רשמים מהמשחק שוויץ-פורטוגל על מסך 103 אינץ'.....
במילה אחת..............ווווווואהו,
ראשית ברצוני להודות למרטין ליורוקום ושאר חברי הצוות שעזרו להקים את המפגש המדהים הזה, היתה פשוט חוויה מדהים.
כבר כשהגענו פינקו אותנו בחולצות יפהפיות של פנסוניק, דבר ראשון שבלט לעין זאת כמובן ה"כלה": פלאזמה 103 אינץ' מדהימה של פנסוניק, תמונה פשוט מדהימה שאין לתאר (חייבים לראות כדי להאמין), כמו כן המזון והשתיה זרמו ללא סוף עוד לפני שהמשחק וכמובן במהלכו.
ועתה לחוויה עצמה.....לשמחתי יצא לי לשבת במקום שמבחינתי היה ה- Sweet Spot של אזור הצפייה: כל הרמקולים היו מופנים כמעט בדיוק לנקודה שישבתי ומרחק הצפייה שלי מהמסך היה די אופטימלי, בקיצור ברגע שהמשחק התחיל לא האמנתי למראה עיניי (ומשמע אוזני) איכות התמונה היתה פשוט לא מהעולם הזה ולגבי הסאונד.......אוי זה פשוט קשה לתאר הרגשתי שאני נמצא באמצע המגרש עם כל השחקנים, שומעים פשוט כל אחד ואחד מהם ולגבי האוהדים: הם נשמעים כל כך חד וברור שזה לא יאמן (אם עד עכשיו לא אהבתי כדורגל וזה בלשון המעטה אז עכשיו עד שאני לא אלך לאיזה משחק טוב באנגליה או משהו בכיוון אני לא ירגע).
בקיצור פשוט חוויה מתקנת מבחינתי.
אז אחרי כל הברבורים אני רוצה שוב פעם להודות לכל הנפשות הפועלות שהוציאו לפועל את המפגש הכיפי הזה ונקווה לעוד רבים כמוהו.
תודה רבה,
גיל בכר
ראשית ברצוני להודות למרטין ליורוקום ושאר חברי הצוות שעזרו להקים את המפגש המדהים הזה, היתה פשוט חוויה מדהים.
כבר כשהגענו פינקו אותנו בחולצות יפהפיות של פנסוניק, דבר ראשון שבלט לעין זאת כמובן ה"כלה": פלאזמה 103 אינץ' מדהימה של פנסוניק, תמונה פשוט מדהימה שאין לתאר (חייבים לראות כדי להאמין), כמו כן המזון והשתיה זרמו ללא סוף עוד לפני שהמשחק וכמובן במהלכו.
ועתה לחוויה עצמה.....לשמחתי יצא לי לשבת במקום שמבחינתי היה ה- Sweet Spot של אזור הצפייה: כל הרמקולים היו מופנים כמעט בדיוק לנקודה שישבתי ומרחק הצפייה שלי מהמסך היה די אופטימלי, בקיצור ברגע שהמשחק התחיל לא האמנתי למראה עיניי (ומשמע אוזני) איכות התמונה היתה פשוט לא מהעולם הזה ולגבי הסאונד.......אוי זה פשוט קשה לתאר הרגשתי שאני נמצא באמצע המגרש עם כל השחקנים, שומעים פשוט כל אחד ואחד מהם ולגבי האוהדים: הם נשמעים כל כך חד וברור שזה לא יאמן (אם עד עכשיו לא אהבתי כדורגל וזה בלשון המעטה אז עכשיו עד שאני לא אלך לאיזה משחק טוב באנגליה או משהו בכיוון אני לא ירגע).
בקיצור פשוט חוויה מתקנת מבחינתי.
אז אחרי כל הברבורים אני רוצה שוב פעם להודות לכל הנפשות הפועלות שהוציאו לפועל את המפגש הכיפי הזה ונקווה לעוד רבים כמוהו.
תודה רבה,
גיל בכר
גיל בכר
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78875
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 788 פעמים
- קיבל תודות: 5394 פעמים
גיל,
כיף לשמוע, כל הכבוד!
צר לי שנבצר ממני (סיבות בריאותיות) מלהגיע, אבל שמעתי שבהחלט היה פיצוץ!
כיף לשמוע, כל הכבוד!
צר לי שנבצר ממני (סיבות בריאותיות) מלהגיע, אבל שמעתי שבהחלט היה פיצוץ!
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
1. התמונות כבר באלבום מאתמול....
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... &album=389
2. המשחק EURO2008 הוא פשוט לא טוב. הגרפיקה שלו גרועה והוא בכלל 720P. אח"כ חיברנו GT5 ו-TEKKEN5 וזה היה תאווה לעיניים !
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... &album=389
2. המשחק EURO2008 הוא פשוט לא טוב. הגרפיקה שלו גרועה והוא בכלל 720P. אח"כ חיברנו GT5 ו-TEKKEN5 וזה היה תאווה לעיניים !
- tipul10000
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 22
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 0
תודה תודה ושוב תודה לכל המארגנים
תודה לחברי הפורום שהרימו את הדבר הזה
תודה לפנסוניק על החולצות והפינוקים
תודה לכל מי שידו בדבר !
היה ערב מדהים
כלום לא היה חסר. אפילו האוכל והשתיה זרמו בלי הפסקה הודות למלצריות של שלוותה.. שהיו אחלה...
חווית צפייה מדהימה
איכות תמונה שלא ראיתי בחיים.
וסאונד שלא נופל מהדבר האמיתי, מנסיון.
אה, וסתם שאלה..
משהו פרטי או אירוע דומה למה שהיה אתמול ?
אני אשמח לדעת אם כן.. (=
תודה לחברי הפורום שהרימו את הדבר הזה
תודה לפנסוניק על החולצות והפינוקים
תודה לכל מי שידו בדבר !
היה ערב מדהים
כלום לא היה חסר. אפילו האוכל והשתיה זרמו בלי הפסקה הודות למלצריות של שלוותה.. שהיו אחלה...
חווית צפייה מדהימה
איכות תמונה שלא ראיתי בחיים.
וסאונד שלא נופל מהדבר האמיתי, מנסיון.
אה, וסתם שאלה..
מה יש מחר ?keyser כתב:כיף לקרוא![]()
נראה לי שמחר אהנה מחוויה דומה...
משהו פרטי או אירוע דומה למה שהיה אתמול ?
אני אשמח לדעת אם כן.. (=
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- tipul10000
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 22
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 0
סתם שאלה שקפצה לי לראש...
הטלוויזיה שוקלת 220 ק"ג....
איך הביאו אותה לשם ?
מנוף ?
4-5 אנשים שסוחבים אותה ?...
אני שואל כי אני פשוט חושב קדימה.
לדעת לכמה שכנים לקרוא בשביל לעזור לי להרים ביום שאני אקנה אותה..

איך הביאו אותה לשם ?
מנוף ?
4-5 אנשים שסוחבים אותה ?...
אני שואל כי אני פשוט חושב קדימה.
לדעת לכמה שכנים לקרוא בשביל לעזור לי להרים ביום שאני אקנה אותה..
חן, חן ליזמים/ מארגנים על האירוע המוצלח והמהנה.
חווית הצפיה והשמע בפרוש לא טבעית / אמיתית (וגם לא דומה במאום לזבל שהורגלנו אליו-מבחינת איכות התמונה, הסאונד ובעיקר זיבולי המוח של שדרינו ופרשנינו...) אבל בפרוש מהנה וממכרת
מדוע לא טבעי/ אמיתי ? כיוון שרואים ושומעים דברים (שזה לא המקום לתאר אותם
משהו מן החטטנות...) בכל מקום ופינה בכר הדשא וגם בטריבונות, אך כאמור קל להתרגל ולהנות.
חווית הצפיה והשמע בפרוש לא טבעית / אמיתית (וגם לא דומה במאום לזבל שהורגלנו אליו-מבחינת איכות התמונה, הסאונד ובעיקר זיבולי המוח של שדרינו ופרשנינו...) אבל בפרוש מהנה וממכרת
מדוע לא טבעי/ אמיתי ? כיוון שרואים ושומעים דברים (שזה לא המקום לתאר אותם
javascript:emoticon('
') javascript:emoticon('
')
') javascript:emoticon('
')- oferlaor
- מנהל

tipul10000,
הם מאוד מיומנים בטיפול בזה. המסך ממוקם בעזרת מנוף מיוחד.
הם מאוד מיומנים בטיפול בזה. המסך ממוקם בעזרת מנוף מיוחד.
בעקבות הפוסט של zy נחתה עלי תובנה למה הייתה שם הרגשה שמזכירה צפייה במשחק אמיתי (כלומר לא בשידור).
מעבר לאפקט של התצוגה המדהימה והסאונד המדהים היה את הקטע הזה שאתה לא שומע אף שדרן שמודיע לך את שם השחקן שנוגע בכדור ומתלהב במצבי הבקעה.
מי בכלל המציא את זה שמשדרים משחקי ספורט עם הסברים שוטפים? אני עכשיו משוכנע שזה מפריע להנאה מהמשחק.
מעבר לאפקט של התצוגה המדהימה והסאונד המדהים היה את הקטע הזה שאתה לא שומע אף שדרן שמודיע לך את שם השחקן שנוגע בכדור ומתלהב במצבי הבקעה.
מי בכלל המציא את זה שמשדרים משחקי ספורט עם הסברים שוטפים? אני עכשיו משוכנע שזה מפריע להנאה מהמשחק.
משה
- oferlaor
- מנהל

moco,
נראה לי שזה גם בגלל שהיית עם קהל אמיתי ולא בבית לבד או עם מספר קטן של אנשים, לא?
נראה לי שזה גם בגלל שהיית עם קהל אמיתי ולא בבית לבד או עם מספר קטן של אנשים, לא?
יכול מאוד להיות.oferlaor כתב:moco,
נראה לי שזה גם בגלל שהיית עם קהל אמיתי ולא בבית לבד או עם מספר קטן של אנשים, לא?...
מה שיפה זה שכשהיו מצבים של סיכוי גדול לשער אז היה רעש מתאים גם מהקהל המשודר וכן, גם מהקהל בשלוותה, ולא היתה בכלל חסרה ההתלהבות של השדרן.
אם הייתי יכול בבית לכבות את השדרן בלי לכבות את רעש הרקע של הקהל הייתי מנסה את זה.
משה