שגיאה של התוכנה SUBTITLE WORKSHOP בפתיחת קובץ MKV
עד עכשיו כשהייתי פותח סרט בתוכנה הנ"ל היא הייתה נותנת לי הודעה אם להשתמש ב-FFDSHOW או לא.
אם הייתי בוחר לא זה לא היה פותח את הקובץ ואם הייתי בוחר כן זה היה פותח וככה הייתי יכול לסנכרן את הקובץ.
פעם אחרונה שפתחתי קובץ שוב קיבלתי את אותה ההודעה אז בחרתי כן להשתמש ב-FFDSHOW אבל גם סימנתי V באפשרות של כל "השתמש כל הזמן" ועכשיו שאני בא לפתוח קובץ התוכנה לא פותחת לי את הקובץ ונותנת לי איזה הודעת שגיאה.
איך אנ מסדר את זה ?
אם הייתי בוחר לא זה לא היה פותח את הקובץ ואם הייתי בוחר כן זה היה פותח וככה הייתי יכול לסנכרן את הקובץ.
פעם אחרונה שפתחתי קובץ שוב קיבלתי את אותה ההודעה אז בחרתי כן להשתמש ב-FFDSHOW אבל גם סימנתי V באפשרות של כל "השתמש כל הזמן" ועכשיו שאני בא לפתוח קובץ התוכנה לא פותחת לי את הקובץ ונותנת לי איזה הודעת שגיאה.
איך אנ מסדר את זה ?
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
אולי תתחיל בלעזור לנו לעזור לך וספר לנו בדיוק מה הודעת השגיאה שאתה מקבל?
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
- Chura
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4777
- נתן תודות: 162 פעמים
- קיבל תודות: 278 פעמים
זה שגיאה שתמיד קיימת, הוא שכח לציין שמדובר בויסטה 
2 אופציות :
1. לשנות את התרגום שיהיה שם אחר מהוידאו, ואז לפתוח ידנית כל אחד.
2. להגביל את הFFD לעבוד עם תוכנות ספציפיות בלבד.
2 אופציות :
1. לשנות את התרגום שיהיה שם אחר מהוידאו, ואז לפתוח ידנית כל אחד.
2. להגביל את הFFD לעבוד עם תוכנות ספציפיות בלבד.
Configure Terminal
Write Erase
reload

Write Erase
reload
אכן שכחתי לציין שמדובר בויסטה (64 ביט) אבל אני לא מתכוון לשגיאה הזו כי אני כן נותן 2 שמות שונים כי שמתי לב לשגיאה הזאת.
אני מתכוון לזה שעכשיו אחרי שאישרתי שהתוכנה תמיד תשתמש ב-FFDSHOW היא לא פותחת לי בכלל את הקובץ.
יותר מאוחר כשאני אהיה בבית אני יעלה תמונה של השגיאה.
אני מתכוון לזה שעכשיו אחרי שאישרתי שהתוכנה תמיד תשתמש ב-FFDSHOW היא לא פותחת לי בכלל את הקובץ.
יותר מאוחר כשאני אהיה בבית אני יעלה תמונה של השגיאה.