דמויות מרצדות ?
-
Chura
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4777
- נתן תודות: 162 פעמים
- קיבל תודות: 278 פעמים
היי,
כפי שאתם יודעים הרכבתי HTPC.
עכשיו הכל עובד בסדר, עדיין יש לי כמה שאלות ברשותכם :
1. עדיין קבצי TS וכדומה לא מופיעים לי בVMC, הוא מראה את התיקיה כ"ריקה".
מה עלי לעשות ?
2. בניגון תכני 1080 (עדיין לא הצלחתי לבודד את הבעיה לרזולוציות) ככל הנראה יש לי בעיה.
כאשר דמות זז אז היא נהייה מרצדת כזאת, מן טשטוש מאוד ברור כזה.
קשה לי להסביר. זה כמו סרט אימה שאורים דמות מעורבלת כזאת.
מה עלול לגרום לבעיה ? (לא הופעל שום פילטר בFFD.
3. הטמפ של המעבד במנוחה 43, במאמץ עם פריים95 כפול מגיע ל67
בזמן הפעלת סרטים לא עובר את החמישים.
(מדובר על E6600 ע"ג P5B DLX).נראה בסדר ?
תודה !!!
נ.ב רציתי לציין לטובה את כולם, בייחוד הGURUים שמאוד עזרו ותמכו במשימה.
ללא ספק ממש לא פשוט להרכיב HTPC שייתן את התמורה שאתה מבקש, בייחוד לא אחרי TVIX למיניהם. אבל נקווה שישתלם.
כפי שאתם יודעים הרכבתי HTPC.
עכשיו הכל עובד בסדר, עדיין יש לי כמה שאלות ברשותכם :
1. עדיין קבצי TS וכדומה לא מופיעים לי בVMC, הוא מראה את התיקיה כ"ריקה".
מה עלי לעשות ?
2. בניגון תכני 1080 (עדיין לא הצלחתי לבודד את הבעיה לרזולוציות) ככל הנראה יש לי בעיה.
כאשר דמות זז אז היא נהייה מרצדת כזאת, מן טשטוש מאוד ברור כזה.
קשה לי להסביר. זה כמו סרט אימה שאורים דמות מעורבלת כזאת.
מה עלול לגרום לבעיה ? (לא הופעל שום פילטר בFFD.
3. הטמפ של המעבד במנוחה 43, במאמץ עם פריים95 כפול מגיע ל67
בזמן הפעלת סרטים לא עובר את החמישים.
(מדובר על E6600 ע"ג P5B DLX).נראה בסדר ?
תודה !!!
נ.ב רציתי לציין לטובה את כולם, בייחוד הGURUים שמאוד עזרו ותמכו במשימה.
ללא ספק ממש לא פשוט להרכיב HTPC שייתן את התמורה שאתה מבקש, בייחוד לא אחרי TVIX למיניהם. אבל נקווה שישתלם.
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
1. אין לי מושג, אצלי דווקא מופיעים קבצי TS יופי בספריות. אולי בעיה של הגדרות במפצל. התקנת Haali במקרה?
2. deinterlacing דפוק של מפענח ה mpeg-2 ב VMC.. לפי התאור שלך זה בכלל לא מתבצע. אם יש לך ffdshow מותקן בהתאם למה שכתבתי כאן http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... e&sid=1259 נסה להפעיל את פילטר ה deinterlacing כשהוא נמצא על 5tap lowpass ותחזור אלינו עם זה עזר.
3.לא עובר את ה 50 זה בסדר
2. deinterlacing דפוק של מפענח ה mpeg-2 ב VMC.. לפי התאור שלך זה בכלל לא מתבצע. אם יש לך ffdshow מותקן בהתאם למה שכתבתי כאן http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... e&sid=1259 נסה להפעיל את פילטר ה deinterlacing כשהוא נמצא על 5tap lowpass ותחזור אלינו עם זה עזר.
3.לא עובר את ה 50 זה בסדר
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
-
Chura
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4777
- נתן תודות: 162 פעמים
- קיבל תודות: 278 פעמים
1. בוודאי, התקנתי HAALI וסימנתי הכל בV (פרט לPS).
2. עובד מעולה, תודה רבה, איך להודות לך ?? (מספר חשבון להעברת כספים ? ) !!! המון תודה.
אבל לא הבנתי, אם הFFD נכנס לפעולה, הוא לא אמור להיות היחיד בדרך ? כלומר שהMPEG2 מפענח לא אמור להיכנס לפעולה בכלל ?
אני מניח שמבוצע פה deinterlacing בגלל רזולוציה המסך שלי (720P) לעומת האות (1080I) ?
2. עובד מעולה, תודה רבה, איך להודות לך ?? (מספר חשבון להעברת כספים ? ) !!! המון תודה.
אבל לא הבנתי, אם הFFD נכנס לפעולה, הוא לא אמור להיות היחיד בדרך ? כלומר שהMPEG2 מפענח לא אמור להיכנס לפעולה בכלל ?
אני מניח שמבוצע פה deinterlacing בגלל רזולוציה המסך שלי (720P) לעומת האות (1080I) ?
Configure Terminal
Write Erase
reload

Write Erase
reload
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
לא. הוא יכול גם להשתרשר אחריו כדי לבצע עיבוד מתקדם, הוספת כתוביות וכפי שגילית: deinterlacing. בעצם הסבררתי את זה במאמר והפתרון הוא זהה (רק שאצלך צריך היה להדליק את הפילטר של ה deinterlacing בנוסף)
deinterlacing תמיד יבוצע כשיש לך מסך שטוח והמקור הוא interlaced, כל המסכים השטוחים, פלסמה ו LCD הם התקנים Progressive מטבע בריאתם.
deinterlacing תמיד יבוצע כשיש לך מסך שטוח והמקור הוא interlaced, כל המסכים השטוחים, פלסמה ו LCD הם התקנים Progressive מטבע בריאתם.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.