התחדשתי בps3
- nils3373
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4686
- שם מלא: ShmilMori
- נתן תודות: 54 פעמים
- קיבל תודות: 164 פעמים
רצוי וכדאי שתעדכן אותו. 80G זה לא LE אלא שהפסיקו ליצרם.shahar07 כתב:מארה"ב, בחנות אמרו לקונה שזה limited edition של 80 giga
מישהו יודע במה מדובר ?
האם זה בסדר לעדכן את הגרסא ברגע שאני ייחבר אותו ?...
- nils3373
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4686
- שם מלא: ShmilMori
- נתן תודות: 54 פעמים
- קיבל תודות: 164 פעמים
LE משמעו מהדורה מוגבלת - בכל ענפי הצריכה בין אם זה מכוניות או מערכות שמע יוכלים לשווק מוצרים במהדורה מוגבלת - הכוונה היא למוצר הזהה למוצר נפוץ אחר רק שמיוצר בכמות מוגבלת ביותר והוא בעל תכונות או מאפיינים השונים במקצת משאר המוצרים באותה המשפחה.roy1234 כתב:מה זה אומר?.....
גם לי יש PS3 מארה"ב
המהדורה המוגבלת מדברת על התוספות שקיבלת עם המכשיר המכשיר עצמו הוא אותו הדבר.
חייב לעדכן את הPS3 החיבור לאינטרנט במכשיר הוא פשוט חובה מאחר שישנם משחקים שמחייבים תוכנה מעודכנת של הPS3 והם בעצמם מקבלים עדכון דרך הרשת
בתור סטרימר ישנם מס תוכנות שניתן להשתמש בהם הכי פשוט זה הWindows Media Player 11
אני משתמש בTWONKY MEDIA שיותר נוחה לי
אחלה מכשיר יש הרבה פורומים במיוחד בשבילו לכל שאלה
חייב לעדכן את הPS3 החיבור לאינטרנט במכשיר הוא פשוט חובה מאחר שישנם משחקים שמחייבים תוכנה מעודכנת של הPS3 והם בעצמם מקבלים עדכון דרך הרשת
בתור סטרימר ישנם מס תוכנות שניתן להשתמש בהם הכי פשוט זה הWindows Media Player 11
אני משתמש בTWONKY MEDIA שיותר נוחה לי
אחלה מכשיר יש הרבה פורומים במיוחד בשבילו לכל שאלה
שתי צורות חיבור האחת באמצעות כבל רשת לראוטר שלך השניה באמצעות חיבור אלחוטי מראוטר אלחוטי כאשר הראשונה מהירה יותר. אם אתה רוצה לצפות בסרט HD אתה חייב חיבור חוטי אם רק לעדכונים, גלישה, צפיה בסרטים רגילים או משחק ברשת אתה יכול להסתפק בחיבור אלחוטי.
כאשר התוכנות שרשמתי לך מאפשרות לקבוע ולהעביר את החומר שאתה רוצה לשטף עם המחשב (תמונות ,סרטים, מוסיקה)
כאשר התוכנות שרשמתי לך מאפשרות לקבוע ולהעביר את החומר שאתה רוצה לשטף עם המחשב (תמונות ,סרטים, מוסיקה)
תודה על ההתיחסות, מה שאני צריך לעשות פיזית אני מבין, אך האם קיים מדריך שמסביר איךLEVIA כתב:שתי צורות חיבור האחת באמצעות כבל רשת לראוטר שלך השניה באמצעות חיבור אלחוטי מראוטר אלחוטי כאשר הראשונה מהירה יותר. אם אתה רוצה לצפות בסרט HD אתה חייב חיבור חוטי אם רק לעדכונים, גלישה, צפיה בסרטים רגילים או משחק ברשת אתה יכול להסתפק בחיבור אלחוטי.
כאשר התוכנות שרשמתי לך מאפשרות לקבוע ולהעביר את החומר שאתה רוצה לשטף עם המחשב (תמונות ,סרטים, מוסיקה)...
אני מגדיר את הסוני עבור זה ?
שאלה...
האם אפשר להיות מחובר גם בחוטי וגם באלחוטי ?