ה-Onkyo 606 מתעכב - צריך עזרה באלטרנטיבה
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
הזמנתי לפני יותר משלושה שבועות ואמרו לי שזה יקח כשבועיים.
בינתיים הוא עדיין מתעכב.
האמת שהזמנתי את המגבר לפי ביקורות כי לא מצאתי היכן לשמוע אותו. אני אפילו לא זוכר עם איזה מגבר שמעתי את ה KEF 2005.2.
איזה מהמגברים הנ"ל, כולל האונקיו, אמור להתאים לרמקולים יותר? רצוי שיתמוך גם ב 4ohm כי יש לי זוג רצפתיים נוספים בבית.
בינתיים הוא עדיין מתעכב.
האמת שהזמנתי את המגבר לפי ביקורות כי לא מצאתי היכן לשמוע אותו. אני אפילו לא זוכר עם איזה מגבר שמעתי את ה KEF 2005.2.
איזה מהמגברים הנ"ל, כולל האונקיו, אמור להתאים לרמקולים יותר? רצוי שיתמוך גם ב 4ohm כי יש לי זוג רצפתיים נוספים בבית.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46352
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5072 פעמים
אתמול דיברתי עם Top Audio, נאמר לי כי קיים עיכוב ובשאיפה עוד שבועיים הוא ינחת בארץ הקודש.
ע"פ הביקורות הסאונד שלו זהה לזה של ה 605kingshoko כתב:למה להזמין משהו שלא שמעת או ראית?!
נשמע לי מוזר
...
הניסוח "עוד שבועיים" נשמע מכיוונם כבר תקופה די ארוכה, אני יכול להבין את הייאוש..ziv_r כתב:אתמול דיברתי עם Top Audio, נאמר לי כי קיים עיכוב ובשאיפה עוד שבועיים הוא ינחת בארץ הקודש....
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

דוגמה בודדת שנמצאת במכון תקנים לא עוזרת לאף אחד.
אגב, ה MSRP עומד על 4990 ש"ח.
אגב, ה MSRP עומד על 4990 ש"ח.
כבר שלושה וחצי שבועות אני שומע את ה "עוד שבועיים" הזה
נמאס לי לראות את ה-KEF באריזה!
הבעיה שהייתי במספר חנויות ואולם התצוגה שלהם היו עלוב למדי. כל אחד מציע לשמוע זוג רמקולים וזוג מגברים, בד"כ את הדגמים שהם מנסים "לדחוף", וקשה מאד לשמוע שילובים.
ONKYO לא הצלחתי לשמוע בשום מקום. אפילו הייתי בטופ אודיו והם בכלל נתנו לי רק לראות, לא לשמוע (היו לפני מעבר או משהו).
דווקא ב"סלון סבוי" בחולון הופתעתי לטובה, החדר הכי מסודר ומגוון שראיתי עד היום, אבל עדיין לא היה ONKYO ולא KEF בתצוגה.
אני כרגע מחובר במגבר סטריאו של Sherwood לזוג רמקולים והסבלנות שלי פוקעת, לכן אני מנסה להבין איזה מגבר יכול לשמש לי כאלטרנטיבה טובה באותו טווח מחירים.
נמאס לי לראות את ה-KEF באריזה!
הבעיה שהייתי במספר חנויות ואולם התצוגה שלהם היו עלוב למדי. כל אחד מציע לשמוע זוג רמקולים וזוג מגברים, בד"כ את הדגמים שהם מנסים "לדחוף", וקשה מאד לשמוע שילובים.
ONKYO לא הצלחתי לשמוע בשום מקום. אפילו הייתי בטופ אודיו והם בכלל נתנו לי רק לראות, לא לשמוע (היו לפני מעבר או משהו).
דווקא ב"סלון סבוי" בחולון הופתעתי לטובה, החדר הכי מסודר ומגוון שראיתי עד היום, אבל עדיין לא היה ONKYO ולא KEF בתצוגה.
אני כרגע מחובר במגבר סטריאו של Sherwood לזוג רמקולים והסבלנות שלי פוקעת, לכן אני מנסה להבין איזה מגבר יכול לשמש לי כאלטרנטיבה טובה באותו טווח מחירים.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

כמו ש LiorShap הציע בתחילת השרשור, בדוק את ה YAMAHA RX-V663.
בכל אופן, חובה לבדוק את השילוב טרם רכישה.
בכל אופן, חובה לבדוק את השילוב טרם רכישה.
- MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר: