tomer861 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 224
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 0

שליחה #3 

והדבר הזה זה רסיבר כאילו אני יוכל לחבר לשם הכל!!
ואני לא רוצה רק רמוקלים אני כאילו רוצה מערכת שלמה שתוכל לחבר הכל ביחד ושתהיה סבבה שאני לא ישמע ראשים צורמים וכאלה
כאילו שאני רוצה לראות טלוויזה זה יהיה ממנה המדיה סנטר ממנה וגם האקסבוקס

שלח תגובה

חזור אל “תוכנה - KODI”