שלום לכולם, צריך המלצה למערכת לפאביה חדשה בכ-3,500 ש"ח

אודיו, וידאו, מולטימדיה, SPL, EMMA, ניווט, מידע מבוסס מיקום וכל גאדג'ט לרכב.
שלח תגובה
FARKOOSH פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 10
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

שלום לכולם וצהריים טובים
לפני כחודשיים קנינו בשעה טובה סקודה פאביה 2008 חדשה (ה-1.6 הידנית כמובן ) שאמורה להגיע לחנייה בשעה טובה עוד כשבועיים (הגיע לארץ בשישי בבוקר האחרון).
לעניינו - יש לי תקציב של 3,500 ש"ח למערכת סטריאו לפאביה אך לצערי אני ממש אבל ממש לא מבין כלום במערכות סטריאו לאוטו ככה שאני באמת צריך הכוונה מאפס.
חשוב לציין שיש לי מערכת הכוללת רמקולים אחוריים של מורל שנקנו לפני כ-3 שנים בכ-800 ש"ח שנותנים איכות ממש טובה לדעתי ככה שנשמע לי הגיוני להעביר אותם לרכב החדש במידה וצריך.

דרישות מיוחדות מהמערכת:
הפאנל חייב לכלול תמיכה בדיסק און קי ושאפל/רנדום מלא (בניגוד למערכת פיוניר שיש לי היום לדוגמא שבה יש שאפל אם שומעים שיר עד הסוף אבל כאשר נמצאים למשל בשיר מספר 25 ולוחצים קדימה מקבלים את שיר 26)
דברים שנחמד אם יהיו (שכרגע אין לי במערכת Pioneer שלי) :
כפתור ATT ו/או כפתור Pause על הפאנל עצמו
ניווט נורמלי בין השירים, זאת בניגוד למצב בפיוניר שכל פעם שנכנסים לרשימת שירים מתחיל מהשיר הראשון בדיסק גם אם אני בשיר ה-100.

התקציב כולל התקנה, חיווט, איטום וכל העסק הזה כי לצערי אין לי מושג איך עושים את זה לבד.

כמו כן אני צריך גם המלצה למקום שעושה את ההתקנה הזו כמו שצריך ובמחיר שפוי, מומלץ באיזור הצפון/קריות למרות שכמובן שלא יפריע לי ליסוע עד המרכז באופן חד פעמי אם יש מקום איכותי או זול בצורה משמעותית.

במידה ויש עוד פרטים שצריך לדעת אני אשמח לענות,
מקווה שתוכלו לעזור לי

בהמון המון תודה מראש,
מתן

mulkile
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 97
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 1 פעם

המלצה

שליחה #2 

שלום לפני כשלוש דקות כתבתי על חנות בצומת קרית אתא אתה יכול להכנס ולראות זה בכותרת ''התחדשתי במערכת'' תיקפוץ לחנות היא ברחוב ש'ד ההסתדרות 279 בחור בשם יוסי נחמד מאוד ומחירים שפויים
בהצלחה!!!

שלח תגובה

חזור אל “Infotainment - מולטימדיה וגאדג'טים לרכב”