המשחק Grand Theft Auto IV
- 9xcalibur9
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1639
- נתן תודות: 16 פעמים
- קיבל תודות: 110 פעמים
אתה אופטימיorshock כתב:עוד כמה חודשים ייצא למחשב, אם זה מנחם אותך.....
- Pavelz
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4032
- שם מלא: pavel
- נתן תודות: 199 פעמים
- קיבל תודות: 48 פעמים
זהו המשחק הכי טוב ששיחקתי בחיים שלי.
המורכבות של העבודה שנעשתה שם פשוט מטמטמת אותי כל פעם מחדש.
מה שעוד יותר מדהים הוא שאין לי ספק שבגרסאות הבאות נראה שיפור נוסף בגרפיקה כי בנושא הזה עדיין יש ל GTA4 הרבה מקום לשיפור יחסית למשחקים אחרים ב PS3
המורכבות של העבודה שנעשתה שם פשוט מטמטמת אותי כל פעם מחדש.
מה שעוד יותר מדהים הוא שאין לי ספק שבגרסאות הבאות נראה שיפור נוסף בגרפיקה כי בנושא הזה עדיין יש ל GTA4 הרבה מקום לשיפור יחסית למשחקים אחרים ב PS3
Need more cowbell
- זיזי_טריפו
- עוסק בתחום

- תגובות: 153
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
המשחק הכי טוב
אתם צריכים להבין שכמות המידע והפרטים במשחק הזה היא פשוט לא נתפסת .
אני כבר חודש משחק וכל פעם אני פשוט בהלם ברמת הפרטים , אני תופס את עצמי שואל :"למה לעזאזל הם השקיעו בפרט הזה כלכך ?" .
דוגמא:
אתה נוסע עם אופנוע עם מנוע מרעיש, שאתה נכנס למנהרה הרעש משתנה בגלל האקוסטיקה....
אין ספק שמבחינת סטנדרט , הם הציבו רף גבוה מאוד , קשה לי לראות איך עולים על זה בלי לשנות טכנולוגיה ..
אני כבר חודש משחק וכל פעם אני פשוט בהלם ברמת הפרטים , אני תופס את עצמי שואל :"למה לעזאזל הם השקיעו בפרט הזה כלכך ?" .
דוגמא:
אתה נוסע עם אופנוע עם מנוע מרעיש, שאתה נכנס למנהרה הרעש משתנה בגלל האקוסטיקה....
אין ספק שמבחינת סטנדרט , הם הציבו רף גבוה מאוד , קשה לי לראות איך עולים על זה בלי לשנות טכנולוגיה ..
- Pavelz
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4032
- שם מלא: pavel
- נתן תודות: 199 פעמים
- קיבל תודות: 48 פעמים
כמות נשקים ששחקן נושא זה אומנם לא ריאליסטי אבל משהו די סטנדרטי במשחקי אקשן.nadav-g כתב:ועדיין במשחק עצמו יש דברים סתומים.. כמו העבודה שאפשר לסחוב עשרה כלי נשק, שחלק מהם בזוקה ו-AK47, והכל נכנס בכיס... או שאפשר לרצוח עשרים שוטרים, להפוך רחוב לאזור מלחמה, ואז פשוט לנסוע מהר והשוטרים שוכחים ממך......
גם האפשרות לברוח משוטרים זה פיצ'ר מעולה לדעתי.
אם היו עושים משחק ריאליסטי מדי זה היה יוצא משעמם
Need more cowbell
- nadavck
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3328
- נתן תודות: 223 פעמים
- קיבל תודות: 58 פעמים
מה אתה מציע?
וול, האם אתה מציע חלופה של כניסה לכלא ולהעביר את 20 השנים הקרובות במשחק בעיסוי גבם של חבריך לתא בכלא?nadav-g כתב:ועדיין במשחק עצמו יש דברים סתומים.. כמו העבודה שאפשר לסחוב עשרה כלי נשק, שחלק מהם בזוקה ו-AK47, והכל נכנס בכיס... או שאפשר לרצוח עשרים שוטרים, להפוך רחוב לאזור מלחמה, ואז פשוט לנסוע מהר והשוטרים שוכחים ממך......
לצפיה באוסף הסרטים שלי:
http://www.invelos.com/dvdcollection.aspx/nacoke
http://www.invelos.com/dvdcollection.aspx/nacoke
- זיזי_טריפו
- עוסק בתחום

- תגובות: 153
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
מטרת המשחק
כאשר סתם מסתובבים בעיר אז באמת לכל "הקלות"במשחק יש טעם נפגם .
שאתה מבצע משימות והמטרה ברורה , אתה לא סתם רוצח אנשים אתה בדרך כלל ממוקד ולא עושה שטויות .
ולשאלה אחרת : האם מישהו הצליח לעזוה את האי לצד השני של העיר ? כל פעם שאני מנסה בכל השיטות המשטרה מחסלת אותי .......האם זה בכלל אפשרי ?
שאתה מבצע משימות והמטרה ברורה , אתה לא סתם רוצח אנשים אתה בדרך כלל ממוקד ולא עושה שטויות .
ולשאלה אחרת : האם מישהו הצליח לעזוה את האי לצד השני של העיר ? כל פעם שאני מנסה בכל השיטות המשטרה מחסלת אותי .......האם זה בכלל אפשרי ?