אחריות בין לאומית לפנסוניק
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- shraga007
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6362
- נתן תודות: 102 פעמים
- קיבל תודות: 200 פעמים
אני חושב שזה שילוב של גם פנסוניק לא נותנים אחריות בין לאומית וגם היבואן בארץ לא מכבד אותה.
נושא היבוא האישי הוא בר מחלוקת לא קטנה. אם אתה איש בעל ממון שסכומים של 15-20K לא יפילו אותך אז אולי שווה לך.
אבל אם אתה לא, אני במקומך לא הייתי יוצא להרפתקאה הזו.
נושא היבוא האישי הוא בר מחלוקת לא קטנה. אם אתה איש בעל ממון שסכומים של 15-20K לא יפילו אותך אז אולי שווה לך.
אבל אם אתה לא, אני במקומך לא הייתי יוצא להרפתקאה הזו.
מה יותר גרוע מטיפש? טיפש שחושב שהוא חכם
אז אני מבין שהסיכון ביבוא כזה הוא לא קטן. חבל. אני לא מבין את זה.
המחירים בארץ הם פקטור 4 על המחירים בחו"ל ועוד על דגמים הרבה יותר ישנים ! מי גוזר עלינו קופון כזה?
המחירים בארץ מנופחים ועוד על מכשירים ישנים שכבר לא נמכרים בעולם. נשמע לי שלעולם לא אקנה טלוויזיה...
המחירים בארץ הם פקטור 4 על המחירים בחו"ל ועוד על דגמים הרבה יותר ישנים ! מי גוזר עלינו קופון כזה?
המחירים בארץ מנופחים ועוד על מכשירים ישנים שכבר לא נמכרים בעולם. נשמע לי שלעולם לא אקנה טלוויזיה...
- MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78932
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
אחריות בין לאומית כוללת שני חלקים:
1. יצרן שמבצע אחריות כזו
2. היצרן חותם חוזי שירות עם ספקי שירות מקומיים.
אז יש מעט יצרנים שעושים את זה וגם אם עושים, הם לעיתים קרובות פוסחים על ישראל כארץ שבה שווה להם להחתים חברה מקומית על חוזה כזה.
דוגמא טובה היא פיליפס שבכל מדינה דואגת שיהיה כיסוי לחוזה השירות הנ"ל. לפני מספר שנים התקלקל לי מוצר של פיליפס שעשיתי לו יבוא אישי (מקליט DVD בתקופה שעדיין לא היו כאלה בישראל), ואלקטרה טיפלו בהכל פרט לתשלום דמי טיפול שהיה סימלי לחלוטין.
1. יצרן שמבצע אחריות כזו
2. היצרן חותם חוזי שירות עם ספקי שירות מקומיים.
אז יש מעט יצרנים שעושים את זה וגם אם עושים, הם לעיתים קרובות פוסחים על ישראל כארץ שבה שווה להם להחתים חברה מקומית על חוזה כזה.
דוגמא טובה היא פיליפס שבכל מדינה דואגת שיהיה כיסוי לחוזה השירות הנ"ל. לפני מספר שנים התקלקל לי מוצר של פיליפס שעשיתי לו יבוא אישי (מקליט DVD בתקופה שעדיין לא היו כאלה בישראל), ואלקטרה טיפלו בהכל פרט לתשלום דמי טיפול שהיה סימלי לחלוטין.
- claudia5
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4217
- נתן תודות: 1659 פעמים
- קיבל תודות: 558 פעמים
רגע עופר אתה רוצה להגיד לי שפיליפס נותנת אחריות בינלאומית.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78932
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
claudia5,
אם אתה רוכש משהו באחריות בין לאומית, אלקטרה מכבדת אותו (יש תשלום מקומי על טיפול, שלא היית משלם אם היית רוכש בחו"ל) אבל עקרונית זה נכון.
לא בדקתי את זה בשנה האחרונה, אבל בדקתי את זה לפני כמה שנים והם טיפלו בי כמו מלך (וזה היה לפני קום האתר).
אם אתה רוכש משהו באחריות בין לאומית, אלקטרה מכבדת אותו (יש תשלום מקומי על טיפול, שלא היית משלם אם היית רוכש בחו"ל) אבל עקרונית זה נכון.
לא בדקתי את זה בשנה האחרונה, אבל בדקתי את זה לפני כמה שנים והם טיפלו בי כמו מלך (וזה היה לפני קום האתר).
- claudia5
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4217
- נתן תודות: 1659 פעמים
- קיבל תודות: 558 פעמים
עופר אתה מדבר גם על מסכים נכון?
- MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
במידה ולא רכשתי אחריות בין לאומית. האם הדבר אומר שעדיין אקבל שירות בארץ במקרה של תקלה, אך אצטרך לשלם על הגעת הטכנאי והתיקון עצמו תשלום מלא?
חשוב לי שתהיה אפשרות לטפל בטלוויזיה, אפילו שאצטרך לשלם על הטיפול/הגעת טכנאי מכספי.
חשוב לי שתהיה אפשרות לטפל בטלוויזיה, אפילו שאצטרך לשלם על הטיפול/הגעת טכנאי מכספי.
- shraga007
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6362
- נתן תודות: 102 פעמים
- קיבל תודות: 200 פעמים
וגם כאן השאלה היא מחיר.eagle75 כתב:במידה ולא רכשתי אחריות בין לאומית. האם הדבר אומר שעדיין אקבל שירות בארץ במקרה של תקלה, אך אצטרך לשלם על הגעת הטכנאי והתיקון עצמו תשלום מלא?
חשוב לי שתהיה אפשרות לטפל בטלוויזיה, אפילו שאצטרך לשלם על הטיפול/הגעת טכנאי מכספי....
לדעתי הם כן יסכימו לטפל לך במסך אבל המחיר יהיה מטורף.
מה יותר גרוע מטיפש? טיפש שחושב שהוא חכם
טלפנתי גם ליורוקום וגם לישפאר ושניהם אמרו שהם יתנו שירות בתשלום.
הבעיה היא עם מסכים שלא קיימים בארץ, מכיוון שאין להם חלפים ואין טכנאים בעלי ידע מקצועי לטפל בהם.
בעיה נוספת הינה מסך פגום שמגיע במשלוח. אני מבין שאני יכול לעשות ביטוח נגד שבר וכדומה, אך אם יש, לדוגמא, פיקסל פגום, אני לא מאמין שהביטוח מכסה משלוח של המסך חזרה לארה"ב, החלפה בגלל פיקסל שרוף ומשלוח חזרה לארץ...
הבעיה היא עם מסכים שלא קיימים בארץ, מכיוון שאין להם חלפים ואין טכנאים בעלי ידע מקצועי לטפל בהם.
בעיה נוספת הינה מסך פגום שמגיע במשלוח. אני מבין שאני יכול לעשות ביטוח נגד שבר וכדומה, אך אם יש, לדוגמא, פיקסל פגום, אני לא מאמין שהביטוח מכסה משלוח של המסך חזרה לארה"ב, החלפה בגלל פיקסל שרוף ומשלוח חזרה לארץ...
- Rino
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5450
- שם מלא: Reem
- נתן תודות: 59 פעמים
- קיבל תודות: 132 פעמים
לא נראה לי שתשלם משלוח הלוך חזור רק בגלל פיקסל אחד.eagle75 כתב:טלפנתי גם ליורוקום וגם לישפאר ושניהם אמרו שהם יתנו שירות בתשלום.
בעיה נוספת הינה מסך פגום שמגיע במשלוח. אני מבין שאני יכול לעשות ביטוח נגד שבר וכדומה, אך אם יש, לדוגמא, פיקסל פגום, אני לא מאמין שהביטוח מכסה משלוח של המסך חזרה לארה"ב, החלפה בגלל פיקסל שרוף ומשלוח חזרה לארץ......