תגובות למדריך: מדריך קצר להגדרות Haali Media Splitter
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46352
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5073 פעמים
תגובות, הערות ושאלות למדריך.
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... =0&thold=0
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... =0&thold=0
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78817
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5383 פעמים
תודה catskinner!
הבעיה עם HAALI היא שפעמים רבות היא פועלת גם כשלא מדובר ב-MKV אלא בקבצים רבים אחרים.
מנסיונך, לא עדיף גם לנטרל את ההשפעה שלה גם על קבצי TS?
הבעיה עם HAALI היא שפעמים רבות היא פועלת גם כשלא מדובר ב-MKV אלא בקבצים רבים אחרים.
מנסיונך, לא עדיף גם לנטרל את ההשפעה שלה גם על קבצי TS?
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32977
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2315 פעמים
קלוד, תודה רבה. המדריכים שכתבת חשובים מאוד ומוסיפים הרבה לשימושיות של האתר הזה בהתקנות של HTPC.
למעשה, בהתקנת ה-HTPC הבאה שלי, אני מתכוון לפעול במדוייק על פי המדריכים האלה.
למעשה, בהתקנת ה-HTPC הבאה שלי, אני מתכוון לפעול במדוייק על פי המדריכים האלה.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
עפר, אז זהו שלפחות אצלי ה Haali עובד הרבה יותר טוב מהמפצל של מיקרוסופט עבור AVI ומעולם לא היו לי בעיות איתו עם קבצי TS. אולי אני יחיד סגולה ואולי הסיבה היא שעם חלוף החודשים רוב החומר החדש שמצטבר אצלי הוא באריזת MKV ואילו AVI כבר כמעט נעלמו ו TS נעשו קצת נדירים אצלי.
אבל השורה התחתונה היא שזה מאוד טריוויאלי לקנפג את Haali מחדש. מריצים את ההתקנה מחדש ובמסך הראשון מבטלים או מוסיפים את האריזות שרוצים שהוא יטפל בהם כך שכל אחד יכול להגיע לפתרון המיטבי עבורו.
אבל השורה התחתונה היא שזה מאוד טריוויאלי לקנפג את Haali מחדש. מריצים את ההתקנה מחדש ובמסך הראשון מבטלים או מוסיפים את האריזות שרוצים שהוא יטפל בהם כך שכל אחד יכול להגיע לפתרון המיטבי עבורו.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
- MetalliJoe
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3756
- נתן תודות: 8 פעמים
- קיבל תודות: 4 פעמים
אחלה הסבר, Catskinner, תודה! 
Silence speaks louder than words
קודם כל אחלה הסבר תודה רבה.
בעיקרון רשמת שם שאפשר לשים HEB למשל בתרגום שזה יהיה למשל האפשרות הראשונה של התרגום במידה ויש.
הפלייר שאני משתמש בו הוא MEDIA CLASSIC והו פותח לי את התרגומים בעברית (יש לי V מסומן ב-SUBTITLE ב-FFDSHOE) למרות שלא סימנתי כלום ב-Haali Media Splitter.
יש לי סרט מסויים שהתרגום משום מה לא נפתח בו (התרגום תקין).
האם אני יסמן את האפשרות שהזכרת במדריך זה יעזור לי ?
בעיקרון רשמת שם שאפשר לשים HEB למשל בתרגום שזה יהיה למשל האפשרות הראשונה של התרגום במידה ויש.
הפלייר שאני משתמש בו הוא MEDIA CLASSIC והו פותח לי את התרגומים בעברית (יש לי V מסומן ב-SUBTITLE ב-FFDSHOE) למרות שלא סימנתי כלום ב-Haali Media Splitter.
יש לי סרט מסויים שהתרגום משום מה לא נפתח בו (התרגום תקין).
האם אני יסמן את האפשרות שהזכרת במדריך זה יעזור לי ?
- Catskinner
- חבר במועדון HT

ל Media Player יש גם מפצל משלו (Gabest) וגם פילטר כתוביות משלו ובהם הוא ישתמש אלא אם כן ביטלת אותם. לי אין מושג מה הוא עושה בפילטרים וכיצד הוא מנהל אותם כך שאני גם לא יכול לענות על השאלה שלך.
- FIRE_WIRE
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3864
- נתן תודות: 420 פעמים
- קיבל תודות: 140 פעמים
קלוד, אפשרי להוריד את הV בMedia Player Classic HC כמו בתמונה כדי לשמור על התכונה של האצת חומרה,לא? (במקום להוריד את שני הV בהתקנת HAALI )שתי האפשרויות הראשונות בראש החלון נועדו לבטל את המפצל שכתב Gabest. מפצל זה קיים כתוכנה נפרדת וגם כפילטר פנימי בנגן ה Media Player Classic . היות ופתוח הקוד של Gabest הופסק בסביבות 2006 ההמלצה היא לאשר את הביטול ולהשתמש ב Haali. שימו לב וייתכן וזה ישפיע לרעה ב Media Player Classic HC האחרון על האצת הפענוח של H.264 בחומרה...
And the meek shall inherit the earth
...
...
- Catskinner
- חבר במועדון HT

זה בדיוק אותו הדבר
- Catskinner
- חבר במועדון HT

אבנר, מתי כבר תכייל את הסבא ג'פטו שלך שעשוים מהעצים של בית המקדש והעטופים בעור כבשת הרש?
תודה על המאמר,
אני אישית סבלתי מבעיות של קרטועים עם HAALI כאשר היה מדובר ב TS 1080P (לא יודע אם מדובר בסרט ספציפי - זה היחיד שהיה לי לבדוק)
הדבר היחיד שפתר את הבעיה היה ביטול האופציה לפיצול TS ע"י HAALI, ושימוש בGABEST SPLITTER+SOURCE במקומו.
אני אישית סבלתי מבעיות של קרטועים עם HAALI כאשר היה מדובר ב TS 1080P (לא יודע אם מדובר בסרט ספציפי - זה היחיד שהיה לי לבדוק)
הדבר היחיד שפתר את הבעיה היה ביטול האופציה לפיצול TS ע"י HAALI, ושימוש בGABEST SPLITTER+SOURCE במקומו.
- Catskinner
- חבר במועדון HT

מה הבעיה בדיוק?chen-ns כתב:איך דואגים ש VMC יפעל דרך HAALI כך שניתן יהיה לראות קבצי TS ב VMC ?...
יופי של מאמר
זה בדיוק מה שצריך על מנת לעזור להרבה מאוד אנשים שמתעסקים עם ה Haali Media Splitter
זה בדיוק מה שצריך על מנת לעזור להרבה מאוד אנשים שמתעסקים עם ה Haali Media Splitter
- Catskinner
- חבר במועדון HT

אתה מתכוון לכך שאתה בכלל לא רואה שהסרט קיים כשאתה ניגש לספרייה שלו דרך ה VMC?chen-ns כתב:אני פשוט לא מצליח לראות סרטים שצלמתי במצלמה הביתית והעברתי ל מחשב והם נשמרים כקבצי TS.
דרך המחשב כרגיל אני רואה אבל לא דרך ה מדיה סנטר (ויסטה)...