SPtech
- YossiFogel
- עוסק בתחום

- תגובות: 332
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 5 פעמים
ממליץ לבדוק ברשימת ההמליצים של החברה
אני בטוח שאם תיצור איתם קשר, הם יוכלו לספק לך רשימת ממליצים שבבתיהם הותקנו מערכות שלהם.
אתה יכול לעבור על הרשימה ולבחור ממנה מישהו שגם מסכים שתבוא לראות את המערכת בביתו.
בנוגע להשוואה בינם לבין איי-פיל, אני ממליץ לך להימנע מזה.
לכל חברה יש את הייתרונות היחסיים שלה ולכן הבסיס להשוואה יכול להיות רק אם תגיע אל שניהם עם רשימה מוגדרת ומפורטת של כל מה שאתה צריך ומחפש, ואז תוכל לבחון את ההצעות של שניהם.
אתה יכול לעבור על הרשימה ולבחור ממנה מישהו שגם מסכים שתבוא לראות את המערכת בביתו.
בנוגע להשוואה בינם לבין איי-פיל, אני ממליץ לך להימנע מזה.
לכל חברה יש את הייתרונות היחסיים שלה ולכן הבסיס להשוואה יכול להיות רק אם תגיע אל שניהם עם רשימה מוגדרת ומפורטת של כל מה שאתה צריך ומחפש, ואז תוכל לבחון את ההצעות של שניהם.
יוסי פוגל,
המרכז הישראלי לבית חכם
המרכז הישראלי לבית חכם
IDO ההבדל הוא גדול , ראשית כאשר מדובר בבית חדש יחידות הPLC של החברה שהזכרת אינן תקניות בהתאם לחוק החשמל הישראלי , כמו כן SP הינה מערכת מבוססת בקר מרכזי כך שעלות הטמעת המערכת הינה יקרה יחסית , קיימות שיטות נוספות למערכות ידידותיות ותקניות מהחברות המובילות באירופה בתחום העברת אינפורמציה על קוי רשת והחשות שאתה בתור משתמש יכול באופן עצמאי לבצע שינויי תרחישים בלי להיות מומחה בתחום
כך שמה שצריך להוביל אותך זה פשטות-גמישות-מחיר ותקינה .
אזזזזזזזזזזזזז שלא יעבדו עליכם !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
כך שמה שצריך להוביל אותך זה פשטות-גמישות-מחיר ותקינה .
אזזזזזזזזזזזזז שלא יעבדו עליכם !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
- YossiFogel
- עוסק בתחום

- תגובות: 332
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 5 פעמים
yossinone, בוא לא נעסוק בהשמצות..
יש כמה עובדות שכדאי לדעת לפני שמדברים על הנושא:
SP היא לא מערכת. SP-Tech זהו שם החברה.
הבקרים שבהם החברה משתמשת הם בקרים שנחשבים לאיכותיים מאד ומשמשים כבר שנים רבות בעולם התעשייה. הם מיוצרים ע"י חברת Beckhoff הגרמנית.
בנוסף, יש הבדל בין תקן לבין חוק החשמל. בנושא התקינה, למיטב ידיעתי עדיין אין תקן ישראלי אחיד לבית חכם. אם אתה חושב שהבקרים הללו עוברים על חוק החשמל, אז אשמח אם גם תוכל ליידע אותי על איזה סעיף בחוק. למיטב ידיעתי, במקרה של עבירה על חוק החשמל, הבודק המוסמך של חברת החשמל ממילא לא מאשר את המתקן ואז הדייר לא מקבל הזנה מחברת החשמל. מאחר ואני מכיר כמה פרוייקטים שעברו את הביקורת ובהם מותקנת מערכת כזאת או דומה, זה לא נראה לי סביר. אבל מאחר ואני יודע שאתה בא מתחום החשמל ומכיר את החוק, אולי אני טועה...
בנוגע לבקר המרכזי- קיימות בארצנו הקטנטונת לפחות עוד 8 חברות המציעות מערכות עם בקר מרכזי, כולל I-Feel המדוברת כאן. אני לא רואה בעיה עם זה ועלות ההתקנה וההטמעה לא קשורה בהכרח לבקר המרכזי אלא לרוב יותר לממשק הגראפי, לתכנות התרחישים וכו'.
ולסיום, יש לי תחושה שכשאתה כותב "...שאתה בתור משתמש יכול באופן עצמאי לבצע שינויי תרחישים בלי להיות מומחה בתחום" על מערכת שהיא יותר קרובה ללבך, אתה אולי מנסה ליצור רושם שהמערכת של החברה שעליה מדבר עידו לא מאפשרת לו לשנות תרחישים בקלות. אולי אם תכיר טוב יותר את המערכת הזאת, תגלה שדווקא די פשוט ליצור ולשנות תרחישים באמצעות הממשק שהם מציעים.
SP היא לא מערכת. SP-Tech זהו שם החברה.
הבקרים שבהם החברה משתמשת הם בקרים שנחשבים לאיכותיים מאד ומשמשים כבר שנים רבות בעולם התעשייה. הם מיוצרים ע"י חברת Beckhoff הגרמנית.
בנוסף, יש הבדל בין תקן לבין חוק החשמל. בנושא התקינה, למיטב ידיעתי עדיין אין תקן ישראלי אחיד לבית חכם. אם אתה חושב שהבקרים הללו עוברים על חוק החשמל, אז אשמח אם גם תוכל ליידע אותי על איזה סעיף בחוק. למיטב ידיעתי, במקרה של עבירה על חוק החשמל, הבודק המוסמך של חברת החשמל ממילא לא מאשר את המתקן ואז הדייר לא מקבל הזנה מחברת החשמל. מאחר ואני מכיר כמה פרוייקטים שעברו את הביקורת ובהם מותקנת מערכת כזאת או דומה, זה לא נראה לי סביר. אבל מאחר ואני יודע שאתה בא מתחום החשמל ומכיר את החוק, אולי אני טועה...
בנוגע לבקר המרכזי- קיימות בארצנו הקטנטונת לפחות עוד 8 חברות המציעות מערכות עם בקר מרכזי, כולל I-Feel המדוברת כאן. אני לא רואה בעיה עם זה ועלות ההתקנה וההטמעה לא קשורה בהכרח לבקר המרכזי אלא לרוב יותר לממשק הגראפי, לתכנות התרחישים וכו'.
ולסיום, יש לי תחושה שכשאתה כותב "...שאתה בתור משתמש יכול באופן עצמאי לבצע שינויי תרחישים בלי להיות מומחה בתחום" על מערכת שהיא יותר קרובה ללבך, אתה אולי מנסה ליצור רושם שהמערכת של החברה שעליה מדבר עידו לא מאפשרת לו לשנות תרחישים בקלות. אולי אם תכיר טוב יותר את המערכת הזאת, תגלה שדווקא די פשוט ליצור ולשנות תרחישים באמצעות הממשק שהם מציעים.
יוסי פוגל,
המרכז הישראלי לבית חכם
המרכז הישראלי לבית חכם
- patricks
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 10
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
לחבר המתלבט - עצה
מכיון שהנני עוסק בתחום הדעה שלי לכאן או לשם פחות רלוונטית.
המלצתי אלייך היא לבקר באייפיל וב SP TECH על מנת שתוכל לעמוד על יתרונותיה וחסרונותיה של כל חברה ומערכת.
זוהי הדרך הכי טובה ללמוד ולהבין במה אמורים הדברים.
אייפיל
טלפון: 03-5799696
כתובת: לח"י 2 דיזיין סנטר בני ברק
SPTECH
טלפון:03-9026026
כתובת: 1.קיבוץ גבעת השלושה
2.יד חרוצים 7, הרצליה פיתוח
עוד עצה קטנה: אל תקשיב לכל מיני "עוסקים בתחום" שדוחפים אותך לכל מיני מערכות.
הכי חשוב, בהצלחה.
המלצתי אלייך היא לבקר באייפיל וב SP TECH על מנת שתוכל לעמוד על יתרונותיה וחסרונותיה של כל חברה ומערכת.
זוהי הדרך הכי טובה ללמוד ולהבין במה אמורים הדברים.
אייפיל
טלפון: 03-5799696
כתובת: לח"י 2 דיזיין סנטר בני ברק
SPTECH
טלפון:03-9026026
כתובת: 1.קיבוץ גבעת השלושה
2.יד חרוצים 7, הרצליה פיתוח
עוד עצה קטנה: אל תקשיב לכל מיני "עוסקים בתחום" שדוחפים אותך לכל מיני מערכות.
הכי חשוב, בהצלחה.