מחפש המלצה לLCD 32 אינץ עד 3800 שקל...
- nils3373
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4685
- שם מלא: ShmilMori
- נתן תודות: 54 פעמים
- קיבל תודות: 164 פעמים
מה נתוני הפתיחה שלך? תכנים, מרחק צפיה?msa90 כתב:מחפש המלצה לLCD 32 אינץ עד 3800 שקל...
עם 2 כניסות HD לא פחות מזה
שיהיה HD READY ורזולוציה כמה שיותר גבוה
תנו לי המלצות תודה לעוזרים...
עשיתי כבר את החישוב של המרחק וזה לחדר ככה שהמרחק הוא בסדר ל 32 אינץ.....
תכנים זה מחשב וטלויזיה הוט 50% 50% ככה שאני רוצה HD כי בעתיד אני יעשה ממיר HD של הוט ולכן אני גם צריך 2 HDMI בשביל שבעתיד גם טלויזה וגם מחשב יחוברו דרך אגב את המחשב אני גם יחבר בHDMI
אז אפשר המלצות בבקשה?
תכנים זה מחשב וטלויזיה הוט 50% 50% ככה שאני רוצה HD כי בעתיד אני יעשה ממיר HD של הוט ולכן אני גם צריך 2 HDMI בשביל שבעתיד גם טלויזה וגם מחשב יחוברו דרך אגב את המחשב אני גם יחבר בHDMI
אז אפשר המלצות בבקשה?
- nils3373
-
- חבר מביא חבר

הייתי ממליץ לך על סמסונג 32R81 אבל הייצור הופסק. אם זאת במקומה הגיע לארץ מסך טוב לא פחות (ואני מתאר לעצמי שיותר למרות שלא ראיתי במו עיניי שכן יש לו נתוני פתיחה יבשים טובים משמעותית ממנו). רק שתדע שיתרונות הרזולוציה של תכניי HD נראים לעין בלתי מזויינת במסך הנ"ל במרחק הקטן מ-2 מטרים.msa90 כתב:עשיתי כבר את החישוב של המרחק וזה לחדר ככה שהמרחק הוא בסדר ל 32 אינץ.....
אז אפשר המלצות בבקשה?...
בעניין חיבורי אודיו ווידאו אין לך מה לדאוג.
אני מעדיף טלויזיה שחורה לא אהבתי את הלבנות וגם בטח יהיה קשה להשיג כזאת.... אני יודע מזה HD יש לי עוד פלאזמה בבית וראיתי את ההבדלים של הכל תהיה בטוח
זה מה שאני צריך HD READY עם 2 יציאות HDMI וכמה שיותר איכותית
תודה על ההצעה חבל שהוא לא מספיק מה שאני מחפש בעיקר בגלל שאינה קיימת
עוד הצעות בבקשה
עוד הצעות בבקשה
- nils3373
-
- חבר מביא חבר

חשבתי שהזכרתי את שם הדגם החדש - 32A450 של סמסונג.msa90 כתב:אני מעדיף טלויזיה שחורה לא אהבתי את הלבנות וגם בטח יהיה קשה להשיג כזאת.... אני יודע מזה HD יש לי עוד פלאזמה בבית וראיתי את ההבדלים של הכל תהיה בטוח
עוד הצעות בבקשה...
ראיתי בחניות כבר את הסקארלט וגם על פי המפרט שלה היא ממש טובה השאלה אם שווה להשקיע את העוד כסף בשביל זה?
או שכדאי בכל זאת לקחת בסכום בסביבות ה4 אלף?
תנו לי עוד המלצות בבקשה לטלויזיות עד 4000 אלף בבקשה אני רוצה לראות מה אני יבחר בסוף
או שכדאי בכל זאת לקחת בסכום בסביבות ה4 אלף?
תנו לי עוד המלצות בבקשה לטלויזיות עד 4000 אלף בבקשה אני רוצה לראות מה אני יבחר בסוף