ה-Haali Media Splitter לא נפתח לי בקבצי MKV
יש לי מותקנים על המחשב (ויסטה 32) רק Haali Media Splitter ו-FFDSHOW.
ב-FFDSHOW סימנתי V ב-SUBTITLE.
כשאני מנגן קבצי HD עם MEDIA CLASSIC ה-Haali Media Splitter וה-Audio decoder configuration לא נפתחים לי אלא רק ה-Video decoder configuration ואז אני רואה תרגום שונה ממה שיש לי,בד"כ מה שיש כבר על הקובץ עצמו בפנים.
אם אני פותח את הקובץ עם התוכנה SubtitleWorkshop אז ה-Haali Media Splitter וה-Audio decoder configuration כן נפתחים.
ב-FFDSHOW סימנתי V ב-SUBTITLE.
כשאני מנגן קבצי HD עם MEDIA CLASSIC ה-Haali Media Splitter וה-Audio decoder configuration לא נפתחים לי אלא רק ה-Video decoder configuration ואז אני רואה תרגום שונה ממה שיש לי,בד"כ מה שיש כבר על הקובץ עצמו בפנים.
אם אני פותח את הקובץ עם התוכנה SubtitleWorkshop אז ה-Haali Media Splitter וה-Audio decoder configuration כן נפתחים.
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
ל MPC יש ניהול פילטרים משלו. גש לתפריט ה options של ותקן מה שצריך לתקן
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
- Catskinner
- חבר במועדון HT

תחפש בתפריט ה option את החלקים המתייחסים ל internal filters ול external filters. באמת שלא מסובך.
- Catskinner
- חבר במועדון HT

תקרא כאן: http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... e&sid=1262 והפעם תסמן במסך הראשון בדיוק כמו שאתה רואה במאמר.
זה יגרום לפתיחת כל קבצי ה MKV דרך Haali גם כשהנגן הוא MPC.
תמשיך לקרוא את כל המאמר ותלמד כיצד מגדירים בררות מחדל לשפות התרגום. אם אתה זקוק לעוד הסברים אז אל תתעצל ותמשיך לבדוק את המאמרים שהתפרסמו השנה. יש שם תשובות לכל מה שאתה שואל.
זה יגרום לפתיחת כל קבצי ה MKV דרך Haali גם כשהנגן הוא MPC.
תמשיך לקרוא את כל המאמר ותלמד כיצד מגדירים בררות מחדל לשפות התרגום. אם אתה זקוק לעוד הסברים אז אל תתעצל ותמשיך לבדוק את המאמרים שהתפרסמו השנה. יש שם תשובות לכל מה שאתה שואל.