מי כאן הזמין TVIX6500 מDIGITAL CONNECTION?? הזמנתי וזה תקוע
-
bloodomen2
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 141
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
על מצב PENDING שם כמה ימים , בהזמנה זה אמר שהם צריכים לישלוח לי חישוב של המשלוח לארץ ורק אז זה יאושר , אבל כבר כמה ימים כלום לא השתנה ולא שלחו כלום , גם לאימייל ששלחתי לא ענו לי!
בנוסף מזה הBACKORDER ל22/6
http://www.digitalconnection.com/produc ... m6500a.asp
זה אומר שרק אז יהיה להם תמכשיר ??
ואם זה לא יסתדר איך אני מבטל תעיסקה שם ?
יש מקומות יותר טובים לקנות תTVIX6500?
בEBAY יש ב390$ חדש מקוריאה אבל לא הצלחתי להעביר לו תתשלום בPAYPAL וגם אין ביטוח על המישלוח ככה שזה קצת סיכון!
היה לו גם תTVIX 7000 ב500$ אבל הבנתי שהוא אותו דבר כמו ה6500 ולא שווה להוסיף 100$ בשבילו!
בכל מקרה תענו לי על השאלות בבקשהה
ועוד דבר אחרון איזה HDD כדי לקנות חיצוני או פנימי?300-500 יספיק לי ולא יודע אם המזים יקלוט תרשת במקום שהוא יהיה אז אולי עדיף לי HDD נייד? בDIGITAL יש תHDD הבא
WD Caviar GP 500GB ב109$ שווה לקנות?
בנוסף מזה הBACKORDER ל22/6
http://www.digitalconnection.com/produc ... m6500a.asp
זה אומר שרק אז יהיה להם תמכשיר ??
ואם זה לא יסתדר איך אני מבטל תעיסקה שם ?
יש מקומות יותר טובים לקנות תTVIX6500?
בEBAY יש ב390$ חדש מקוריאה אבל לא הצלחתי להעביר לו תתשלום בPAYPAL וגם אין ביטוח על המישלוח ככה שזה קצת סיכון!
היה לו גם תTVIX 7000 ב500$ אבל הבנתי שהוא אותו דבר כמו ה6500 ולא שווה להוסיף 100$ בשבילו!
בכל מקרה תענו לי על השאלות בבקשהה
ועוד דבר אחרון איזה HDD כדי לקנות חיצוני או פנימי?300-500 יספיק לי ולא יודע אם המזים יקלוט תרשת במקום שהוא יהיה אז אולי עדיף לי HDD נייד? בDIGITAL יש תHDD הבא
WD Caviar GP 500GB ב109$ שווה לקנות?
אני ממליץ להתקשר
אליהם - דבר עם בחור בשם דסטין, הוא מאוד עוזר.
ההזמנה שלי הייתה תקועה לא בגללם, אלא בגלל שלא שחררו להם את הסחורה מהמכס.
אחרי ששחררו, זה הגיע אלי תוך 48 שעות והיה שווה להזמין כי יצא הרבה יותר זול מאשר בארץ.
ההזמנה שלי הייתה תקועה לא בגללם, אלא בגלל שלא שחררו להם את הסחורה מהמכס.
אחרי ששחררו, זה הגיע אלי תוך 48 שעות והיה שווה להזמין כי יצא הרבה יותר זול מאשר בארץ.
-
bloodomen2
-
- חבר פעיל מאוד

טוב שמעו אני רוצה לבטל אצלהם ולהזמין מEBAY מדרום קוריאה תTVIX7000 ב500$ כולל המשלוח אז איך אני מבטל שם הם לא מגיבים במייל וגם בטלפון לא הצלחתי עכשיו שלחתי להם בקשה במייל לבטל תהזמנה מקווה שיגיבו סוףסוף! אתר מעפן 
-
bloodomen2
-
- חבר פעיל מאוד

הוא אומרsam22 כתב:500 תוסיף מעמ
עלויות שחרור
אתה קרוב ל200 ש"ח
בדקת כמה עולה בארץ כיום?...
We'll ship it for you to avoid any customs charges, so don't worry.
וחוץ מזה לפי מה שהבנתי אין מכ"ס על מזרימי מדיה
אני אנסה לעשות לך קצת סדר, כאחד שקונה המון ב-EBAY היתי ממליץ במקרה של מכשירי DVICO לקנות ממשווק מורשה בגלל האחריות.
בנושא ההזמנה מ-DC, אני בצעתי הזמנה ל-6500 בפברואר וגם אני המתנתי עד שהמכשיר יגיע למלאי, מכיוון שתוך כדי ההמתנה התגלו בעיות חומרה במכשיר, החלטתי לבטל את ההזמנה, וכמו שכבר המליצו לך, בכדי לבטל הייתי ממליץ לך לעשות זאת רק דרך הטלפון ולא דרך האימייל.
אגב, לאחר שקראתי כי בעיות החומרה נפתרו, הזמנתי מהם שוב את המכשיר לפני שבועיים
ובקשתי מהם לשלוח אותו לגיסי שמגיע לארץ עוד כמה ימים, לא תאמין אבל תוך שעה וחצי מרגע ההזמנה כבר נשלח לי מספר עקיבה של UPS
לגבי מיסים, כמו שאמרו לך יש מע"מ 15.5%, אבל אתה צריך לקחת בחשבון שגם מקוריאה וגם DC משתמשים בשרות משלוחים מהיר EMS(מבוטח וניתן לעקיבה) אבל ברשות הדואר (לאחר ההפרטה) החליטו לקחת מספר עמלות המסתכמות ב-110 ש"ח מעבר למע"מ על שיחרור חבילה ששוויה מעל 50$
בהצלחה
בנושא ההזמנה מ-DC, אני בצעתי הזמנה ל-6500 בפברואר וגם אני המתנתי עד שהמכשיר יגיע למלאי, מכיוון שתוך כדי ההמתנה התגלו בעיות חומרה במכשיר, החלטתי לבטל את ההזמנה, וכמו שכבר המליצו לך, בכדי לבטל הייתי ממליץ לך לעשות זאת רק דרך הטלפון ולא דרך האימייל.
ובקשתי מהם לשלוח אותו לגיסי שמגיע לארץ עוד כמה ימים, לא תאמין אבל תוך שעה וחצי מרגע ההזמנה כבר נשלח לי מספר עקיבה של UPS
לגבי מיסים, כמו שאמרו לך יש מע"מ 15.5%, אבל אתה צריך לקחת בחשבון שגם מקוריאה וגם DC משתמשים בשרות משלוחים מהיר EMS(מבוטח וניתן לעקיבה) אבל ברשות הדואר (לאחר ההפרטה) החליטו לקחת מספר עמלות המסתכמות ב-110 ש"ח מעבר למע"מ על שיחרור חבילה ששוויה מעל 50$
בהצלחה
-
bloodomen2
-
- חבר פעיל מאוד

בסוף הזמנתי מEBAY ב390$ כולל המשלוח נקווה שהדואר המזדיי*ים האלה לא יעשו בעיות ובמקביל אני מזמין HDD חיצוני 320GB של WD
-
bloodomen2
-
- חבר פעיל מאוד

ותגידו אם נגיד הוא כותב שהערך הוא 200 על החבילה אז יש מצב אני ישלם פחות נכון ?udi13 כתב:אני אנסה לעשות לך קצת סדר, כאחד שקונה המון ב-EBAY היתי ממליץ במקרה של מכשירי DVICO לקנות ממשווק מורשה בגלל האחריות.
בהצלחה...
-
bloodomen2
-
- חבר פעיל מאוד

שאלתי אותו והוא אמר שהוא שלח לישראל כבר מספר פעמים ולא היה שום בעיות עם המכ"ס בקיצר נחיה ונראה מה יהיה 
-
bloodomen2
-
- חבר פעיל מאוד

מה יעזור אחריות מחו"ל גם מDC וגם EBAY זה בחו"ל גם אם יש אחריות בטח יהיה יקר ומסובך לשלוח את זה לשםudi13 כתב:בדקת את נושא האחריות ?bloodomen2 כתב:שאלתי אותו והוא אמר שהוא שלח לישראל כבר מספר פעמים ולא היה שום בעיות עם המכ"ס בקיצר נחיה ונראה מה יהיה...
מול מי מתנהלים, ולמי שולחים (חלילה) מכשיר תקול?...
DC זה משווק מורשה, לכן חברת DVICO נושאת בכל עלויות המשלוח של המכשיר הלוך וחזור
(כך היא נהגה בבעיה המאסבית שנוצרה בדגמים הראשונים שיצאו לשוק עם בעית חומרה).
בכל מקרה,רצוי ואף מומלץ לבדוק כי המוכר ב-EBAY הינו בעל מוניטין וותק בכדי שיהיה מי שיטפל לך (חלילה) בבעיה במסגרת האחריות.
(כך היא נהגה בבעיה המאסבית שנוצרה בדגמים הראשונים שיצאו לשוק עם בעית חומרה).
בכל מקרה,רצוי ואף מומלץ לבדוק כי המוכר ב-EBAY הינו בעל מוניטין וותק בכדי שיהיה מי שיטפל לך (חלילה) בבעיה במסגרת האחריות.