מחפש כרטיס מסך שתומך ב-DVI.
הכרטיס שלי הוא ASUS RADEON 9200SE. יש לי כמה בעיות בצפייה של סרטי DVD דרך המחשב. אתה יכול להציץ בשרשור הבא:
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... pic&t=5554.
אני שוקל להחליף את הכרטיס ,אם אני לא יצליח להתגבר על הבעיות האלה ( בשאיפה שבכרטיס אחר לא יהיו בעיות.....).
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... pic&t=5554.
אני שוקל להחליף את הכרטיס ,אם אני לא יצליח להתגבר על הבעיות האלה ( בשאיפה שבכרטיס אחר לא יהיו בעיות.....).
לי במקרה יש את הATI 9200SE (לא של ASUS)
אני לא בבית אז יותר מאוחר אוכל להעלות תצלומי מסך
כעיקרון בתוך מאפייני תצוגה ==> הגדרות ==> מתקדם : יש שם את הלשונית של תצוגות ששם אתה הופך את יציאת הDVI לפעיל ושם כשאתה לוחץ על המסגרת העליונה (איפה שרשום שם היציאה FPD) אמור להיפתח דף הגדרות תצוגה לאותה היציאה.
תנסה גם להגדיר את הפלאזמה כמסך ראשי (מסך מס' 1)
תפעיל את הסרט במדיה פלייר במסך מלא ולא בתוכנה אחרת.
עדכן מה קורה
אני לא בבית אז יותר מאוחר אוכל להעלות תצלומי מסך
כעיקרון בתוך מאפייני תצוגה ==> הגדרות ==> מתקדם : יש שם את הלשונית של תצוגות ששם אתה הופך את יציאת הDVI לפעיל ושם כשאתה לוחץ על המסגרת העליונה (איפה שרשום שם היציאה FPD) אמור להיפתח דף הגדרות תצוגה לאותה היציאה.
תנסה גם להגדיר את הפלאזמה כמסך ראשי (מסך מס' 1)
תפעיל את הסרט במדיה פלייר במסך מלא ולא בתוכנה אחרת.
עדכן מה קורה
http://www2.ati.com/manuals/Rade9200.pdf
https://support.ati.com/ics/support/def ... olderID=27
עמוד 8 חשוב
עמוד 17 חשוב מאוד - theater mode
https://support.ati.com/ics/support/def ... olderID=27
עמוד 8 חשוב
עמוד 17 חשוב מאוד - theater mode
goodoffer,
שוב, תודה על הלינקים. קראתי אותם ועשיתי עוד כמה פעולות במחשב. אני כרגע במצב שאני עושה צעד קדימה ושניים אחורה...( חוסר הנסיון עושה את שלו...). יש לי עוד כמה שאלות:
לגבי ההגדרה של יציאת DVI.האם בחלון הזה מגדירים אותו (ראה תמונה - DVI) ?
שמתי לב ,שכאשר אני מחובר דרך ה-DVI שני המסכים שפעילים אצלי הם ה-צג (המחשב) וה-FPD (פלאזמה) -(ראה תמונה -מאפיני צג). ככה זה צריך להיות ? ה-FPD יכול לתפקד בתור פלאזמה ? כאשר התחברתי עם S-VIDEO גם אופציית הטלויזייה היתה פעילה, אבל אז התמונה היתה מחרידה...
ושאלה אחרונה - המסך שבו אני צריך להגדיר את הטלויזייה 16:9, לא פעיל. מה לעשות כדי שיהפוך לפעיל ? (ראה תמונה- יחס מסך)
בתקווה שתוכל לעזור לי קצת...
תודה.
שוב, תודה על הלינקים. קראתי אותם ועשיתי עוד כמה פעולות במחשב. אני כרגע במצב שאני עושה צעד קדימה ושניים אחורה...( חוסר הנסיון עושה את שלו...). יש לי עוד כמה שאלות:
לגבי ההגדרה של יציאת DVI.האם בחלון הזה מגדירים אותו (ראה תמונה - DVI) ?
שמתי לב ,שכאשר אני מחובר דרך ה-DVI שני המסכים שפעילים אצלי הם ה-צג (המחשב) וה-FPD (פלאזמה) -(ראה תמונה -מאפיני צג). ככה זה צריך להיות ? ה-FPD יכול לתפקד בתור פלאזמה ? כאשר התחברתי עם S-VIDEO גם אופציית הטלויזייה היתה פעילה, אבל אז התמונה היתה מחרידה...
ושאלה אחרונה - המסך שבו אני צריך להגדיר את הטלויזייה 16:9, לא פעיל. מה לעשות כדי שיהפוך לפעיל ? (ראה תמונה- יחס מסך)
בתקווה שתוכל לעזור לי קצת...
תודה.
קודם כול אני באמת רואה שיש התקדמות.
נכון הפלאזמה צריכה להיות מחוברת ב FPD והמסך כרגיל.
דבר חשוב (כמו שכתוב בחלון שיש בו את הגדרות ה16:9) ==>
1) תנתק את כבל הS-VIDEO מהכרטיס
2) אתה חייב שלא יהיה לך סימון על הרחבה למסך בהגדרות של מאפייני תצוגה.
3) אתה חייב להגדיר את שני המסכים על מס' 1 (שולחן העבודה)
רק אז "אפשרויות מצב תיאתרון" יהיו זמינות ואז אתה לוחץ על ההגדרות של יציאת ה FPD ומשנה ל16:9 ואם אתה רוצה אז גם להגדיר מסך וידאו מלא כך שכשאתה מנגן סרט זה יהיה על כול המסך גם אם במסך הראשי אתה מנגן על חלון מוקטן.
נכון הפלאזמה צריכה להיות מחוברת ב FPD והמסך כרגיל.
דבר חשוב (כמו שכתוב בחלון שיש בו את הגדרות ה16:9) ==>
1) תנתק את כבל הS-VIDEO מהכרטיס
2) אתה חייב שלא יהיה לך סימון על הרחבה למסך בהגדרות של מאפייני תצוגה.
3) אתה חייב להגדיר את שני המסכים על מס' 1 (שולחן העבודה)
רק אז "אפשרויות מצב תיאתרון" יהיו זמינות ואז אתה לוחץ על ההגדרות של יציאת ה FPD ומשנה ל16:9 ואם אתה רוצה אז גם להגדיר מסך וידאו מלא כך שכשאתה מנגן סרט זה יהיה על כול המסך גם אם במסך הראשי אתה מנגן על חלון מוקטן.
איך אני יכול להגדיר את שני המסכים למספר 1 ??
ברגע שאני מבטל את האופצייה של "הרחב את שולחן העבודה..." , ולוחץ על כפתור "מתקדם" אני כבר לא מקבל את אותו חלון של "מאפיני צג" שקיבלתי מקודם.
בחלון שאני מקבל ה-TAB של הגדרת 16:9 בכלל לא קיים! (ראה תמונות).
מה אני עושה לא טוב?
ברגע שאני מבטל את האופצייה של "הרחב את שולחן העבודה..." , ולוחץ על כפתור "מתקדם" אני כבר לא מקבל את אותו חלון של "מאפיני צג" שקיבלתי מקודם.
בחלון שאני מקבל ה-TAB של הגדרת 16:9 בכלל לא קיים! (ראה תמונות).
מה אני עושה לא טוב?
נראה לי שהגעתי למנוחה ולנחלה...
בשעה טובה, אני מצליח לראות סרטים בפלאזמה, דרך המחשב, ללא שוליים, כמו שקיויתי לראות מהתחלה.
עוד כמה שאלות , בשביל להבין מה עשיתי פה , ומה עוד לא עשיתי :
1. בקשר לחלון של מאפיני תצוגה - כרגע, צג 2 מנוטרל אצלי. אני עובד רק עם צג 1 . דרך ה-POWER STRIP הגדרתי שתי רזולוציות : אחת לפלאזמה ואחת למחשב. אני ממתג ביניהם בהתאם לצורך. לפי מה שהבנתי צג 2 לא אמור להיות פעיל, הלא כן ?
2. יש אפשרות לראות את שני המסכים במקביל ?
3.המחשב שלי מחובר לכניסת DVI בפלאזמה (דרך יציאת DVI במחשב). כאשר אני מעביר את הפלאזמה לכניסת DVI היא מזהה את כניסת המחשב כ- VGA. ככה זה אמור להיות ?
בשעה טובה, אני מצליח לראות סרטים בפלאזמה, דרך המחשב, ללא שוליים, כמו שקיויתי לראות מהתחלה.
עוד כמה שאלות , בשביל להבין מה עשיתי פה , ומה עוד לא עשיתי :
1. בקשר לחלון של מאפיני תצוגה - כרגע, צג 2 מנוטרל אצלי. אני עובד רק עם צג 1 . דרך ה-POWER STRIP הגדרתי שתי רזולוציות : אחת לפלאזמה ואחת למחשב. אני ממתג ביניהם בהתאם לצורך. לפי מה שהבנתי צג 2 לא אמור להיות פעיל, הלא כן ?
2. יש אפשרות לראות את שני המסכים במקביל ?
3.המחשב שלי מחובר לכניסת DVI בפלאזמה (דרך יציאת DVI במחשב). כאשר אני מעביר את הפלאזמה לכניסת DVI היא מזהה את כניסת המחשב כ- VGA. ככה זה אמור להיות ?